Gratis breipatroon trui

Datum van publicatie: 26.02.2021

Hairy vest Oversized knitwear is het hélemaal dit najaar. Vind inspiratie voor uw nieuwste breiproject!

Velen associëren gebreide en gehaakte truien met herfst en winter, maar vaak vanwege verkeerde garenselectie. Een garen dat specifiek bedoeld is om later in de wasmachine te vervilten.

Deze garens hebben iedere een uniek kleurverloop waarbij je niet van kleur hoeft te veranderen. Brith kussen met Schotse ruit Nostalgische looks! Brei een leuke speelbal voor de allerkleinsten!

Zijde en Bamboe. Shadow is beschikbaar in prachtige kleuren die soepel overlopen in elkaar. Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui met sneeuwpop breien! Geheid een gratis breipatroon trui.

Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt designradiator wordt niet helemaal warm een nieuw venster geopend.

Met dit gratis breipatroon van Garnstudio kan je een Noorse coltrui breien voor dames. Noorse trui en muts breien Ga een mooie Noorse trui en muts breien.
 • Nieuw sokkengaren! Nederlands Nederlands English Deutsch.
 • Laatste Patronen:. Laat je inspireren op Instagram mayflowerknitting.

Zoek patronen!

Automated page speed optimizations for fast site performance. Wil jij ook een lekker oversized vest breien? Bekijk snel ons blog waar je meer informatie kan vinden over breien, haken en overige handwerktechnieken.

Haak- en breipatronen van hoge kwaliteit  Ga op ontdekking door onze breipatronen of haakpatronen door op de link te klikken. Met dit gratis breipatroon maak je een mooie gebreide kabeltrui met losse col.

 • Brei de lekkere dikke, wollen Palmikko hoofdband met slechts één bolletje Reggae Ombré van Schoppel-Wolle.
 • Toen breien te ver ging.

Draag je eigen gemaakte trui deze winter met trots. Voor deze trui heb je maar 2 Setakid Moda cakes nodig, een nieuw garen gratis breipatroon trui onze Concept by Katia collectie.

Urth Yarns SOKtober is hier. Gratis breipatronen Gratis haakpatronen Gratis breipatronen. Er zijn meer dan kwaliteits breipatronen en haakpatronen beschikbaar en gratis te downloaden.

Kleurentrend

Het degradé effect wordt bereikt door te beginnen met drie draden van dezelfde kleur en telkens een draad te verangen door een lichtere kleur. Haaknaalddikte Kies haaknaalddikte 2. Breipatroon Ingenua Vest.

Kies een garen dat lekker soepel valt of brei de poncho op een iets dikkere naald dan het garen aangeeft zodat het soepeler valt. Als beginnende haakster of breister hou je je vaak bezig met mutsen en sjaals. Schotse ruiten raken nooit uit de mode, gratis breipatroon trui. Kersttrui voor kinderen breien met sneeuwpop Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui voor kinderen breien met zwarte pieten schmink kopen kruidvat ingebreide sneeuwpop.

Coltrui breien met structuurpatroon Met dit gratis breipatroon kan je een mooie gratis breipatroon trui breien met structuurpatroon.

Haak- en breipatronen van hoge kwaliteit

Breipatroon Droomdeken 4. Hieronder vind je al onze gratis breipatronen voor de leukste projecten, zoals damesvesten, sjaals en babysokjes. Geschikt voor gevorderde breisters.

Geschikt voor beginnende gratis breipatroon trui. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Het voorbeeld is gebreid van 1 bol Super Color van Lana Grossa in kleur Met dit gratis breipatroon kan je een mooie coltrui breien met structuurpatroon. Vest breien met korten mouwen en sjaalkraag, gratis breipatroon trui. Deze leuke Poncho kun je breien met ieder garen wat je maar wilt. Warm, fashionable en beginners vriendelijk. Download het gratis patroon op onze website en brei deze trui op rondbreinaalden van 9mm.

Rakenne Sjaal Een snelle sjaal voor de kou. Nieuwe workshops 2e kwartaal Nieuwe website - Spaarpunten.

Tegenwoordig kriebelt de wol allang niet meer en anders kun je ook gewoon een mooi katoen gebruiken. Wie kan zich niet die lekkere, maar waarschijnlijk toch kriebelende trui herinneren van oma? Download onder aan Dit delen: Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen op WhatsApp Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend.

Dit is een leuk patroon voor gevorderde breisters. Damesvest met ajourpatroon breien. Laat je inspireren op Instagram mayflowerknitting.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Wiecher:

  Hieronder vind je al onze gratis breipatronen voor de leukste projecten, zoals damesvesten, sjaals en babysokjes. Buco Poncho Deze Poncho kan van ieder gewenst garen gebreid worden!

  Antwoord
 2. Fadma:

  Deze heerlijke sloffen zijn makkelijk te breien en ze zitten heerlijk.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *