Ov abonnement bus en trein

Datum van publicatie: 02.03.2021

Kies je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Klik daarna op 'Abonnement voor deze reis'. Dit staat altijd bij het abonnement vermeld in de webshop.

In de webshop kun je het best passende abonnement in jouw regio kiezen. OV abonnement Hulp 3 Producten. Reis een maand lang onbeperkt op een vast traject binnen Nederland.

Bestel de  NS-Business Card online:. GVB abonnementen 18 Producten. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit. Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie.

Wachtwoord vergeten. Wij selecteren op basis van jou wensen en behoeftes het meest toepasselijke en meest voordelige abonnement. Trein Vrij abonnement. Bekijk alle  zakelijke abonnementen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Hoofdnavigatie

Hoe werkt de NS-Business Card? Je reist meer dan 3 dagen per week Minimaal 30 km Korting verschilt per regio. Reizen op rekening is de betaalmethode van de NS-Business Card. Wat is het? Wat waren de prijzen van treinkaarten in ? De Arriva-abonnementen kun je in de meeste gevallen alleen gebruiken bij Arriva.

Bestelformulier abonnementen Via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen.

 • Kies je regio. Bekijk de prijzen van abonnementen voor voor alle treintrajecten in Nederland.
 • Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen. Dit werkt iets anders dan bij een NS automaat.

Gratis reizen in de trein op elk moment. Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere vervoerder, tram en metro. OV Vrij abonnement Onbeperkt reizen met de tre? Zoeken naar:. Vrij reizen in daluren en weekend, ov abonnement bus en trein.

OV Vrij abonnement Onbeperkt reizen met de trein, bus, tram en metro. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis. Twijfel je over de juiste keuze?

Iedere gips vertaling engels heeft zijn eigen abonnementen en eigen voorwaarden per abonnement. Je reist meer dan 3 keer per week Minimaal 30 km In de daluren verschilt per regio? Klassewissel regelen. Vraag persoonlijke OV-chipkaart aan.

Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande ov abonnement bus en trein. Onbeperkt reizen in bus, metro en trein. De wirwar van OV-chipkaart abonnementen wordt hopelijk in de toekomst duidelijker voor de consument?

Wijzigingen

Na een reis bij NS checkt u dus eerst uit en daarna weer in bij de volgende vervoerder. Kijk dan eens naar het Dal abonnement. Trein Vrij abonnement. Wat zijn de dal-, spits- en weekenduren?

 • Hieronder vind je een selectie van onze meest voorkomende abonnementen en hun voordelen.
 • Kijk snel of er een abonnement is dat bij jou past!
 • Reizen op rekening is de betaalmethode van de NS-Business Card.
 • Hoe het bestand wordt geopend, is afhankelijk van je instellingen.

Bent u al klant van NS Zakelijk. Waar koop ik een treinabonnement, ov abonnement bus en trein. Plan je reis in de reisplanner en klik onderaan het reisadvies op "Bekijk het voordeligste abonnement". Dal abonnement. Dan is een Traject Vrij abonnement of een Trein Vrij abonnement misschien interessant.

De geldigheidsduur van je OV-chipkaart staat op de voorkant van je kaart vermeld. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. Wij zullen deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken voor de in onze privacyverklaring omschreven doeleinden en wij vinden het van essentieel belang dat wij in alle gevallen ons houden aan ov abonnement bus en trein eisen die de Pontje maassluis rozenburg Verordening Gegevensbescherming stelt.

Plan je reis

Bekijk dan of wij dit OV abonnement verkopen via deze website. Voor meer informatie lees je hier  ons privacybeleid. Bekijk alle  zakelijke abonnementen. Bekijk abonnementen in onze webshop.

Wat kost het. Bus, Tr. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lotje:

  Hermes Abonnementen 6 Producten.

  Antwoord
 2. Ziggy:

  Bij je reisadvies staat de prijs van je reis met de OV-chipkaart. Abonnementsvoorwaarden Lees voordat je een abonnement koopt goed de voorwaarden.

  Antwoord
 3. Feride:

  De maandabonnementen Altijd Voordeel en Altijd Vrij zijn  te koop in de kaartautomaat op de stations en de servicebalie van het OV-bedrijf.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *