Amsterdam arena plattegrond concert pink

Datum van publicatie: 02.03.2021

In het weekend zijn we vanaf Onze tip: maak gebruik van P2 achter Ziggo Dome. Hoe vind ik de juiste ingang naar het stadion?

De Johan Cruijff ArenA is er voor iedereen. De Stadiontour wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Met die informatie kunnen we onze producten en diensten beter voor je indelen en presenteren op onze website. Er zijn daarnaast ook geen kluisjes. Afhankelijk van jouw ingang gaan deze tot de eerste of tweede ring. Tassen die niet voldoen aan het A4 formaat of kleiner worden geweigerd bij de ingang.

Mag ik eten en drinken meenemen in het stadion? Het gebruik van een selfiestick in het stadion is niet toegestaan. Ajax audio voor slechtzienden. Het is toegestaan om kolfbenodigdheden mee naar binnen te nemen. Wij nemen dus geen contant geld aan. Andrea Bocelli Business Seats Verschoven. Let op: het is niet toegestaan om het terrein van de ArenA tussendoor te verlaten, amsterdam arena plattegrond concert pink.

Mag ik een foto- of videocamera meenemen in het stadion?

Bereikbaarheid

Als je je toegangskaart en bent verloren of de toegangskaart is zo beschadigd dat de barcode niet meer leesbaar is, meld je dan bij de ticketorganisatie waar je jouw toegangskaart hebt gekocht.

Ga je liever voor een klassieke hotdog? De ideale middagsnack, maar ook perfect voor de weg terug naar huis! Volg ten alle tijden de borden en aanwijzingen van verkeersregelaars en politie. Deze cookies gebruiken we om te adverteren op social media platforms.

  • We adviseren je om kopie├źn van deze vertrouwelijke documenten na vertoon veilig op te bergen. Welkom op de website van de Johan Cruijff ArenA!
  • Gregory Porter Verschoven. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen en buiten het stadion, exclusieve content en nog veel meer!

Zo schenken wij Heineken Pils en Heineken 0. Geleide- en hulphonden welkom. In het hele stadion geldt dan ook een rookverbod. Motors kunnen het beste worden geparkeerd in de fietsenstalling voor Villa Arena! KICK'S verse broodjes!

Download onze Apps

Helaas Er zijn voor dit vak geen faciliteiten binnen Toegankelijkheid gevonden. Zet dan de onderstaande onderdelen op 'Aan'. Dit betekent dat de tickets presoonsgebonden zijn en het daardoor niet mogelijk is om de tickets door te verkopen. Als je je toegangskaart en bent verloren of de toegangskaart is zo beschadigd dat de barcode niet meer leesbaar is, meld je dan bij de ticketorganisatie waar je jouw toegangskaart hebt gekocht.

Kun je zelf niet naar het concert en staan de kaarten op jouw naam. Jouw route kun je plannen met de OV planner. Vanuit alle richtingen zoek je de A2 op om in Amsterdam Zuidoost uit te komen. Beide stations liggen op loopafstand van de zaal. In verband met de beperkte ruimte op het mindervalidenplatform kan het zijn dat je aanvraag niet wordt gehonoreerd, amsterdam arena plattegrond concert pink.

Ontvang jij de nieuwsbrief al?

Let op: het is niet toegestaan om het terrein van de ArenA tussendoor te verlaten. Klik in de kalender op een evenement. Parkeertickets kunnen ook van tevoren al worden aangeschaft op de website van Ticketmaster.

En lees alle praktische informatie zodat jouw bezoek vlekkeloos kan verlopen. Overzicht huisregels. De Johan Cruijff ArenA heeft alles in huis om jou een topdag te bezorgen. Eetsalon Snacks heeft de beste snacks van Nederlandse bodem. Hoofdingang E gaat 2,5 uur voor aanvang van een Ajax-wedstrijd open?

Bij de amsterdam arena plattegrond concert pink wordt gefouilleerd. Kom je vanuit de richting Schiphol, P4 of P5, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Parkeren kun je op een van de openbare parkeerlocaties rondom Ziggo Dome.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wilt je dit ook? Helaas kunnen wij geen e-tickets scannen. Wij gebruiken ze om je in te delen in 'aangepaste doelgroepen' die we gebruiken op Facebook.

Maak dan gebruik van de parkeergarages P3, P4 of P5. Een onmisbare OV-routeplanner is de welbekende Ben je overwachts verhinderd en de kaarten staan op jouw naam. De Self-Guided Tours vinden plaats in de weekenden en tijdens schoolvakanties.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Elbrich:

    Ga dan naar onze kalender , selecteer jouw event en vaknummer en check het aanbod in jouw vak.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *