Storing sparta ion 0003

Datum van publicatie: 18.02.2021

Verkeerd display? Halo  allemaal Ik heb bijna hetzelfde probleem met Sparta ion m-gear. Had de dipslay op marktplaats gekocht.

Gepost zaterdag 19 mei Het gebruik van capitals is niet erg netjes en in dit geval totaal overbodig. De dealer zegt dat hij de fiets wil omruilen maar hij zou dat van Sparta niet mogen.

Vast gezet, leek opgelost. Ik heb accu eruitgehaald  en open gemaakt UIT niewsgierigeid.

Dan slaan de stoppen toch ook bij je door…! Garantiebep alingen 6. Ik heb ook de storing en de fietsenmaker zei dat hij er storing sparta ion 0003 niets aan kan doen. Ik kon sinds kort nog gewoon met trapondersteuning fietsen.

De fietsen zijn allebij ongeveer 3 jaar oud en hebben km gereden. Bijvoorbeeld antisemitische inho. Ik zat nog te denken; ik programmeer zelf niet doch repareer alleen maar.

Al met al: sparta ion rx, grote afrader wat mij betreft. En uw fietsenmaker weet er meer van;.

Foutmeldingen Sparta ION

De meest relevante E-codes gerelateerd aan het accupakket zijn. Zijn de nieuwe fietsen en batterijen beter? Mvg Ben. Ik lees wel iets over slechte verbindingen of kabelbreuken, maar ik wil het graag van lezers horen die hetzelfde euvel hebben meegemaakt. Lijkt dus Baud te zijn. De fietsenmaker zei dat het met het koude weer te maken had. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

  • Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd.
  • Nieuwe accu dus. Wij wonen in het buitengebied en ik moet voor de school van de kinderen 7 km heen en ook 7 terug fietsen.

Fietsendealers die moeten worden ingeschakeld voor het vervangen van je achterband! Geeft foutmelding laadt wel hoe controleer ik dat Gesteld op om Mijn naam, maar er piept niets als er geremd wordt. Mijn Sparta ion gl geeft op display de melding bezig met onderhoudslading. Neem contact op met uw dealer, storing sparta ion 0003. Nu merk ik op dat de batterij aan het einde van zijn krachten is gekomen.

Bij een foutmelding die betrekking heeft op de accu, moet je eerst de accu laten onderzoeken. Gepost zondag 20 mei Mvg Ben Geantwoord op om Nou niks.

De eerste accucellen die hij standaard test waren wel goed maar verderop in de accu niet. Sparta is voor consumenten niet bereikbaar. Wat mij opviel was dat 3 elco's maar tot 85 graden celcius bestand waren en anderen tot graden, storing sparta ion 0003. Sluit de lader opnieuw aan, ga naar de dealer als storing sparta ion 0003 melding terugkomt E23 Serienummer motor onjuist Het batterijpakket is niet aangemeld op deze fiets.

Ik snowworld landgraaf fitness me voorstellen dat een printplaatje wat vocht heeft gekregen maar ik geloof niet dat de accu zelf kapot is? Op het displqy staat wat moet ik doen.

Tijdens het fietsen valt de ondersteuning af en toe wat weg, iemand enig idee wat dat kan betekenen? De fietsenmaker kende het euvel en bood mij aan een nieuwe accu te monteren a raison ,-. Zet de fiets aan de lader en wacht tot de fiets volledig is opgeladen. Frame lengte: waarschijnlijk 10bit, 1 stop, 1 start, 8 data.

  • Het lijkt me een typisch geval van protectionisme of te wel: gelegaliseerde diefstal.
  • Het zadel van de GLS Plus bleef lekker zitten tijdens de rit, heb geen moment last gehad van zadelpijn.
  • Maar licht van de sparta wil niet aan.
  • De fiets wordt dagelijks gebruikt voor fietstochten tussen de 10 en 40 km.

Kan er dan verder nog iets stuk gaan! Is hier nog wat aan te doen. Heeft iemand wel eens een E12 code gehad. Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken. Na een aantal bezoeken aan de fietsenmaker vanwege E kwam deze erachter dat de accu kapot is. Ik gebruik de fiets daenerys game of thrones actress name droog weer om naar het werk te storing sparta ion 0003.

Op laatst was ik het zo zat, voordat ik weer genoeg zin kon opbrengen om deze naar de fietsenmaker te breng.

Praat mee!

Bij hevig regenweer valt elke ondersteuning uit. Wat je nu kan doen met behulp van een fietsenmaker zonder internet een nieuwe accu aanmelden en daarna weer de oude. Blijkbaar zijn de assemblagekosten om nieuwe accupakketten te produceren zeer hoog omdat de prijzen ervan maar blijven stijgen.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of een geheim adres. Lekke band herste llen U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is!

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *