Knutselen voor je huisdier

Datum van publicatie: 22.02.2021

Wie heeft het eerst alle goede honden? Lets get sociale.

Laat het goed drogen. Maak een hondenasielhoek en onderzoekscentrum in je klas. Mel DIY maakt gebruik van overheerlijke koekjes. Op de site vind je een filmpje en stap voor stap uitleg. Voor deze opdracht kun je een stap voor stap voorbeeld gebruiken.

Daarom boordevol dieren knutselen met kinderen. Deze slang kun je neerleggen of ophangen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vervolgens worden de scherpe hoeken gevouwen tot oren of pootjes. Niet te moeilijk maar zeker uitdagend genoeg voor de jonge kinderen, knutselen voor je huisdier.

Bij de kat heb ik de staart lang gelaten.

Bij dit spel moeten de kleuters de juiste pijltjes naar de vierkante vakjes slepen, voor ieder stapje een pijl.

Wekom bij de blog Mel DIY. Verder leren de kinderen samenwerken, rekening houden met elkaar, delen, vindingrijk te zijn en doorzetten. In de hoek kun je onderstaand spelscript neerleggen. Lees ook eens: Strijkkralen vogels patronenen. Een goede oefening voor de fijne motoriek en het probleemoplossend denken. Je kunt hiervoor een vel met nummers op tafel leggen, waar de kinderen er één van overschrijven. Op de site vind je een filmpje en stap voor stap uitleg.

 • Diamond painting tips en tricks. Krijg toegang tot de bibliotheek vol gratis printables.
 • De konijn heb ik een roze pompom gegeven als staart. Daarna wordt van het karton een bakje gevouwen en gelijmd.

Halloween kostuum zelfmaken? Met dit lipje worden de twee honden aan elkaar geplakt. De dieren kan je aankleden met wat jij maar wilt. De A-brug wordt met lijm op het gras bevestigd.

Scrol over de afbeelding om de linkjes te zien en knutselen voor je huisdier op de pijltjes om een liedje te zien en te horen.

Huisdieren met wc-rollen knutselen

Ga je zelf de oogjes maken of plak je er liever wiebeloogjes op? Ga met de honden trainen, ga naar de dierenarts, borstel de honden en laat ze uit. Ik had geen wit meer. Knip de horden uit, vouw de stippellijn en plak de horden op het grasveld.

Wat grotere vellen papier in verschillende kleuren, lijm en schaar. These cookies do not store any personal information. Met blokjes en ijslolliestokjes kunnen de kinderen een parcours maken voor de honden. Een andere werkles knippen de kinderen hun hond uit, plakken deze op gekleurd papier en stempelen met verf wat gras en struiken. Ga dan naar  dieren van wc-rollen. Daar kunnen de kinderen zelf in stapjes een voorbeeld na tekenen, knutselen voor je huisdier.

Social Media

Door op OK te klikken ga je akkoord me de voorwaarden. Lets get sociale. Latest posts by Sandra see all. Ook de honden kun je vinden op het knipvel hieronder.

Je kunt hiervoor een vel met nummers op tafel leggen, waar de kinderen er knutselen voor je huisdier van overschrijven. Scrol over de plaat om de linkjes aan te klikken. Lets get sociale. Wat grotere vellen papier in verschillende kleuren, lijm en schaar.

Een staart mag natuurlijk niet ontbreken bij een dier. Ga je ook dieren knutselen met kinderen en heb je meer knutselinspiratie nodig. Soms hebben kinderen gin tonic glazen blokker je groep een hond en kunnen ze wat vertellen over de verzorging van hun huisdier.

Overige thema's

Leg een aantal afbeeldingen van honden op de tafel. Het ultieme slijmboek Alyssa Jagan. Hoe leuk is deze hond gemaakt van een papieren zak?

Als de borstel droog is, kan hij geverfd worden. Bij dit spel moeten de kleuters de juiste pijltjes naar de vierkante vakjes slepen, voor ieder stapje een pijl. Diamond painting tips en tricks.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Carlijn:

  Het bolletje wordt aan de onderkant plat gemaakt en vastgeplakt op het gras. Wat houd dat in?

  Antwoord
 2. Ishara:

  Deze slang kun je neerleggen of ophangen. Inhoudsopgave Verbergen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *