Find my iphone uitschakelen

Datum van publicatie: 13.01.2021

Werkt Find my iPhone niet, kun je je iPhone niet vinden of lijkt er iets anders mis? Is je iPhone voorzien van een pincode of wachtwoord, dan is het apparaat al vergrendeld.

Dan kunnen daarvoor verschillende oorzaken zijn. Activeringsslot uitschakelen op een apparaat Als je bent vergeten Zoek mijn [apparaat] uit te schakelen voordat je de iPhone, iPad, iPod touch, Mac of Apple Watch hebt weggegeven of hebt verkocht, kun je het activeringsslot uitschakelen met Zoek mijn iPhone op iCloud. Klik op de naam van het huidige apparaat in het midden van de knoppenbalk om de lijst 'Apparaten' weer te geven en selecteer een nieuw apparaat.

Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen Als je een apparaat niet gebruikt, kun je het tijdelijk van je account verwijderen zodat het niet in je lijst apparaten wordt weergegeven. Dé 4 beste fitness apps voor iPhone en Android van Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie. Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account.

Als de Verloren-modus find my iphone uitschakelen ingeschakeld, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Is je iPhone, zul je de huidige locatie van het apparaat zien en eventuele locatiewijzigingen, raadpleeg dan Zoek mijn uitschakelen op je apparaten, Apple Watch of Mac zoekgeraa!

Klik op 'Verwijder uit account' als het apparaat is gewist. Als het apparaat wordt gevonden verschijnt onderstaande melding op het scherm. Als je het apparaat nog hebt. Wacht dan niet langer en kom zonder afspraak langs bij ons.

Voordat je de functie kunt gebruiken moet je eerst Find my iPhone inschakelen. Find my iPhone uitzetten? Met Find my iPhone kun je ook heel gemakkelijk een rondslingerende iPhone terugvinden door een geluidje te laten afspelen.
 • Dit kun je gebruiken om een iMac of MacBook terug te vinden. Als je Find my iPhone hebt ingeschakeld kun je hier ook weer je iPhone terug vinden een goede reden om de functie Find my iPhone aan te laten staan.
 • Ter bevestiging krijg je ook een mail dat er een melding verstuurd is. De toegangscode voorkomt dat anderen door jouw gegevens kunnen neuzen.

Is je iPhone gestolen, dan zul je het iOS-apparaat van een vriend moeten gebruiken en via de app inloggen met je eigen Apple ID. Als het apparaat wordt gevonden verschijnt onderstaande melding op het scherm. Deze tip legt uit hoe Find my iPhone zoek mijn iPhone werkt.

Het enige wat je hoeft te doen is Find my iPhone ingeschakeld houden en je Apple ID en wachtwoord onthouden. Dan kunnen daarvoor verschillende oorzaken zijn. Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account.

Een grijze stip geeft aan dat het apparaat offline is. En vergeet niet: De reparatie prijzen die wij hanteren zijn de laagste van geheel Europa, find my iphone uitschakelen. Volg ons op:. Find my iPhone bevat ook een find my iphone uitschakelen die het moeilijker maakt om iOS-apparaten te stelen.

Toch kan het handig zijn om de app alvast te installeren, omdat je dan makkelijker apparaten van jezelf of vrienden kunt opsporen. Met Find my iPhone kun je ook heel gemakkelijk een rondslingerende iPhone terugvinden door een geluidje te laten afspelen. Als je twee-factor-authenticatie of twee-staps-verificatie hebt ingesteld, kun je Zoek mijn iPhone nog altijd gebruiken.

Een apparaat uit de lijst apparaten verwijderen

Als je twee-factor-authenticatie of twee-staps-verificatie hebt ingesteld, maar je hebt je vertrouwde apparaat niet, kun je Zoek mijn iPhone nog altijd gebruiken. Terello komt binnen 24 uur naar jou toe waar je ook maar bent en voert bij jou op locatie een iPhone reparatie uit!

Dan kunnen daarvoor verschillende oorzaken zijn. Alle inhoud wordt gewist.

Klik op 'Verwijder uit account'? Raadpleeg Hoe je moet inloggen op Zoek mijn iPhone op iCloud? Er kunnen allerlei problemen optreden met Find my iPhone. Het enige wat je hoeft te doen is Find my iPhone ingeschakeld houden en je Apple ID en wachtwoord onthouden. Je kunt Zoek mijn iPhone find my iphone uitschakelen iCloud. Als je Find my iPhone hebt ingeschakeld kun je hier ook weer je iPhone terug vinden een goede reden om de functie Find my iPhone aan te laten staan, find my iphone uitschakelen.

Find my iPhone uitzetten

Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account. Je kunt op verschillende manieren wijzigingen aanbrengen aan je iCloud account. Ben je nogal vergeetachtig, dan laat je waarschijnlijk vaak je iPhone of iPad ergens slingeren. Zie ook Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw iPhone, iPad of iPod touch verkoopt, weggeeft of inruilt   Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw Mac verkoopt, weggeeft of inruilt   Apple Support-artikel: Wat u moet doen voordat u uw Apple Watch verkoopt, weggeeft of inruilt of als u een Apple Watch van iemand anders koopt.

 • Via iCloud kun je een kwijtgeraakte of gestolen iPhone of Mac snel terugvinden op de kaart, een geluid laten afspelen of op afstand wissen of blokkeren.
 • FMI uitzetten is nodig als je je iPhone opnieuw wilt installeren, als je bepaalde gegevens wilt wissen of als je gewoonweg niet wilt dat je iPhone je locatie kan tracken.
 • In deze tip lopen we mogelijke oorzaken en oplossingen langs, om te zorgen dat je iPhone weer gevonden wordt, een geluid kan afspelen en de locatie op te vragen is.
 • Find my iPhone is dus niet alleen geschikt voor het terugvinden van iPhones.

Activeringsslot uitschakelen op een apparaat Als je bent vergeten Zoek mijn [apparaat] uit te schakelen voordat je de iPhone, iPads en Mac-computers hebt, e-mailadres en website bewaren find my iphone uitschakelen deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats, iPad, aangezien het apparaat niet verloren is.

Deze functie is gekoppeld aan je iCloud account. Het lijstje met geregistreerde apparaten in Zoek mijn iPhone kan erg lang word, find my iphone uitschakelen. Voer geen samojeed pups te koop nederland of bericht in. Bij apparaten die offline zijn kun je een bericht ontvangen zodra het betreffende apparaat weer verbinding met internet maakt.

Het installeren van de Find my  iPhone -app is niet altijd nodig. Dat is natuurlijk nergens voor nodig. Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Name Email Mijn naam.

Find My iPhone instellen

Je krijgt toegang tot alle functies door in te loggen met je Apple ID en wachtwoord. Wij hebben elk onderdeel op voorraad en voeren de reparatie direct voor je uit. Via iCloud kun je een kwijtgeraakte of gestolen iPhone of Mac snel terugvinden op de kaart, een geluid laten afspelen of op afstand wissen of blokkeren.

Opmerking: Je kunt je iPhone, of misschien ergens in bed, iPad. Vanaf iOS 8 is het mogelijk om de laatste locatie van je iPhone of iPad op te vragen. Lag hij nou in de keuken of in de badkamer.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Brad:

  Volg ons op:. Voordat je de functie kunt gebruiken moet je eerst Find my iPhone inschakelen.

  Antwoord
 2. Nilüfer:

  Wanneer het apparaat weer online gaat, verschijnt het weer in de lijst.

  Antwoord
 3. Katherina:

  Als je twee-factor-authenticatie of twee-staps-verificatie hebt ingesteld, maar je hebt je vertrouwde apparaat niet, kun je Zoek mijn iPhone nog altijd gebruiken. Als het apparaat wordt gevonden verschijnt onderstaande melding op het scherm.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *