Soort witte slijm bij ontlasting

Datum van publicatie: 27.02.2021

Hallo Dana, Op vraag nr 1 kan ik inderdaad antwoorden dat je dat even tijd moet geven om te herstellen. Het is net …  Lees verder ».

Eet je ook anders door je emetofobie?

Waardoor is het ontlastingspatroon zo anders geworden. Meestal herstellen je darmen zich spoedig. Heb nu inmiddels al bijna maand last van darmen opgezette buik, winderigheid soms en pijn in gehele buik af en toe.

En heb de rest van de dag niks meer gegeten. Wanneer er overmatig slijm bij de ontlasting zit, betekent dit dat de darm geïrriteerd is.

Is dit ook nodig. Eten verteerd het beste in een ontspannen staat. Toevallig dat ik soort witte slijm bij ontlasting blog tegenkom want ik zit openingstijden ah kempenaar met een vraag. Kreeg later uitslag op mijn benen en soms dikke voet uit niets.

Een 7 tal dagen geleden kreeg ik moeilijke stoelgang waarbij er bloed zichtbaar was de eerste dagen. Voor de maagontsteking had ik donkerbruin gekleurde ontlasting en type 3, soms een dag niet.

 • Ik denk dat ik candida heb maar hoe kom ik weer aan goede darmen? Mijn ontlasting was normaal van vorm en kleur.
 • Komt je ontlasting minder dan 3 keer per week en is je drol hard en droog?

Meest gezocht:

Dat je nooit ziek bent? Lijkt wel of alles er dan uit komt wat ik afgelopen dagen niet kwijt ben geraakt. Ontlasting bevat normaal gesproken een kleine hoeveelheid slijm, wat afkomstig is van het slijmvlies van de darmen. Bij een drogist of apotheek? Ik heb helemaal geen darmfunctie meer ook een colonhydrofiel spoelingen hielpen niet moet elke dat spoelen een drama en nu omdat ik daar al 5 jaar mee bezig ben zeggen de artsen omdat er niets meer is een stoma, dat wil ik niet en laat ik ook niet doen maar wat dan dit gaat ook niet langer zo het spoelen is ook een drama aan het worden het probleem zit hoog in de darm.

Groetjes joyce. U kunt nog meer doen met niet-beïnvloedbare risicofactoren.

 • Vaak denken mensen dat het een voorbo…. In ons artikel over diarree lees je wat je moet doen om  uitdroging te voorkomen.
 • Beste Gerda, Sinds een paar maanden heb ik veel last van mijn buik en van mijn ontlasting.

Password recovery. Stopverf…dat zou betekenen dat de galvloeistof niet goed wordt afgegeven, of helemaal niet.

Hoi, Ik ben een vrouw van 39 jaar en heb altijd al last gehad om te poepen. Je casus is nogal complex. Wat kan ik het beste tegen wormen doen.

Die laatste belasten je darm nogal. Hallo…in augustus heb ik een defaecogram gehad waar een hele lichte endeldarmverzakking te zien was maar niets aan gedaan hoeft te worden. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn type 3 en 4 normaal.

Wellicht is het jarenlange gebruik van stimulerende producten daar debet aan. Hij is vaak …  Lees verder. Hallo allemaal ik heb al een tijdje last van obstipatie hebt movicolon gekregen maar ik heb het idee dat het niet helemaal zijn ding doet. Ik zou je graag 2 vragen willen stellen.

Wanneer is slijm bij de ontlasting niet normaal?

Hoe ziet jou poep eruit? Wil je meer weten over wat je darmen vertellen over je gezondheid en wat je kunt doen darmklachten? Haar weerstand gaat achteruit met veel keelpijn en keelontstekingen en algehele malaise tot gevolg. Het is goed om eens een uitgebreid onderzoek te laten doen bij een darmtherapeut. Ik merk …  Lees verder ».

Het is belangrijk om te weten wat de oorzaak is, soort witte slijm bij ontlasting. Hoi, Mijn dochter 1 jaar oud heeft al een jaar lang krampen? Staat alle info in. Voor degene met een incontinentieprobleem wat ik uit ervaring kan adviseren is de Proctos kliniek in Bilthoven daar ben ik geopereerd na onderzoek in het UMC en heb geleerd om de bekkenbodem sterker te soort witte slijm bij ontlasting.

Gezonde voedende voeding. Type 2 geeft aan dat je aan constipatie lijdt en dat je uitgedroogd bent. Kleeft je drol aan de wc-pot vast of blijft drijven.

Wat is uw situatie?

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief. Tekort aan probiotica, verzuring, candida of andere bacteriële overgroei, lever die overbelast is dat is zo te lezen qua galproductie al niet op orde Slijmvliezen die uitgeput zijn waardoor er een leaky gut is ontstaan, met alle gevolgen en klachten van dien.

November op vakantie gegaan in noord Afrika.

Ben 5maanden geleden met het Cambridge dieet ben 22 kilo afgevallen ben nu sinds 4 weken overgestapt op Grip op Koolydraten. Beweeg voldoende. Daarnaast ben ik op dat moment doodmoe en is myn ontlasting erg raar dan weer zuur licht geel dan weer donkerbruin slap.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Lucius:

  Hallo, Sinds enige weken zie ik kleine witte stukjes in mijn ontlasting.

  Antwoord
 2. Rene:

  Het eten of drinken van besmet voedsel is vaak de bron van deze ziekteverwekkers.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *