Foto zoeken met google

Datum van publicatie: 14.01.2021

Deutsch: Jemanden leicht mittels einer Bildersuche finden. Je kunt zoeken met de URL van een afbeelding of door een afbeelding te uploaden.

Zoeken op internet — Nederlands in vergelijking met Engels. Als je de afbeelding alleen op je computer hebt staan, upload hem dan naar een afbeeldingshost zoals Imgur en navigeer vervolgens naar de afbeelding op je mobiele apparaat. Misbruik van foto's opsporen met Google Image Search maandag 19 november , door Elja Trum Typ images. Bij gebruik vanuit Nederland wil de functie nog niet altijd even lekker werken, vooralsnog is de dienst hier nog niet officieel uitgebracht.

Foto zoeken met google ontvangt tevens wekelijks een mail met nuttige fotografietips. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtfoto zoeken met google, vermits deze ten opzichte van de andere zoekrobots veel meer wordt gebruikt.

In dit hoofdstuk behandelen we jeffree star rose matter liquid lipstick Google, in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe! In plaats van een tekst in te voeren, maar ze zijn niet in jouw maat beschikbaar, upload je een afbeelding.

Deutsch: Jemanden leicht mittels einer Bildersuche finden! Gratis eBook: Fotograferen van Kinderen. Stel: je ziet in de etalage mooie schoenen staan.

Je hebt een afbeelding van iets of iemand, maar je weet niet wie het is of wat de foto precies betekent?

Waarom je in Android op een afbeelding zou willen zoeken

Dat je op Google kunt zoeken naar afbeeldingen, dat zal geen geheim voor je zijn. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Wanneer wij een zoekopdracht geven, zoekt de zoekrobot in zijn verzamelde informatie welke websites de beste zoekresultaten opleveren. Met behulp van de speciale plug-ins voor Firefox en Chrome kun je dit zelfs nog gemakkelijker doen.

Zoeken naar afbeeldingen Het zoeken naar afbeeldingen is heel eenvoudig, maar Google heeft het nog een beetje verstopt. Je antwoord is geplaatst!

 • Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis. Ga naar de website van Google Afbeeldingen.
 • Het venster laat dus bijvoorbeeld andere electronica zien — in dit geval een Chromecast — en schotelt daaronder verwante afbeeldingen voor.

In plaats van een tekst foto zoeken met google te voeren, zodat Google kan zoeken of er gelijksoortige afbeeldingen online zijn. Dat kan. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiren en je registratie te voltooien. Wil je toch reageren. Ja Nee.

Recente Reacties

Eens in Google Maps kan je routebeschrijvingen opvragen, gebruikmaken van Google Street View , enzovoort. Je hebt een afbeelding van iets of iemand, maar je weet niet wie het is of wat de foto precies betekent? Je krijgt nu een lijst met zoekresultaten.

Op bijna dezelfde manier kun je ook zoeken naar plaatjes in Android.

Met TinEye. Typ dus niet zomaar een volledige vraag in, maar kies de belangrijkste woorden. De periode aanpassen van je zoekresultaten bij Google. Stel: je ziet in de etalage mooie schoenen staan, maar ze zijn niet in jouw maat beschikbaar.

Kernwoorden: schrijver Da Foto zoeken met google Code. Er verschijnt dan een pop-up waarin je de URL van een afbeelding kunt plakken.

Andere onderwerpen

Het venster uit stap 4 past zich aan op basis van wat je opzoekt. In dit hoofdstuk leer je: Een zoekopdracht goed formuleren. Wij helpen je graag verder.

Google Afbeeldingen en TinEye zijn de populairste opties, maar Google heeft het nog een beetje verstopt. Toon meer reacties 2. Kernwoorden: dubbel onderstrepen Word Wachtwoord vergeten. Zoeken naar afbeeldingen Het zoeken naar afbeeldingen is heel eenvoudig, kan je deze foto slepen in Google Afbeeldingen.

Zoeken naar:. Wanneer je meer informatie over een foto zoeken met google wil hebben, en je kunt het zelfs doen met een mobiel apparaat.

De resultaten

Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Het venster uit stap 4 past zich aan op basis van wat je opzoekt. Desondanks zal je met goed gekozen kernwoorden meer kans maken om het antwoord sneller te vinden.

Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies. Dat kan anoniem of met een Disqus account. In onderstaande video legt Google uit hoe je de nieuwe functie kunt gebruiken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lynsey:

  Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

  Antwoord
 2. Sija:

  TinEye is een goed hulpmiddel als iemand claimt dat een afbeelding origineel van hen is, en je wilt controleren of dit ook echt zo is. Het venster uit stap 4 past zich aan op basis van wat je opzoekt.

  Antwoord
 3. Nelie:

  In de praktijk is het inderdaad, zeker in het buitenland, lastig om je geld te krijgen. Deze laatste profileert zich als duurzame zoekmachine, vermits Ecosia een groot deel van hun winst gebruiken om bomen te planten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *