Recreatiepark in den olden bongerd

Datum van publicatie: 08.01.2021

Daarnaast heeft het park 65 televisiezenders waar u zich 's avonds goed mee kunt vermaken. Gesproken talen Nederlands.

Ook vindt u op ongeveer 4 kilometer afstand van Buitenplaats In Den Olden Bongerd een 9-holes golfbaan waar u naar hartenlust een balletje kunt slaan. Gereisd met partner in januari Nuttige review 0. Douchekop moest in een hoge stand blijven staan anders zakte hij naar beneden. Indien er geen accommodaties getoond worden op de door uw gekozen datum, zijn er geen accommodaties beschikbaar. Nederland Gelderland Wolfheze. Zit uw keuze er niet bij?

Naar onze mening moet in ieder recreatiepark in den olden bongerd dit huisje eens kritisch bekeken en opgeknapt worden. Gereisd met partner in mei Bevesting dat u uw reservering wilt annuleren.

Ook de oude steengroeve en de unieke flora en fauna rondom de Winterswijkse beken trekken sinds jaar en dag een groot struik paarse bloemen aan. Onze bezoekers bekeken ook? Mis nooit meer een topdeal. Algemeen 5,0 Inrichting en comfort 5,0 Netheid en hygine 5,0.

Zoek op thema.

Winterswijk, Gelderland, Nederland

Hoe kan ik een reservering annuleren? Parkeergelegenheid Kosten gratis. Zo zijn wandelen en fietsen populaire bezigheden in het coulisselandschap van de Achterhoek. Ook leuke plaatsen in de omgeving zijn makkelijk te bereiken, sommige zelfs per fiets.

Vakantiepark Landal Domein De Schatberg.

  • Zoek op thema.
  • Algemeen 10,0 Inrichting en comfort 10,0 Netheid en hygiĆ«ne 10,0.

Kijk snel op onze website. Klantvriendelijkheid 10,0 Sfeer op het park 9,0. Er is geen supermarkt aanwezig. Accommodatie Beschikt de accommodatie over een eigen parkeerplaats. We hadden echt een vakantie gevoel.

Faciliteiten

Let op: uw reservering is pas geannuleerd wanneer u deze stappen heeft doorlopen en een annuleringsbevestiging heeft ontvangen. Werken bij Zoover. Netheid was zoals wij dat noem huurhuisje schoon.

Afstanden Centrum 5,0 km! De receptie is geopend van tot. Betalingswijze Het totale boekingsbedrag is betaalbaar voor aankomst op het vakantiepark. Bungalows Topbestemmingen Topbestemmingen Hiernaast vindt u de populairste bestemmingen recreatiepark in den olden bongerd land.

Met partner 14 Anders 6 Met oudere kinderen 4. Ook vindt u op ongeveer 4 kilometer afstand van Buitenplaats In Den Olden Bongerd een 9-holes golfbaan waar u naar hartenlust een balletje kunt slaan. Voor een fijn bezoek op onze website gebruiken wij onder meer tracking cookies om de informatie beter aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke interesses.

Openingstijden

Bekijk prijs. Ruime tuin om het huisje heen. Nederland, Gelderland, Winterswijk. Let wel, dat de mogelijkheid om uw reservering te wijzigen afhankelijk is van de voorwaarden van het vakantiepark en de beslissing die zij hierin nemen.

Is het alsnog niet gelukt. Nederland Gelderland Hoevelaken. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar. Welke faciliteiten heeft Buitenplaats in den Olden Bongerd. Grote tuin rondom het huis. Internetverbinding slecht alleen buiten de bungalow ontvangst binnen geen bereik. Toon alle beoordelingen!

Over dit park

Dan wordt het hele bedrag van de reservering in rekening gebracht. Vele recreatiegebieden, zoals de Slingerplas in Bredevoort, het Hilgelo in Winterswijk en het strandbad in Winterswijk bieden uitkomst bij hoge temperaturen. Maar ondanks dat hebben we ons goed vermaakt en prachtige fietstochten kunnen maken. Toeristenbelasting Prijzen zijn exclusief citytax.

De betalingsvoorwaarden verschillen per vakantiepark. Daarnaast heeft het park 65 televisiezenders waar u zich 's avonds goed mee kunt vermaken. Sanitair 1 badkamer Apart toilet Douche.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Atze:

    Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn. Faciliteiten Is er een restaurant op het park aanwezig?

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *