Spotify kpn omzetten naar family

Datum van publicatie: 08.10.2020

Als Spotify Premium gratis in jouw mobiele abonnement zit, kun je op dit moment nog geen Spotify Family aanvragen. Verwijder het vinkje bij Spotify Premium.

Alleen zichtbaar voor jou en Telfort Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Onthoud mijn gegevens. Startpagina Abonnementsopties Premium-abonnementen via andere bedrijven Sommige bedrijven bieden een Spotify Premium-abonnement aan als onderdeel van bepaalde abonnementen.

Eerder zul je geen Family kunnen overzetten. Zet je huidige account om naar Spotify Family via de activatiepagina. Zo staat alles op één rekening.

Je kunt je eigen account gewoon meenemen. Volg de onderstaande stappen om je abonnement te wijzigen: 1. Maar uiteindelijk heb ik de mailkan ik het abonnement ook voor je stopzetten.

Als het niet lukt, die kpn verstuurd heeft m? Enter your username or e-mail address!

Let wel op, alleen de beheerder kan gezinsleden aanmelden en afmelden. Hoe dat werkt, leggen we hier uit.

Spotify Premium luister je gemakkelijk via KPN

Het kan even zoeken zijn hoe dit precies werkt, daarom beschrijven we in de stappen hieronder hoe je Spotify Family kunt delen. Indien Spotify dit niet kan verifiëren, worden de betreffende leden uit het abonnement geplaatst en moeten ze een Spotify Premium-abonnement nemen om van de Spotify Premium features te kunnen blijven genieten.

Verstuur Terug naar overzicht. Voor nu bedankt voor alle hulp. Spotify Premium en Family kun je iedere maand aan- en uitzetten, je zit dus nergens aan vast.

 • Heb je alleen KPN Mobiel?
 • Als het niet lukt, kan ik het abonnement ook voor je stopzetten. Je kunt vervolgens overstappen naar KPN door de stappen bij 'Spotify activeren' hierboven te volgen.

Maar gister heb ik de e-mail geactiveerd op mijn partners telefoon, maar dan krijg ik het volgende. Wanneer je via een partner voor je Premium-account betaalt, niet door Spotify. Klik op ''Beste Antwoord'' DM sturen is niet mogelijk. Ik heb het zojuist uitgezet. Kuna in euro converter op de lege vakjes om spotify kpn omzetten naar family toe te voegen.

Ben je op zoek naar jouw nieuwe favoriete nummer.

Registreren

Je kunt de vragen, antwoorden en discussies uit het verleden hier nog lezen. Deze wordt automatisch omgezet. Je Spotify abonnement is persoonsgebonden en op één device tegelijk te gebruiken.

Per nummer kunt u aangeven of dit past bij uw muzieksmaak of niet.

Omdat u met Spotify Family wel 6 accounts krijgt, is combineren meestal ook niet nodig. Je Spotify-abonnement veranderen. Speel nummers af op basis van je smaak n van je hardlooptempo. Ga naar MijnKPN. Je Spotify abonnement is persoonsgebonden en op n device tegelijk te gebruiken.

Spotify Family Premium: zo voeg je familieleden toe

Spotify Running is alles wat je nodig hebt om lekker op de maat hard te lopen. Dit kan via MijnKPN. En mocht je toch nog vragen hebben, stel deze gerust.

Home Spotify. Ga voor meer informatie, waaronder details over het activeren van je Premium-abonnement. Vul hiervoor je bestaande accountgegevens in als je Spotify bij KPN activeert. Volg de stappen hierboven, spotify kpn omzetten naar family.

Sommige bedrijven bieden een Spotify Premium-abonnement aan als onderdeel van bepaalde abonnementen. Of zijn er meerdere mensen in uw huishouden met ieder een eigen Spotify Premium-account. Volg dan deze stappen: Log in op het hoofdacount via Spotify.

Meld je aan

Je krijgt dan een activatiecode waarmee je jouw Spotify abonnement kunt koppelen. Ik moet mijn betalingsgegevens annuleren of bijwerken. Bij de nieuwe abonnementen van KPN betaal je alleen voor wat je gebruikt.

Hebben ze nog geen account. Zo zie je direct een zestal persoonlijke muziek- of podcastkeuzes die door Spotify worden aangeraden. Spotify Overal muziek luisteren Bestel bij kpn Hussel. Maar gister heb ik de e-mail geactiveerd op mijn partners telefoon, maar dan krijg ik het volgende; Weet u hoe dit kan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Tyra:

  Categorie: Muziek en audio.

  Antwoord
 2. Étienne:

  Dit duurt maximaal een maand en zodra je bent omgezet merk je dat aan reclames of in je account op spotify. Heb je al een account?

  Antwoord
 3. Gulsum:

  Hoe dat werkt, leggen we hier uit.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *