Zelf hoofdbord maken

Datum van publicatie: 03.03.2021

Ik koos voor twee eenvoudige vierkante kastjes van 20x25 cm. Zo sloot de binnenzijde van het hoofdbord perfect aan bij de onderzijde van de tegels.

Ook van houten decorpanelen kun je een origineel hoofdeinde maken in een kleur naar keuze. Viterbo Interior design. Zwevend hoofdbord maken van plexiglas met ledverlichting In plaats van een zwevend plafond, te zien in onze blog DIY kunststof plafond wc maken , kun je met plexiglas ook heel eenvoudig de illusie van een zwevend hoofdbord creëren.

Geschuimd pvc behangpaneel als hoofdbord maken Natuurlijk hoeft je hoofdbord niet precies de breedte van je bed te zijn. Ik gaf het hoofdbord twee lagen matte lak van Flexa Creations in de kleur Okergoud.

Meet op hoe hoog de kastjes moeten komen en teken dit af aan de achterkant. Misschien heb je na je vakantie even geen budget meer voor een duur design hoofdbord.

Lifestyle 2 oktober Verander je graag vaak het interieur van je slaapkamer. Je kunt ook een oude deur als zelf hoofdbord maken gebruiken.

Met een prachtig heuvelgalerie eindhoven plattegrond zijn een hoofdborden eigenlijk overbodig. Ook van houten decorpanelen kun je een origineel hoofdeinde maken in een kleur naar keuze.

Of laat je inspireren door deze inzending van een romantisch hoofdeinde.

Hangt je frame iets te hoog of te laag, dan ziet dit er gek uit. Wooninspiratie en meer 4. Lifestyle 21 september Geen ochtendmens?
 • Deze plank dient straks ook als een soort ondersteuning voor de planken die bovenop komen. Hulp nodig bij uw woonproject?
 • Met behulp van helder plexiglas heb je binnen een mum van tijd een persoonlijk hoofdbord voor je bed gemaakt. Zo sloot de binnenzijde van het hoofdbord perfect aan bij de onderzijde van de tegels.

Marij Hessel

Dit kun je zelf maken met verschillende materialen, van pluche tot linnen. Kinderkamer 10 augustus Ook op het vintage wandmeubel kwam ook een kleine verzameling planten en een kleurrijke bos bloemen.

Twijfel je over de benodigde dikte? Error: Cannot find module '. Mag ik vragen hoe breed jullie bed is?

Zeer fraai ook dit hoofdeinde van witte pallets en de totale combinatie in deze slaapkamer van wit en levertinten, zelf hoofdbord maken. Handige tip. House Doctor Vaas Fles 28,5 x 19,5 cm - Groen. En dat vind ik stiekem toch ook wel erg belangrijk. Hier begon het dan ook mee. Mocht je nou in een creatieve bui zijn, dan kun je ook  aan de slag en je eigen hoofdbord maken.

Inspiratie

Dit deden we aan beide kanten. Het okergeel van de muur en het hoofdbord komt door de vaas ook weer terug in de kamer. Buitenverlichting kan ook prima binnenshuis! Neem na het schuren het hout af met een licht vochtige doek.

We hebben namelijk de slaapkamer en werkkamer omgewisseld en daarbij moest het bed door zijn gekraak ook echt worden vervangen voor een lekkere boxspring, zelf hoofdbord maken. Kantoor 27 augustus Bureau in je slaapkamer. Zo kom je weer in je normale slaapritme. Mag ik vragen hoe breed jullie bed is! Zelf hoofdbord maken thuis kon ik aan de slag, gelukkig met de hulp van mijn handige vriend. Natuurlijk hoeft je hoofdbord niet precies de breedte van je bed te zijn.

Roomed Navigation

En dat voor een klein prijsje! We hebben namelijk de slaapkamer en werkkamer omgewisseld en daarbij moest het bed door zijn gekraak ook echt worden vervangen voor een lekkere boxspring.

Lifestyle 19 okt Merve Ozturk.

 • Het is wel duidelijk dat okergeel een favoriete kleur is van mij!
 • Daarnaast kon ik gelukkig nog wat mooie accessoires kwijt bovenop het hoofdbord.
 • Lees verder.
 • Slaapkamer 4 september

Zeer creatief. Benodigdheden Materialen 7. Bij Karwei zelf hoofdbord maken ik je graag inspiratie op het gebied van wonen, dat kan het hout kwetsbaar maken, zelf hoofdbord maken. Een eigen hoofdbord maken: zouden jullie dit graag eens willen proberen.

Bekijk dit artikel voor meer tips en tricks van verschillende soorten hout. Let er op dat het MDF niet te nat wordt. Ook van houten decorpanelen kun je een origineel hoofdeinde maken in een kleur naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen om het hoofdbord breder te maken dan je bed zodat je er eventueel nog nachtkastjes of plankjes aan indigo camping parijs kunt voegen.

Verander je graag vaak het interieur van je slaapkamer?

1. Hoofdbord van hout

Ik vond bij Karwei twee hele leuke tafellampjes met marmeren voet die perfect pasten op de kleine nachtkastjes op het hoofdbord. Lifestyle 19 oktober Het resultaat is verbluffend. Alle reden dus om te kiezen voor een fraai exemplaar.

Error: Cannot find module '. Door een hoofdbord van MDF toe te voegen achter het bed, ben ik nu gelukkig heel erg happy met deze slaapkamer?

Bovendien voegt textiel extra sfeer, knusheid en warmte toe aan je slaapkamer, zelf hoofdbord maken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Esper:

  De precieze stappen vind je in deze blog: maak je eigen behangpaneel.

  Antwoord
 2. Gezinus:

  Dan scheelt het weer uitmeten met de vlonder en kan ik gewoon jullie aantal tellen :.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *