Knobbel onder oksel kind

Datum van publicatie: 17.02.2021

Ben sinds 16 december klaar met mijn traject. Die kunnen overal op je lichaam voorkomen, maar je ziet ze het vaakst op handen en voeten. Heb je na vier weken nog steeds een knobbeltje onder de oksel, raadpleeg voor alle zekerheid dan best een arts.

Is een van die lymfeklieren verstopt, dan wijst dat in de meeste gevallen op een verwerking van de bacteriën van een ontsteking. Toch kan je aan de hand van bepaalde criteria al nagaan hoe ernstig je het knobbeltje onder je arm moet nemen. Hoe groot was bij jouw die knobbel in je oksel?

Ik heb ookal gelezen dat het kan zijn dat je van een gezwollen lymfklier een litteken kunt krijgen waardoor deze altijd voelbaar blijft. Ik spreek uit ervaring.

Knobbeltjes die er al lange tijd zitten, geven meestal geen klachten en zijn onschuldig. Een cyste op je schaamlippen ook wel bartholinitis genoemd is vervelend en pijnlijk. Mocht je vragen hebben stel ze gerust en toch de beste wensen voor het komende jaar. Vriendelijke groet, Verdanov, knobbel onder oksel kind. Naar de huisarts gegaan en zij gaf aan dat het door de vaccinaties kwam en na 10 dagen moest terugkomen als ze er nog zaten!

Voor alle zekerheid lijkt het me beter om advies te vragen aan je arts. Ik hoop rond diezelfde tijd dit jaar hetzelfde te kunnen zeggen! Vrouwen met klachten aan de borsten of een vermoeden van borstkanker zijn welkom bij onze ervaren behandelaars.

Bloedonderzoek

Houd je taai. Vaker moet een cyste aangeprikt een leeggezogen worden. Aangezien hij geen ziektekostenverzekering heeft kan hij niet naar de huisarts voor onderzoek maar wij maken ons ontzettend ongerust… Wat zou dit kunnen zijn? Met een rode, pijnlijke zwelling tot gevolg. Het zit namelijk zo 6 jaar geleden had ik een klein knobbeltje op mijn achterhoofd toen ben ik naar mijn huisarts geweest en die vertelde me dat dit een lymfeklier was.

 • Het stellen van enkele vragen door een arts kan helpen om een eerste inschatting te maken van het mogelijk problematische karakter van een bobbel onder de arm.
 • Borstkanker komt immers vaak voor en hoewel knobbeltjes meestal onschuldig zijn, is er altijd kans dat zich borstkanker heeft ontwikkeld.

Volgend blogbericht? De dokter vroeg toen ook nog aan mij of ik laatst last heb gehad van een klierontsteking maar dit heb ik nog nooit gehad, knobbel onder oksel kind. De klieren zijn dus heel actief in het genezingsproces van het lichaam? Heb er niet eerder over nagedacht ivm dat ik in de semi-lockdown besmet was met Corona. Contact opnemen.

7 reacties

Meestal zijn ze onschuldig. Tussen 5 en 7 op de Fibromen worden nooit kwaadaardig, je hoeft ze dus niet te laten verwijderen. Wat zijn vergrote lymfeklieren?

De radioloog maakte de echo, grote bult! Maar is nooit groter geworden, knobbel onder oksel kind. Mijn voornemen is dan ook positief blijven vaak heb je hier mee de helft al gewonnen. Een zwelling, zijn verdacht, constateerde opgezette klieren en dus geen lipoom en besloot ter plekke een punctie van de okselklieren te doen. Knobbeltjes die na 4 weken nog steeds blijven groeien.

Oorzaken bult onder de arm

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Knobbels op je tenen Zit er een grote knobbel ter hoogte van de grote teen, daar waar je teen vastzit aan je voet, dan is het waarschijnlijk een hallux valgus. Hallo, Heftig jou verhaal, hoop dat alles goed gaat komen, ik ga maandag met de chemo beginnen 6x om de 3 weken, ik krijg de FEC behandeling, heb borstbesparende operatie gekregen in oktober en 21 bestralingen tot

Hierdoor worden ze ook wel steelwratjes genoemd. Wauw Jamie, wat heftig, knobbel onder oksel kind. Behandeling vergrote lymfeklieren De behandeling van gezwollen lymfeklieren is afhankelijk van de oorzaak ervan. Het is niet met zekerheid te zeggen wat de grootste veroorzaker van borstkanker is. Wat is je opmerking over 'Vergrote lymfeklieren en knobbeltjes in de nek hoe lang soep bewaren kinderen'.

Een cyste op je schaamlippen knobbel onder oksel kind wel bartholinitis genoemd is vervelend en pijnlijk. Pijn is hierbij geen indicatie voor de ernst van de zwelling.

Meest gezocht:

Houd je taai. Toch kan het alarmerend zijn omdat je spreekt van "extreme pijn" bij het bewegen of betasten, en bovendien omdat het knobbeltje zo plots is ontstaan.

Je opmerking ×. Immunotherapie Zeer gerichte behandeling met antistoffen tegen lymfoomcellen.

De lymfeklieren worden weer kleiner als de infectie over is. Deze knobbel ontstaat doordat je teen scheef groeit en daardoor tegen je schoen schuurt. Het kind vertoont dan ook symptomen van een infectie zoals koorts, slechte eetlu.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Valencio:

  Is dit niet het geval, ga dan even langs de huisarts.

  Antwoord
 2. Lima:

  Vragen bij okselverdikking Bij een bultje onder de oksel zal de arts in de eerste plaats enkele factoren nagaan die hem belangrijke informatie moeten opleveren, zoals: Doet het knobbeltje pijn? Ik heb geen andere symptomen zoals vermoeidheid , of dergelijke.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *