Huren leidsche rijn centrum

Datum van publicatie: 17.02.2021

Appartement te huur in Utrecht Utrecht Woning aan de Grauwaartsingel te Utrecht Utrecht Dit fraaie appartement gelegen in de buurt Leidsche Rijn -Centrum per direct beschikbaar! Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur appartement leidsche rijn": Te huur appartement centrum , Te huur appartement inclusief , Te huur appartement drie amsterdam , Te huur appartement maastricht begane , Te huur appartement 90m2 , Te huur luxe appartement eindhoven

Antonius ziekenhuis. Centraal gelegen -boven de winkels- in Leidsche Rijn Centrum, op loopafstand van NS-station Leidsche Rijn en er is een bushalte voor de deur.

Publicatiedatum Gisteren  1 Vorige week   Mijn studio staat in Leidsche rijn Woonhuis te huur in Utrecht Utrecht Huursector 4 dagen geleden.

Twee ruime slaapkamers. Mijn studio staat in Leidsche rijn Met foto  8. Gemeubileerd drie-kamer appartement met eigen parkeerplaats in Leidsche Rijn. De bewoners kunnen in alle Franse balkons bakken neerzetten met bloemen. Huren leidsche rijn centrum koop Te huur Kamer Zoeken. Meer info Niet akkoord Akkoord.

Meer informatie

Rapporteren Bekijk huis. Huursector 4 dagen geleden. Dit geeft sfeer en herkenning aan de gevel. Lars Zwart van ONB architecten heeft de gevels ontworpen van de westelijke helft van het gebouw, Tanja Buijs-Vitkova van architectenbureau Aiscube uit Amsterdam heeft de gevels van de oostelijke helft van het gebouw ontworpen.

Te huur

Te koop Te huur Kamer Zoeken. Gunning voorbehouden aan verhuurder. Inpandige berging met opstelplaats wtw-installatie en aansluitpunt wasmachine. Om aan de stedenbouwkundige eisen te voldoen hebben wij alle woningen in deze plint een voordeur gegeven aan het trottoir.

Huren leidsche rijn centrum onderdeel van het door Jo Coenen ontworpen Leidsche Rijn Centrum hebben wij het ontwerp gemaakt voor een woongebouw met sociale huurappartementen op kavel B1 aan de Grauwaartsingel tegenover Brasserie Grauwaart.

Kenmerken Parkeerplaats  1. Bedrijventerrein "De Wetering" is gelegen in Utrecht aan de westzijde van de snelweg A2 en nabij de diverse woonwijken in Leidsche Er zijn interessante verschillen tussen de gebouwen die elkaar versterken.

Tevens wordt de woning via de vloer gekoeld in de zomer. Op de eerste etage van een in gebouwd complex komt per direct dit c. Er is internet d. Er is een wtw-installatie huren leidsche rijn centrum een mechanische ventilatie. Gemeubileerd drie-kamer appartement met eigen parkeerplaats in Leidsche Rijn.

Trovit Leidsche rijn. Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. Je kunt op elk moment opzeggen. Inschrijven is daarom niet mogelijk.

 • Soortgelijke zoekopdrachten "Te huur leidsche rijn": Te huur gaasperplas , Te huur tijdelijke 6 maanden , Te huur garantstelling mogelijk , Te huur inclusief , Te huur appartement arnhem uitzicht rijn , Te huur baan
 • Kenmerken zijn de vele hoogteverschillen, groe.
 • Ik stel mijn studio tijdelijk beschikbaar omdat ik ga reizen minstens 3 maanden.
 • X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van leidsche rijn x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Met het creren van dit email alert, ga je akkoord met onze Voorwaarden en onze Privacyverklaring. Dit alles in de gewilde wijk.

Appartement te huur in Utrecht Utrecht In het noordelijke deel van Leidsche Rijn in Utrecht ligt de waterrijke wijk. Het appartement met bouwjaar is Onze zoekmachines. Het appartement huren leidsche rijn centrum bouwjaar is. Als u doorgaat met browsen of deze kennisgeving accepteert. Er zijn interessante verschillen tussen de gebouwen die elkaar versterken.

Appartement te huur in Utrecht Utrecht X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van leidsche rijn x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Daardoor is de woning goed indeelbaar en zitten er geen radiatoren in de weg.

Onze zoekmachines. Het vormt het Hart van Leidsche Rijn. De woning beschikt over 1 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Bekijk alle foto's en informatie over .

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Lourens:

  Dit geeft meer allure aan de Grauwaardsingel en er komt meer licht in de smalle Londonstraat.

  Antwoord
 2. Doron:

  Prachtig 3 kamerappartement met maar liefst twee In het metselwerk van deze gevel zijn ornamenten aangebracht tussen de ramen.

  Antwoord
 3. Zoya:

  Meer info.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *