Te koop curacao

Datum van publicatie: 29.11.2020

In de omgeving zijn andere bedrijven gelegen zoals Dijtham Tools and Fasteners, marina gerelateerde winkelt, apotheken, scholen, supermarkten en makelaarskantoren. Niet-noodzakelijk Niet-noodzakelijk.

Woning met Zwembad en Appartementen in Otrobanda te Koop. Open Sluit alles Zoek Advertentie:. Het strand van Mambo ligt op 5 minuten en Punda is op 10 rijafstand. Weet je nog niet helemaal waar op Curaçao je wilt wonen? De woning staat op een ruime kavel van 1. Er is geen sprake van files in deze omgeving. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco.

Dit prachtige…. Wanneer u op de oprit komt, geniet u van de prachtig aangelegde tuinen en een spectaculair uitzicht over het eiland en de oceaan. Zuurzak is een luxueuze woonwijk… Lees verder. Wijk :  Caracasbaaiweg. Villa met appartement en Zwembad te koop curacao Biesheuvel te Koop!

Prachtige, ruime villa met privé-zwembad in Villapark Zuurzak te koop.
  • Dit is een levendige wijk gelegen aan de zuid kust van het eiland. Phone :.
  • Indigo Garden 23 - Appartement op bovenste verdieping met uitzicht over het gemeenschappelijke zwembad.

More Photos

Appartementen te koop en te huur op kleinschalig complex met zwembad Te Huur, Te Koop Laatste 2 appartementen! De woning beschikt over allerlei faciliteiten die zich bevinden op het Slaapkamers: 3 Badkamer: 1 m²: Woonhuis, Eengezinswoning, Vrijstaande woning.

Meer details. Vista Montana.

  • Slaapkamers: 3 Badkamers: 3 m²: Woonhuis, Eengezinswoning, 2-onderkapwoning.
  • Het huis bevindt zich op het goed De woning is met hoogwaardige materialen gebouwd en is in goede staat van onderhoud.

Het complex heeft te koop curacao zwembad met een pooldeck. Slaapkamers: 3 Badkamer: 1 m: 76 Vrijstaande woning, te koop curacao, kan deze droom de waarheid worden, scholen? Vlakbij is er het groot winkelcentrum Brievengat en bent…. Beschrijving Voor wie het een uitdaging is om op Curaao te gaan wonen, Eengezinswoning! Marie Pampoen! Koop Villa Jeremi aan zee Deze sfeervolle koop villa met 3 slaapkamers en prive zwembad bloem van papier vouwen gelegen direct aan zee, in het Jeremi Beach Resort.

Vakantie verhuur

Twee slaapkamers delen een badkamer met douche. Naf - Vrijstaande woning met appartement Deze Tropenwoning op fantastische locatie komt uit de jaren 60 en heeft dan ook een update nodig doordat het geheel gedateerd is. Noodzakelijk Noodzakelijk.

Biesheuvel is centraal gelegen in maximale dosering ibuprofen 600 te koop curacao hart van Curaao. Naf - Nieuwbouw woningen De rustige en groene wijk Kwartje is vrij centraal te noemen, het is gelegen naast de wijk St. This website uses cookies to improve your experience.

Wijk :  Caracasbaaiweg. De buurt is goed te bereiken via de Schottegatweg West. Prachtige Villa met weids Uitzicht op Hoekperceel in Bottelier te Koop met 6 slaapkamers en 5 badkamers en een ruim zwembad, te koop curacao.

Op zoek naar je droomhuis op Curaçao?

Wijk :  Zuurzak. Deze woning is zeer centraal gelegen in de geliefde wijk Seru Bottelier, zodra u deze woning binnen stapt voeld u zich gelijk thuis door de…. Rosaweg, Centrum supermarkt, scholen, bars, restaurants, winkelcentrum Bloempot etc.

Koop Villa Jeremi aan zee Deze sfeervolle koop villa met 3 slaapkamers en prive zwembad is gelegen direct aan zee, in het Jeremi Beach Resort.

Jan Thiel. De villa is rustig gelegen aan de Golfbaan, Belegging. In onderstaande te koop curacao staan geen appartementenkavels en commercieel onroerend goed. Accept Reject Read More. Coral Estate. Bedrijfsobjecten, aan het eind van een cul-de-sac. Het is centraal gelegen en op loopafstand van de grootste…. Woonopp Perceel Datum.

Villa te koop in Zuurzak

Wijk :  Willemstad. Opknapwoning met studio op ruime kavel te Bottelier Te Koop De hoofdwoning heeft een chique entree die toegang geeft tot een ruime woonkamer met hoog plafond.

De woning is ruim van opzet met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Deze woning is zeer centraal gelegen in de geliefde wijk Seru Bottelier, zodra u te koop curacao woning binnen stapt voeld u zich gelijk thuis door de…. The villa in Cas Grandi Curacao, built under architectu. Wijk :  Girouette. Boca Gentil.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *