Staatsloterij tot hoe laat kopen

Datum van publicatie: 14.01.2021

Deze trekking wordt elke maand onafhankelijk uitgevoerd, met een totaal van 16 trekkingen per jaar elke 10e van maand en 4 extra trekkingingen.

Het Jackpotspel is onderdeel van alle twaalf trekkingen van de Staatsloterij op de 10e van de maand.

Dan valt de Jackpot en wordt de winnaar getrokken uit alle verkochte Staatsloten. De XL-prijzen worden in de trekkingsuitslag gerangschikt op begincijfer. Behalve tijdens de Oudejaarstrekking, dan houden we het nog even spannend tot middernacht. Nog even geduld.

Nog geen lid? Aan deze inschatting kunnen geen rechten worden ontleend. Iedereen die een Staatslot koopt, kan rekenen op de 6 garanties van de Staatsloterij:.

Ook kunt u op het internet nmalig een los staatslot kopen. De Staatsloterij trekt alleen uit verkochte loten. Ook zijn er troostprijzen te vergeven als je 5 cijfers van het winnende lot goed hebt, maar net de letters niet.

Overige Shop all Rokersbenodigdheden. Daarnaast zijn er ieder jaar nog vier speciale trekkingen met een bijzonder prijzenpakket.

Van het ingelegde geld worden maandelijks automatisch staatsloten aangeschaft, waarna bij een gewonnen bedrag, het bedrag automatisch wordt toebedeeld aan de diverse groepsleden. Top 5 digitale cadeaukaarten Shop all Bol.
 • Primera Keuze Cadeaukaart.
 • Het Jackpotspel is onderdeel van alle twaalf trekkingen van de Staatsloterij op de 10e van de maand.

Kunnen we je helpen?

De XL-prijzen worden uitgekeerd als voor de XL-optie is betaald. Wat kost een Staatslot? Alle prijzen van de Staatsloterij zij vrij van kansspelbelasting. Ook zijn er troostprijzen te vergeven als je 5 cijfers van het winnende lot goed hebt, maar net de letters niet. Ieder Staatslot heeft een uniek lotnummer dat bestaat uit twee letters en vijf cijfers. Staatsloten online bestellen. Elke 10 e van de maand is er een trekking.

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De trekking van de Staatsloterij vindt maandelijks plaats puk code belsimpel de 10e van de maand.

De XL-prijzen worden in de trekkingsuitslag gerangschikt op begincijfer. Staatsloterij tot hoe laat kopen, als u toch een Jackpot wilt winnen. Uitzondering hierop zijn de Koningsdag trekking en de Oudejaarsloterij! De getrokken blauwe bal doet niet meer mee bij de volgende trekking van de Jackpot.

Uit statistieken blijkt dat de Staatsloterij de meeste winkans heeft ten opzicht van van de andere loterijen, zie hiervoor ook de winstuitkering loterij tabel op onze startpagina. Koop nú je lot! Als je 2 eindcijfers goed hebt, win je al een prijs.

De vier speciale trekkingen hebben een bijzonder prijzenpakket. Wie droomt er nu niet van om de Jackpot te winnen. Kantoorartikelen Shop all Kantoorartikelen Primera cartridges Cartridges, staatsloterij tot hoe laat kopen. De XL prijzen worden alleen uitgekeerd als ook voor de XL optie is betaald, dit kun je terugvinden door de aanduiding "JA" op je lot.

Straat hele loten - ,- Een Straat bestaat per trekking uit 10 hele Staatsloten.

1/5 Staatslot

Elke maand wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Super makkelijk! Je kunt zoveel aandelen in een Boulevardje kopen als je wilt. Voor elk Staatslot dat je koopt ontvang je punten. Maak je lot compleet Ieder Staatslot heeft een uniek lotnummer dat bestaat uit twee letters en vijf cijfers.

Je kunt zoveel mogelijk aandelen in een Boulevard kopen als je wilt. Iedere 10 e  van de maand vindt er een trekking plaats waar prachtige prijzen te winnen zijn, staatsloterij tot hoe laat kopen. U krijgt per staatslot vooraf te zien met welke lotnummer s u meespeelt en ontvangt de gewonnen bedragen automatisch op uw rekening. Wilt u uw abonnement opzeggen, kijkt u dan op de pagina Opzeggen Staatsloterij. Deze trekking wordt elke maand onafhankelijk uitgevoerd, met een totaal van 16 trekkingen per jaar elke 10e van maand en 4 extra trekkingingen.

Uitzondering hierop zijn de Koningsdag trekking en de Oudejaarsloterij. De Staatsloterij Groepsspelen kun je met meerdere personen collega's, dan maakt u volgens de Consumentenbond toch bij de Staatsloterij de meeste kans! Ieder Staatslot heeft een uniek lotnummer dat bestaat uit twee letters en vijf cijfers. Staatsloterij tot hoe laat kopen gerealiseerde bedragen van de prijzenpot zijn afhankelijk van de werkelijke inleg en kunnen afwijken van het genoemde bedrag.

De loterij met de grootste winkans van Nederland!

Aan deze inschatting kunnen geen rechten worden ontleend. De Staatsloterij is er niet om winst te maken; heel Nederland profiteert van de opbrengst. Elke maand wordt het bedrag automatisch geïncasseerd. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Uitzondering hierop zijn de Koningsdag trekking en de Oudejaarsloterij. Je hebt op de dag van de trekking tot uur om een Staatslot te kopen. Nog geen lid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

 1. Wassima:

  Elke 10e van de maand is online te zien of de Jackpot valt.

  Antwoord
 2. El Hassan:

  Deze trekking wordt elke maand onafhankelijk uitgevoerd, met een totaal van 16 trekkingen per jaar elke 10e van maand en 4 extra trekkingingen. Home Winkel assortimenten Loterijen Staatsloterij.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *