E card versturen naar buitenland

Datum van publicatie: 21.02.2021

Doen jullie de kaartjes voor mij op de post? Als je een Hallmark-account hebt, kun je je verstuurde kaarten opnieuw gebruiken. Kan ik mijn kaart naar het buitenland sturen?

Chat met ons Je kunt live chatten met één van onze medewerkers door rechts de chat te starten. Is de betaling gelukt? Dus wil je iemand écht verrassen? Toegestane Functionaliteit - Verschaft een veillige log-in - Onthouden hoe ver je bent gekomen met een bestelling. Je betaalt dus een lager tarief en je kaarten worden toch snel bezorgd. Meer weten?

Als je niet thuis bent, vind je een bericht in je brievenbus waarin PostNL je informeert wanneer het pakketje opnieuw wordt aangeboden of wat de locatie is om het pakket zelf af te halen. Cadeau bij je kaart Let op: Wil je een cadeau meesturen met je kaart. Het is druk op dit moment, wil je snel geholpen worden. Uiteraard willen zoek nummer op adres ook dat jouw fotokaart het beste e card versturen naar buitenland zijn recht komt.

Op 27 december kun je uiterlijk tot uur bestellen.

Wat ontzettend jammer!
 • Als je een foto hebt geüpload, geven wij een waarschuwing als de kwaliteit niet voldoende is. Maak en bestel je kaarten eenvoudig online vanuit je luie stoel, want wij regelen alles voor je.
 • Het postnetwerk in Nederland en België draait normaal en onze capaciteit om kaarten te versturen is ruim voldoende. Van romantisch en klassiek tot hip en trendy.

Veelgestelde vragen over kaarten maken bij Kaartje2go

Deze kun je vinden in Mijn Account of op je orderbevestiging die je na het maken van je bestelling per e-mail hebt ontvangen. Kies een e-card uit een van de categorieën of maak een e-card van je eigen foto! De aantallen kaarten en enveloppen die nog maximaal door de brievenbus gaan en waar je dus niet voor thuis hoeft te blijven zijn: Rechthoekige kaarten  A6 10x15 enkele kaarten zonder enveloppen : stuks A5 15x21 enkele kaarten zonder enveloppen : stuks A4 21x29 enkele kaarten zonder enveloppen : 60 stuks A6 10x15 enkele kaarten incl.

Het postnetwerk in Nederland en België draait normaal en onze capaciteit om kaarten te versturen is ruim voldoende. Je hoeft alleen de bestelling te doen en de verzenddatum aan te geven.

Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De enveloppen zijn gemaakt van hoge kwaliteit linnen-look papier? Een sterkte kaart sturen om iemand een hart onder de riem te steken? Worden mijn kerstkaarten met decemberzegels verzonden? We werken hard aan een oplossing om dit mogelijk te maken.

Mobile Postcard

Je hebt al zoveel accounts, dus wat moet je met een Kaartje2go account? Upload je eigen foto, schrijf een originele tekst en verander het lettertype, de kleur of de achtergrond en klaar is je kaart.

Kies een leuke kaart.

Zodoende kunnen wij advertenties en andere content aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Alles ok. Onze designers houden de laatste trends goed in de e card versturen naar buitenland en ontwerpen voor jou de hipste designs. Kan ik mijn bestelling naar een postbus versturen! Heb je een kaart gemaakt op je computer.

Fotokaarten

Je hoeft alleen nog een afzender en een geadresseerde in te vullen en je kunt de kaart opnieuw versturen. Een kaart zonder cadeau kan je over ter wereld laten bezorgen. Uiteraard willen wij ook dat jouw fotokaart het beste tot zijn recht komt. Of geeft jouw zoon of dochter binnenkort een verjaardagsfeestje?

De leukste kaarten maak je zo!

Gratis account aanmaken. Je kunt je kaart overal naartoe sturen. Je kunt ook een pakketje e card versturen naar buitenland bestellen? Voor het maken van de kaart kun je zoveel tijd nemen als je wilt. Kan ik een bericht ontvangen wanneer de ontvanger mijn e-card leest. Kan mijn kaart morgen bezorgd worden. We hebben al bomen geplant. Wij geloven dat mensen verven na stucen worden wanneer ze zelf iets moois maken - iets creren - en dit kunnen delen met familie.

E-card maken met eigen foto's

Ansichtkaarten worden vanzelfsprekend zonder envelop verstuurd. Dit doe je via de verzendoptie Rechtstreeks versturen. Home Meest gestelde vragen Bezorging.

Je ontvangt dit nummer per e-mail op de dag dat we je bestelling versturen. Wat nu. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rkia:

  Kan ik mijn kaart en cadeau naar het buitenland sturen? Daarom krijg je bij Kaartje2go: Het mooiste en grootste aanbod De makkelijkste website De beste service De leukste ervaringen Bij ons kan jij met veel plezier en gemak de mooiste, gepersonaliseerde kaarten maken en zelfs nog een leuk cadeautje meesturen.

  Antwoord
 2. Mylan:

  Het formaat van de chocolade kaart is 11,5 x 17 cm.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *