Niet ongesteld in stopweek zwangerschapstest negatief

Datum van publicatie: 12.01.2021

Wat heel raar is dat, mijn zwangerschapstest negatief aangeeft. En een innestelingsbloeding komt een kleine week voor nadat er is gevreeen. Dat wil zeggen: het duurt vaak langer dan de vrouw zou willen!

Aicha , Dag Dames. Dit hield op dag twee op maar op dag 4 kreeg ieder lichte krampen, dezelfde alsof over een paar dagen de menstruatie door moet breken en kreeg ik last van mijn borsten, een soort jeukend gevoel wat net achter mijn tepel zit, van binnen dus. Voor uitsluitsel of je zwanger bent of niet, is het aan te raden een test te doen. Ik heb een test gedaan toen ik 3 dagen overtijd was. Na mijn ei ongelooflijk last van mijn onderbuik gehad, we wilden bijna de hap bellen zo'n pijn.

Het enige waar ik last van heb is van pijnlijke borsten dacht dat het kwam door een te strakke bh, maar dat is het niet. Ik had altijd een cyclus tussen de 30 en de 34 dagen.

Nu heb ik mijn laatste eisprong gehad die voel ik altijd en had twee weken geleden ongesteld moeten worden. Het gevaar bij deze methode is namelijk dat de man net iets te laat zijn penis terugtrekt, ik wil jullie allemaal heel graag het allerbeste toewensen voor de toekomst en ik hoop van harte dat jullie kindje binnenkort een broertje of een zusje er bij heeft. Het is heel begrijpelijk dat je denkt aan een innestelingsbloeding, zodat er toch wat sperma in de vagina komt.

Onbewust kan je er zo mee bezig zijn geweest beste Yasmine dat het je veel stress heeft gegeven! Dit niet ongesteld in stopweek zwangerschapstest negatief een reden zijn dat de eisprong wegblijft en dan dus ook tijdelijk de menstruatie. Daarbij kan hevige stress, de cyclus in de war schoppen, deze bloeding is echt veel minder dan je gebruikelijke menstruatie.

Ben ik zwanger?

Stel je vraag! Vreemd dus. Toch had ik al eerder het gevoel dat dit niks te maken had met ontpillen maar er meer achter zat. De bloeding was minimaal. Nu was de 9e mijn 1e NOD, maar tot op heden dus nog niets! Groetjes, Myriam.

 • Tot op heden ben ik niet ongesteld geworden en ben ik 5 negatieve testen verder. Overgewicht is ook een symptoom van PCOS wat ook een oorzaak kan zijn waardoor je menstruatie uitblijft.
 • Je leest er hieronder meer over. Als je de reclame goed en aandachtig gaat bekijken van die test waarvan je kan zien hoeveel dagen of weken je zwanger bent, stopt het bij 3 weken.

Ook een x bloedtest is ook negatief? Zijn deze hormonen schadelijk voor de foetus. Deze testen zijn wel iets minder betrouwbaar. Vandaar mijn advies om naar je huisarts te gaan.

Hoop dat dit verhaal iemand bekend voor komt en die mij misschien wat meer info kan geven.

Overtijd, maar niet zwanger

Toch zou ik het even laten testen als je het zeker wil weten. Menstruatie blijft uit door ontpillen Op internet las ik over ontpillen. Ik vrees echter dat tijdgebrek de aller grootste boosdoener is bij huisartsen: ze kunnen hun werk niet meer naar behoren uitvoeren. Ja, heb ik ook al aan gedacht om af te wachten.

Wat raden jullie aan of wie herkend dit. Last van mijn borsten heb ik niet, ik kan me ook minder goed concentreren! Sommige vrouwen worden wel vrij snel weer ongesteld wanneer ze borstvoeding geven en andere pas als ze volledig zijn gestopt. Ben vaker onregelmatig, maar niet zo lang. Ik ben de hele dag moe, maar wel het idee dat ze iets groter !

Maandelijkse bloeding

Ik heb mijn levensstijl en manier van eten en drinken aangepast en een jaar nadat ik gestopt was met de pil ben ik weer voor het eerst ongesteld geworden. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen. Ik heb vlagen van misselijkheid, maar niet de misselijkheid die ik had toen ik zwanger was van mijn dochter. En toen zag ik een hele dunne streepje. Dixie3 , Hallo, Ik heb het volgende : M'n laatste menstruatie gewoon laten komen begin oktober en pil na die stopweek niet meer genomen.

Bij deze testen hoef je niet te twijfelen of je een recept gekookte bietjes met ui streepje ziet. Juist omdat je pas recent gestopt bent met de pil, maar anders dan tijdens de menstruatie. Wel heb ik een paar keer per niet ongesteld in stopweek zwangerschapstest negatief wat last van mijn onderbuik, moeten we uitgaan van je langste cyclus: 31 dagen. Iemand tips.

Zou je weten of je eisprong al terug is geweest. Ik kan echt niet tegen deze onzekerheid, ik heb al 2 zwangerschapstesten gedaan en allebei negatief! Ik had altijd een cyclus tussen de 30 en de 34 dagen.

Eerste teken, symptoom, verschijnsel, signaal en kenmerk van een zwangerschap:

Hiermee kun je zelf eerste stappen nemen op het gebied van voeding en levensstijl. Ik slikte regelmatig de pil door omdat ik het handig vond dat ik niet ongesteld werd. Stress heeft meer invloed op ons lichaam dan je misschien denkt. Op 10 of 11 november moest ik ongesteld worden.

Juist door de invloeden van de restanten van de pil word er aangeraden om pas een test te gaan doen 3 weken nadat je vermoed dat je zwanger bent. Ik moet soms vaak plassen, niet ongesteld in stopweek zwangerschapstest negatief, soms moet ik bijna overgev. Daarom is vaak het moment dat vrouwen erachter komen dat ze PCOS hebben als zwanger worden niet lukt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rufus:

  Ik slikte regelmatig de pil door omdat ik het handig vond dat ik niet ongesteld werd.

  Antwoord
 2. Reynaldo:

  Aangeraden wordt om pas een test te gaan doen 3 weken nadat je vermoed dat je zwanger bent als je sinds kort gestopt bent met de pil.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *