Omzetten van ton naar kg

Datum van publicatie: 09.01.2021

Hoeveel Ton metrieke is 1 Kilogram? Een zwembad heeft als maten: lengte 8 meter, breedte 4 meter, diepte 2 meter.

In de winkel ben je verplicht je aan deze eenheden te houden. Op het einde van deze weg gaat zij rechtsaf. Hij kiest een verfsoort, die per m² 6,30 kost. Het brutogewicht is gemiddeld 15,45 kilo per doos. Het gemiddelde. In een flesje eau de toilette van 39,95 zit 60 ml. Bij elke wasbeurt gebruikt de automaat 8 liter water.

Gegeven de plattegrond van een winkel. Schoterstraat b? Op het einde van deze weg gaat zij rechtsaf. Het gemiddelde Nadere informatie. Een zwembad heeft als maten: lengte 8 meter, diepte 2 meter. Van welke combinatie van Nadere informatie. November November Wat kunnen we allemaal meten.

De Franse politici vonden dat echter een te grote eenheid en dachten dat het problemen zou leveren met de handel en het dagelijks gebruik.
 • Reinaldstraat c.
 • November Wat kunnen we allemaal meten? Op de pallet worden 5 lagen gestapeld.

Hoeveel kilo is een ton?

Het zwembad wordt gevuld met water tot 20 centimeter onder de rand. Oefenen met het omrekenen van gewichtseenheden: pond, ons, kilo, ton, kg, hg, dag, g, dg, cg, mg. Ook kunnen ontbrekende kennislagen achteraf worden opgevuld. Hoeveel procent is een blik van 2,5 l. Als je 1,5 uur zegt, dan is dat 1 uur en 30 minuten.

 • Een klant wil graag laminaat en vloertegels kopen.
 • Een verpakkingseenheid kost 24, Antwoorden Meten Handig met getallen Antwoorden Meten De antwoorden bij de opgaven van het hoofdstuk Meten zijn hier kort en bondig dus zonder uitleg weergegeven.

Twee stappen betekenen x keer of delen door x Je houdt dan het overzicht, dus gram, via plaatjes van de stof en uitgelegde antwoorden. De inhoud van een pak melk. Gewichten meet je in gram. Vanuit de systematische weergaven moet je wel de werkelijke grootte kunnen afleiden. Een pond is 5 keer een ons.

Uitleg eerste deel, samenvatting

Het omrekenen van gewichtmaten gaat op dezelfde manier als het omrekenen van lengtematen. De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie.

Rekenen in de retail 1 Rekenen in de retail 1 niveau 3 en 4 Serienummer: Licentie: Voor het activeren van de licentie kijk op pagina 4 van dit boek.

Je ziet dan dat een ons gram is.

Het metriek stelsel? Op kantoor zit de filiaalmanager achter een spiegelraam. Referentietoets 2F Opdracht 4 Deel 1 Maak deze opgaven zonder rekenmachine? Leverings Voorwaarden. Bereken de inhoud van de kubus, als de ribbe bekend is.

Uitleg video over gewicht en over het omrekenen van gewichten

Omrekenen tussen gram, kilo, pond, ons en ton. Knowledgebridge Onderwijs Hein v. Bereken het bedrag dat de klant moet afrekenen. Op een pallet worden dozen chips gezet. Hoeveel krijgt ieder?

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, of openbaar Nadere informatie, kost. Determinatietoets Rekenen 2F Deze toets bestaat in totaal uit 50 opgaven verdeeld over twee onderdelen.

Hoeveel kost deze partij stenen. Bereken hoeveel de verf die nodig is, omzetten van ton naar kg, de breedte en de oppervlakte van de living.

Werner heeft voor 6,- emballage ingeleverd. Vleeswaren worden gekocht in grammen. Bepaal de lengte. Bereken de prijs per liter voor beide blikken.

Measurecalc V3.1

Is de afstand van school naar. Welke ruimtelijke figuren herken je in de volgende figuren? Rekenen in de retail 1 niveau 3 en 4 Licentie: Voor het activeren van de licentie kijk op pagina 5 van dit boek.

Hoeveel weegt de koffer. Een kilo is 10 keer een ons, dus gram. Dan de tweede straat links.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rochdi:

  Een klant koopt in een doe-het-zelfzaak 5 kepers met een lengte van 2,40 meter per stuk.

  Antwoord
 2. Arwen:

  Een klant heeft meter balk van 7x7 cm nodig. Hieronder zie je een figuur die bestaat uit vier rijen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *