Onbekende nummers blokkeren ios

Datum van publicatie: 26.02.2021

Zelfs als je in het bel-me-niet-register staat bellen en blijven ze anoniem bellen. In iOS kun je personen en telefoonnummers blokkeren, dan kunnen ze geen contact meer opnemen via berichten, telefoon, etc.

Bij die functie zet je aan dat je alleen gebeld kan worden door je favorieten en herhaalde oproepen zet je uit.

Wellicht is het in de toekomst mogelijk dat overheids instanties, artsen enz. Verzoek aan Apple: maak een keuze tussen 1 blokkeer anonieme bellers en onbekende nummers 2 blokkeer anonieme bellers 3 blokkeer onbekende nummers al vraag ik me af waarom je dit wilt doen.

Ellen 14 januari om Als ik een geblokkeerde persoon verwijder, blijft die dan geblokkeerd? En na het deblokkeren kan de persoon nog steeds niet via whatsapp bellen.

Het zou toch zo langzamerhand mogelijk zijn dat een ziekenhuis of dokter de naam banned instantie mee stuurt en dat je op je scherm ziet bijv. Over appletips. Tom 16 juni om Ziekenhuis loopt technisch achter en moet technisch de zaakjes op orde maken…, onbekende nummers blokkeren ios. Deze mogelijkheid zou ng beter zijn als mensen er zelf voor zouden kunnen kiezen om alleen anonieme bellers te blokkeren of k de onbekende nummers.

Safari Meldingen. Klik hier voor meer informatie. Aanbiedingen van iCreate.

 • Ik heb versie Heb de functie dus maar uitgeschakeld jammer.
 • Dank voor je snelle reactie.

Onbekende bellers en personen blokkeren in iOS

Marja 29 september om Als ik iemand blokkeer, wat voor toon krijgt deze dan als hij mij belt. Dan kost dat toch geen geld voor mij? Wybo jellema. Als je iemand hebt geblokkeerd stel ik vast dat deze persoon wel nog voicemails kan inspreken?

Het zou toch zo langzamerhand mogelijk zijn dat een ziekenhuis of dokter de naam banned instantie mee stuurt en dat je op je scherm ziet bijv. Ron 11 juni om Het zou toch zo langzamerhand mogelijk zijn dat een ziekenhuis of dokter de naam banned instantie mee stuurt en dat je op je scherm ziet bijv. Wesley Fabry 8 februari om roos dat is vreemd en kan alleen door de eindgebruiker gedaan worden.

 • Lees ook.
 • Saskia 20 maart om Hoe kan ik een email adres blokkeren in icloud?

Hoe kan dat WEL. Niet echt de mooiste mannier maar zo blok je alles met uitzondering dus van je favorieten…. Geen resultaten scotia nova duck toller retriever. Als je een geblokkeerde contactpersoon verwijderd kunnen er dan ineens nog berichten doorkomen die de geblokkeerde persoon voordien gestuurd heeft? Gespamd door buitenlandse nummers zelfde bedrijf iedere onbekende nummers blokkeren ios vanuit een ander land van waaruit gebeld wordt3 keer per dag.

Saskia 20 maart om Hoe kan ik een email adres blokkeren in icloud.

Voor je Mac, iPad, iPhone en Apple Watch

Categorieën iOS. Wil je appletips pushberichten ontvangen? Ik kan verder wel gewoon haar profiel foto zien en zo.

Daarnaast kun je zelf ook instellen dat je alleen gestoord kan worden door telefoonnummers die jij als contact hebt toegevoegd. Als je iemands nummer blokkeert, wordt die dan automatisch geblokkeerd op Whatsapp of staat dit daar los van. Gelukkig zijn onbekende nummers blokkeren ios wel handige iPhone apps beschikbaar om zelfs een anoniem telefoonnummer te blokkeren.

Zoals Brenda het al zei, onbekende nummers zijn meestal geen irritante verkopers. Judith 30 september om Superblij hiermee.

Meer weten over iOS 13? Check onze review!

Wesley Fabry 21 december om K is het ondertussen al opgelost? Wel begrijp ik dat b. Brenda 27 september om Hoewel ik blij ben met deze nieuwe mogelijkheid anonieme bellers te kunnen negeren, ben ik niet blij dat we dan ook automatisch onbekende nummers blokkeren. Gerhard Tilleman 8 november om hoe kan ik een lijst met geblokkeerde nrs volledig verwijderen zonder dat deze gedeblokkeerd worden?

Terello maakt gebruik van cookies, onbekende nummers blokkeren ios. Zo ook voor groepen nummers beginnend met b. Of je voegt al je contacten toe als favoriet en zet je telfoon op niet storen.

En natuurlijk niet teruggebeld. Dus een mogelijkheid een landnummer te blokkeren zou in mijn geval interessant zijn geweest. Dit zou pas echt een verbetering zijn? Zoals Brenda het al zei, onbekende nummers zijn meestal geen irritante verkopers.

Een app configureren om spamoproepen te filteren en detecteren

Daarom nam ik aan dat het ook op de iphone zou werken. Tji 8 januari om Hallo, Ik heb bbm op mijn iphone. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Wybo jellema. Beste, als je iemand blokkeerde via FaceTime op de iPad is die dan ook gewoon op de iPhone geblokkeerd. Ondersteunde iOS versie controleren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Dora:

  De persoon kon dan ook niet via whatsapp bellen. Ik wilde dit toch graag vermelden.

  Antwoord
 2. Vigo:

  Er zijn helaas altijd mensen die daar misbruik van zullen maken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *