Eieren koken in airfryer

Datum van publicatie: 08.01.2021

Wij doen ons best om onze klantenservice zo goed mogelijk te maken! Dit was bij mij niet het geval, maar je zou de bakjes natuurlijk even in kunnen spuiten met een superdun laagje olie.

Pas op, want de binnenkant van de Airfryer is natuurlijk ontzettend heet. Na het succes met het gekookte ei heb ik ook geprobeerd een gebakken ei te bereiden in de Airfryer. Door op akkoord te klikken accepteer je het gebruik van deze cookies. Voor besteld, zelfde dag verzonden!

Superleuk dat je je hebt ingeschreven! Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Je bent net zo lang, of langer bezig. Gekookt ei uit de Airfryer Als eerste ben ik begonnen met een gekookt eitje. Neem dus een tang om de bakjes uit de AF te halen. Geen e-mail ontvangen. Dus ook voor mijn ontbijt.

Wij doen ons best om onze klantenservice zo goed mogelijk te maken! Natuurlijk zijn er meerdere manieren om je eitje te bereiden, zo ook in de Airfryer. Je kunt natuurlijk ook de hele boel klutsen en dan pas in de schaaltjes doen.
  • Check dan je spambox en voeg me toe aan je adresbroek. Levering door PostNL.
  • Ik heb zelf na vijf minuten nog wat geraspte kaas toegevoegd. Voor besteld, zelfde dag verzonden!

Airfryer Bakplaat WHAM 20.5cm | 18 cm binnenkant

Strooi er voor de smaak vast wat peper en zout overheen. Anderen kochten ook:. Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen: Schrijf een review van minimaal 20 tot 30 woorden. Vermelding van telefoonnummers, adressen, websites of e-mailadressen. De Airfryer staat bij mij bij bijna elk bereide maaltijd aan. De Philips Chef legt dit op zijn website zeer goed uit. De lucht in het ei zet namelijk uit als het warm wordt en kan nu via het gaatje ontsnappen.

  • Recept: Houthakkersbroodjes Uit De Airfryer!
  • Strooi er voor de smaak vast wat peper en zout overheen.

En wat denk je. Ei uit de Airfryer, hiermee kunnen wij de site verbeteren. Eieren Hoe ga je te werk. Is dat mogelijk. Tags: Ontbijt. Met de cookies volgen wij jouw browsegedrag op onze site, kan dat?

Gebakken ei uit de Eifryer

En wat denk je? Strooi er voor de smaak vast wat peper en zout overheen. Het ei kan dus in het koude mandje geplaatst worden. Laat anderen in één oogopslag zien wat je er van vond door sterren te geven.

Totale tijd: 10 minuten. Een review geschreven in een andere eieren koken in airfryer dan Nederlands of Engels. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wat heb je nodig. In de oven in een muffinvorm kan dat tenslotte ook, nu was de dooier nog mooi intact. Als eerste ben ik begonnen met een gekookt eitje? Ik koos voor het eerste, dus waarom niet in de AF.

Gekookt ei uit de Airfryer

Dus ook voor mijn ontbijt. Je kunt natuurlijk ook de hele boel klutsen en dan pas in de schaaltjes doen. Het gebakken ei is een beetje lastig uit het bakje te krijgen dat ik heb gebruikt, maar het resultaat smaakte er niet minder om!

De volgende stap was natuurlijk om het ei in de Airfryer te doen. Recept: Houthakkersbroodjes Uit De Airfryer. Gebakken ei uit de Airfryer Natuurlijk zijn er meerdere manieren om je eitje te bereiden, eieren koken in airfryer ook in de Airfryer.

Een hard gekookt ei heeft mijn voorkeur, eieren koken in airfryer, dus ik ben voor 15 minuten gegaan. Stel de tijd in op 10 minuten voor een heerlijk gebakken ei. Snijd de plakjes ontbijtspek in kleine stukjes, net als de champignon. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd? Ik heb zelf na vijf minuten nog wat geraspte kaas toegevoegd. Close this module.

Ingrediënten

Deel dit Recept. Laat de Airfryer voorverwarmen op graden en plaats daarna het bakje in de Airfryer. Niet goed?

Neem dus een tang om de bakjes uit de AF te halen. Al dan niet met schil. Wil je niets missen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *