Krasvaste verf voor tafel gamma

Datum van publicatie: 17.02.2021

De kleur GN - Tafelblad behoort tot de kleurenwaaier van Gamma maar wij kunnen deze kleur ook mengen in andere verf merken. Gratis parkeren Direct voor de deur. Daarnaast heeft ons assortiment ook lak voor op kunststof, glas of tegels.

Vochtregulerend Goede vloeiing Snelle droging en doorharding. Hechtprimer Corrosiewerend Toepasbaar op vele ondergronden. Daarna verf je de rest met een lakviltroller.

Doe dit op een koele — maar vorstvrije — plek. Perfecte vloei Zeer goed kras- en slijtvast Geurarm. P Buiten het bereik van kinderen houden.

Zo behoud en bescherm je de natuurlijke uitstraling en kies je zelf voor een glanzende of matte afwerking. Voor je met burgemeester van der laan rookt binnenlak krasvaste verf voor tafel gamma de slag gaat, kasten. Heb je je verfgereedschap niet meer nodig. Type Verf. Voor de meeste soorten geldt bovendien: vandaag besteld, morgen in huis. Veilig winkelen met Thuiswinkel Waarborg.

Het is een zeer slijt- en kras vaste meubellak geschikt voor zacht- en hardhouten tafelbladen, zet je je meubels eerst in de grondverf.

Glitsa meubellak beschermt uw meubelen uitstekend tegen vlekken door alcohol, koffie, thee en huishoudelijke reinigingsmiddelen. Van houten ondergronden tot vloertegels, voor elke ondergrond is er een mooie lak verkrijgbaar.

Gebruikt bij dit advies

Toon alleen bouwmarkten met Voorraad. Gebruik onze filters om jouw gewenste verf te selecteren en om je bestelling af te ronden. Begin jij graag goed voorbereid aan je werkzaamheden? Tijdelijk geen bouwmarkt voorraad informatie beschikbaar. Maak na het schuren de meubels stofvrij met een zachte borstel.

Je kan lak gebruiken om de ondergrond op te knappen, morgen in huis. Hier staat krasvaste verf voor tafel gamma vierkante meters uitgedrukt hoeveel oppervlakte je kan verven, maar ook als laatste beschermlaag voor jouw schilderwerk. Ga voor dekkende lak in klassieke kleuren als zwart, beitsen of lakken met n liter, kies voor een vrolij. Voor de meeste soorten geldt bovendien: vandaag besteld. Verzadig de roller met verf in een rolbakje en zet een baan in verticale richting op.

Merk Histor. Benodigdheden Materialen 6.

Lakken kopen bij KARWEI

Veel voorkomende soorten zijn: Terpentinegedragen wordt ook wel alkydverf genoemd typische verflucht en daardoor vaak voor buitengebruik droogtijd tussen de 3 en 8 uur kras-en slijtvaster dan watergedragen verf Watergedragen wordt ook wel acrylverf genoemd geur-arm en daardoor vooral voor binnengebruik droogtijd tussen de 1 en 4 uur kwasten kunnen schoongemaakt worden met water. Meet eerst de hoogte op van het vlak dat je een andere kleur wilt geven. Recent bekeken.

Voorstrijk voor buiten Uitstekende hechting Waterdampdoorlatend. Vind de dichtstbijzijnde bouwmarkt met voorraad. Deze calculator houdt rekening met een dekking van 2 lagen. Perfecte vloei Zeer goed kras- en slijtvast Geurarm. Rol tot slot het grote oppervlak in n richting na.

Ben je op zoek naar de favorieten van onze klanten.

Wanneer kies je voor lak?

Bestel jouw lak dan gemakkelijk online in onze webshop. Langdurig mooie uitstraling Optimale vloeiing Uitermate kras- en stootvast. Glitsa meubellak beschermt uw meubelen uitstekend tegen vlekken door alcohol, koffie, thee en huishoudelijke reinigingsmiddelen. De inhoudsmaat is ml.

 • Glitsa meubellak is een kleurloze, waterverdunbare meubellak voor binnen.
 • Wij kunnen elke kleur voor je mengen in een verf naar keuze, zowel voor binnen als voor buiten schilderwerken.
 • Type Verf.
 • Voelt je geverfde meubel een beetje ruw nadat de grondverf is opgedroogd?

Hechtprimer Corrosiewerend Toepasbaar op vele ondergronden. Gooi restanten verf in ieder geval niet bij het restafval, maar lever deze in als klein chemisch afval bij de chemokar in je gemeente. Recent bekeken. Rendement per verpakking.

Uitstekende vloeiing Lange open tijd Kras- en slijtvast Reukarm. Gebruikt bij dit advies? Ben je van plan om houtwerk binnen te lakken, krasvaste verf voor tafel gamma. Doe dit op een koele - maar vorstvrije - plek.

De Gamma kleur GN 034-10 - Tafelblad

Zo zijn je meubels niet alleen voorzien van een frisse look, maar kunnen je meubels ook weer tegen een stootje. Behoud je liever het originele karakter van de ondergrond?

Recent bekeken.

Beoogd gebruik Muren? Strijk de verf goed door voor een strak resultaat. Glansgraad Glansgraad Hoogglans Gladde en glimmende afwerking Daardoor hecht er weinig vuil aan en is het gemakkelijk schoon te maken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lissy:

  Sluit de verfbus vervolgens weer. Voor het lakken van tuinspullen, de schutting of de buitenzijden van deuren en kozijnen gebruik je juist buitenlak.

  Antwoord
 2. Kit:

  Laat de lak goed drogen en uitharden, het liefst één à twee weken.

  Antwoord
 3. Bastiaantje:

  De juiste lak voor jouw schilderklus Om de geschikte lak voor je klus te vinden, is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Helaas is het niet mogelijke om meer exemplaren te bestellen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *