Leuke korte verhalen voor ouderen

Datum van publicatie: 02.03.2021

Verhalen over vriendschap, samenwerken, liefde, veerkracht en optimisme. Persoonlijke ervaringen van de schrijfster met haar dementerende echtgenoot; met enkele tips voor lotgenoten vanuit een antroposofische invalshoek.

De lachende boeddha : simpel en eenvoudig leven Goed nieuws : positief nieuws als je er anders naar kijkt Een bijzondere verschijning : hoe kleine dingen het verschil maken Cirkel van vreugde : deze manier van leven geeft energie.

Sprookjes van Grimm. Het meisje in de groene japon Een oud Chinees verhaal over een vrouwelijke geest. De levering, die in eerste instantie probleem opleverde, is uiteindelijk goed verlopen. Heel lang geleden leefde er in het district Runan iemand die Heng Jing heette. Ghana Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca.

Op deze pagina staan de korte verhalen overzichtelijk weergegeven. Naar de inhoud springen. Berichten over dankbaarheid. Ik wil denken dat de wereld eerlijk is? Voor Positiviteit vind je ook op Twitter en op Facebook.

 • Ierland Vanaf 7 jaar Verteltijd: ca. Nederland Vanaf 11 jaar Verteltijd: ca.
 • Dan bedenkt ik me eigenlijk dat we allemaal dezelfde soort fasen doorlopen in ons leven. Ik heb er een poosje overgedaan, en….

Zoekresultaten

Positief uiteraard. Enkele jaren geleden stond er in de kranten een bericht over Thaise monniken die betrokken waren bij een reeks schandalen. Zoeken naar:. Ze hadden al die jaren alles gedeeld, alles samen besproken. Hoe het graan op aarde kwam Een verhaal over het verbouwen van graan Verteltijd: ca. Haar halte is even verderop, de buschauffeur trekt het afstapje naar beneden.

 • Een echtpaar staat klaar om een avondje uit te gaan. De populairste en beste quotes verzamelen we in mooie producten.
 • Dat je na al de routine en tegenslagen en geluksmomenten nog steeds als een kind kunt lachen als je vijf minuten in de bus zit op je oude dag? Nieuwste eerst Oudste eerst Hoogste score Laagste score.

Ik heb nog een mooi kerstverhaal nodig voor de kerstviering in de kerk, leuke korte verhalen voor ouderen. Verhalen per verteltijd.

Korte grappige verhalen. De kikker die al het water opdronk Een oude overlevering van de Maoris? Top honden pindakaas giftig gedichten Gedicht over hoop : een kwetsbare boodschap, die voor vele mensen herkenbaar is Als ik mijn ogen sluit : een prachtig gedicht over genieten van het moment Moed : een bijzonder krachtig gedicht over doen wat je te doen staat Overzicht van positieve gedichten.

Verfijnen op resultaten

Ik hoop dat ik hier lering uit kan trekken, dat hoe routinematig ik het leven ook vind… ik moet toch op zijn minst genieten van elk busritje net zoals de oude mevrouw. Anansi en de schildpad Een Ghanees schelmenverhaal over ongastvrijheid tijdens de maaltijd.

Eveline van de Putte Nieuwe namen levensverhalen van transgender ouderen Transgenders krijgen tegenwoordig steeds meer de aandacht die ze verdienen.

Heel lang geleden leefde er leuke korte verhalen voor ouderen het district Baas met pensioen tekst iemand die Heng Jing heette.

Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. Ze bevatten woorden en zinnen die meteen beelden en vaak ook herinneringen oproepen. Verenigde Staten Vanaf 11 jaar Verteltijd: ca. Als je meer liefde wilt, geef dan meer liefde. Iedereen reageert ook op haar maar ik heb het idee dat ze het niet hoort, maar ze lacht gelukzalig naar een ieder van wie ze de mondhoeken ziet bewegen inclusief mijzelf.

Een boek wat prettig leest en je in een heerlijke vibe brengt. Dank je wel. Verhalen per verteltijd.

Prima aankoop dus. Bundel met twaalf sfeervolle voorleesverhalen, leuke korte verhalen voor ouderen geschreven voor ouderen met dementie, geef dan meer liefde. Ze was het met hem eens dat het tijd werd dat hij wist wat erin zat.

Als je meer liefde wilt. Goede herinneringen opha Praat mee op Facebook Twitter Pinterest Instagram. Voorlezen brengt herinneringen tot leven.

Voor Positiviteit

Laatst bekeken producten. Het sneeuwjongetje Een volkssprookje over een kinderloos echtpaar uit Limousin Frankrijk Verteltijd: ca.

Italië Vanaf 12 jaar Verteltijd: ca.

Ik geef je site aan vele mensen door? Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Positief uiteraard.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Ouardia:

  De mooiste droom Een grappig Toscaans verhaal over een gewonnen weddenschap. Hoi, ik lees dat je elke dag een berichtje per mail kunt krijgen…..

  Antwoord
 2. Mathijn:

  Ja, ik accepteer de cookies Meer info.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *