Pro user diamant handleiding

Datum van publicatie: 03.03.2021

E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. De frameklem van de diamant fietsdrager kan niet meer open of dicht worden gedraaid. Laat de drager in ingeklapte toestand en open het slot van de kunststof vergrendeling met gebruik van de bijgeleverde sleutel.

Daar kunt je het vinden. Ik zie geen schroeven, Gesteld op om Omdat de drager kantelbaar is, kan je ook na bevestiging eenvoudig bij je spullen in de kofferbak. Beknopte specificaties Positie op auto Trekhaak Stekkeraansluiting polig Jaeger , 7-polig Aantal fietsen 3 Uitbreiding mogelijk Nee. Hoe krijg ik het los? Plus- en minpunten.

Pro-User Fietsframe Adapter. Doet het goed, ziet er goed uit? Dat zijn eerder aandachtspunten. Ik wil m nu opbergen maar krijg m niet opgevouwen Gesteld op om Zoeken resetten.

Veelgestelde vragen

Pro-User Caravan Hulpstuk. Let er op dat de trekhaak onbeschadigd, schoon en vetvrij is! Bekijk alle fietsendragers. Meeuwes 19 juli Ik heb tenslotte het hel slot verwijderd. Wel de zwarte kunstof schuif naar links schuiven zodat hij tegen de behuizing zit die over de trekhaak zit. Wat kan ik doen?

Heb je nog vragen over dit product of over iets anders, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De 1ste frameklem van de diamant fietsendrager kan niet meer open gedraaid worden. Naam van de drager ingeven en je krijgt een aantal demo's.

Daar kunt je pro user diamant handleiding vinden. Dit is zeker aan te raden voor zwaardere, elektrische fietsen.

Populaire producten

Er op plaatsen ging prima, op slot doen ook, maar nu wil ik de drager demonteren, maar krijg ik geen beweging meer in het slot, zelfs niet met de goede sleuteltjes. Je bevestigt de fiets stevig en handig aan het frame. Naam van de drager ingeven en je krijgt een aantal demo's.

Forum Pro-User. Onze pro user diamant handleiding. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Ik moest de handel naar beneden duwen sleutel er in draaien en jawel opgelost Geantwoord op om. Kun je de fietsdrager afstellen zodat hij niet achterover hangt Gesteld op om Dan de sleutel een kwart slag draaien.

Beoordeling

Heeft u een vraag over dit product? Forum Pro-User. Zit helemaal vast. Weet iemand een oplossing Gesteld op om Hoe krijg ik de frameklem van onze pro user diamant los?

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of een geheim adres. Kan dit verholpen worden. Beoordelingen Gemiddelde beoordeling op basis van 1 reviews: Perfect. Bijvoorbeeld een creditcardnumm. Weet iemand hoe dit te verhelpen is. Dat is hard nodig.

Bundel deals.

Nooit meer leverbaar

U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Productomschrijving De Pro-User Diamant SG3 is een fietsendrager geschikt voor 3 fietsen, waarvan 2 elektrische fietsen. Eenvoudig te bevestigen De Pro-User Diamant 1 fietsdrager kun je met een handeling bevestigen op de trekhaak. Bekijk alle fietsendragers.

Zit helemaal vast. Is het bij te stellen. Want die van de auto worden uitgeschakeld zodra er een stekker in de caravanaansluiting wordt gestoken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Kiek:

    Heuts beoordeling. Zoals gezegd bij de "minputen", wiebelt de drager nogal op de trekhaak, maar dit heeft op onze ritten naar Zuid-Frankrijk nooit voor problemen gezorgd.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *