Iphone 6 herkent simkaart niet meer

Datum van publicatie: 11.12.2020

Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Hallo Teus, Mogelijk is het vervangen van de dock connector de oplossing voor je probleem. Er zijn verschillende manieren om dit te doen en hier lees hoe je iPhone kunt herstellen.

Ja; Dan ben je te vroeg geweest met aanzetten. Ondersteunt je smartphone nog geen eSIM? Heeft Simyo onbeperkt bellen? Hoe houd ik mijn beltegoed in de gaten? Wat zou dit kunnen zijn? Je betaalt geen extra kosten voor het gebruiken van eSIM. In dit geval probeer zo snel mogelijk om contact met je provider te nemen.

Dan is de eerste stap om te kijken of de simkaart op dit moment wel in het toestel zit en of deze ook goed aansluit met de simkaart houder!

Sorry, we zijn de iphone 6 herkent simkaart niet meer van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. En natuurlijk: eSIM kan je niet kwijtraken.

Plaats een geldige simkaart zonder pincode om de Iphone te activeren. Er is geen verschil in netwerkdekking voor klanten van KPN en klanten van Simyo. Kan ik eSIM ook gebruiken op mijn Apple watch.

Mocht je nieuwe telefoon bij het eerste contact met het netwerk updates installeren of je toestel synchroniseren, kun je hoge buitenbundel kosten krijgen. Controleer dan ook altijd eerst mogelijke sturen door contact op te nemen met je provider. Met vriendelijke groet, Team FixjeiPhone.

Apple Footer

Hoe snel is mijn internet? Controleer hier de dekking in jouw regio. Ik heb de nieuwe simkaart vandaag binnen gekregen. Je kunt de iPhone hiervoor opsturen of langsbrengen bij ons.

Zowel je bel- als je internetbundel is geldig in de EU en een aantal andere landen zone 1.

Hallo Koffiemok, bedankt voor je reactie? Jan, dat klopt inderdaad deze komt bij Tele2 vandaan maar ik heb een vraag aan u. Werk het hier vel. Klopt dit. Goedenavond, 20 Februari In de loop van de tijd kan je toestel wel wat trager worden. Hoeveel kost eSIM.

Simkaart opnieuw plaatsten

Hoe kan ik geen simkaart melding fiksen? Zelfde probleem hier met iPhone van Tele2 en dynafix. Om dit zeker te weten kunnen we een paar testjes doen.

Werk het hier vel?

Bestel je een nieuw Sim Only abonnement? Bijvoorbeeld: je belt vanuit Nederland een restaurant in Spanje om een tafel te reserveren.

Inloggen Ga naar Mijn Simyo. Hallo Koffiemok, bedankt voor je reactie. Dit probleem kan dan ook door flink wat problemen worden veroorzaakt:.

Hoe kan ik geen simkaart melding fiksen?

Heb via de website van Telfort een simkaart besteld. Kies voor Prepaid. Als je al een Prepaid simkaart hebt, kan je ook kiezen voor eSIM.

Als je telefoon eSIM ondersteunt kan je gebruikmaken van deze functie. Wat is eSIM. Opnieuw opstarten met de sim in het toestel werkt helaas ook niet, Dit zou een moederbord probleem kunnen zijn.

Hallo Yonas, ik blijf iphone 6 herkent simkaart niet meer de melding 'geen simkaart' houden. Als het niet aan de simkaart zijn er misschien problemen met de dataverbinding. Dit probleem kan dan ook door flink wat problemen worden veroorzaakt:. Geen zorgen, je maakt dan automatisch gebruik van 3G.

Meld je aan

Welkom Ga naar Mijn Simyo. Hoe snel is mijn internet? Dit kan door verschillende reden komen bijvoorbeeld een iOS update [

Hopelijk heb je je nieuwe simkaart snel binnen. Ook in andere toestellen wordt de sim niet herkend, dus ik denk dat het probleem bij de sim zelf zit. Hoe houd ik mijn beltegoed in de gaten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *