Weer kaapverdie boa vista maart

Datum van publicatie: 23.02.2021

Er valt geen regen in de maand mei, op een enkele regenbui na. Tijdens de nacht is de temperatuur nog aangenaam met een gemiddelde van 19,5 graden Celsius over de gehele maand maart. Gemiddeld is het maximaal 27°C in oktober op Boa Vista en minimaal rond de 26°C.

De wind die voor de meeste overlast zorgt in Kaapverdië is de Harmattan. Pedra de Lume in maart. Kaapverdië is niet duur. Is er n pagina bv Facebook waar je ervaringen kan delen betreft Sal. De watertemperatuur ligt tussen 24°C en 29°C.

Maximale temperatuur De gemiddelde maximale temperatuur in maart is constant en ligt op ongeveer 25,5 graad Celsius. Ben je in Boa Vista geweest. Dit is ook te zien aan weer kaapverdie boa vista maart landschap van de eilanden. De gemiddelde nachttemperatuur in de maand september is meestal 24C.

Er valt in november op 2 Dagen neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Boa Vista.

  • Gemiddeld is het maximaal 23°C in juni op Boa Vista en minimaal rond de 23°C.
  • Voor de meeste bezoekers, zonder specifieke interesse in een activiteit, kan Kaapverdië het hele jaar worden bezocht. Dit is ook te zien aan het landschap van de eilanden.

Beste reistijd Boa Vista, Kaapverdië

De maximale UV niveaus UV index 11 liggen rond de middaguren wanneer de zon zijn hoogste stand heeft bereikt. Er valt in totaal 3 mm neerslag op 5 dagen. Weer Kaapverdië december: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op de Kaapverdische eilanden is in december 26°C met kans op een enkele regenbui. Winden De wind die voor de meeste overlast zorgt in Kaapverdië is de Harmattan. Winter  Dec. Bekijk op de kaart. Gemiddeld is het maximaal 24°C in december op Boa Vista en minimaal rond de 24°C.

  • Het weer voor Boa Vista in Kaapverdië wordt de komende 14 dagen 28° tot 26°C en het blijft alle dagen droog. Weer Kaapverdië september: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op de Kaapverdische eilanden is in september een warme 30°C met op een aantal dagen een tropische regenbui.
  • De maximale UV niveaus UV index 11 liggen rond de middaguren wanneer de zon volop schijnt. Palmeira in maart.

Kaapverdi is niet duur! En schijnt de zon wel gewoon dat je lekker bruin kunt worden. Min Temp. Er valt in december op 1 Dag neerslag met een totaal van 2 mm en het is deze maand 30 Dagen droog op Boa Vista.

Eveneens in het zuidwesten ligt de oudere buurt van Boa Vista, die ongeveer jaar geleden gratis felicitatiekaarten facebook ontstaan: Povoao Velha, weer kaapverdie boa vista maart.

Klimaatcijfers

De maximale UV niveaus UV index 11 liggen rond de middaguren wanneer de zon op zijn hoogste stand is. En Welk eiland is meer aanrader? Nadeel is wel dat er wel zo goed als altijd een stevige wind staat. De geografische coördinaten van het weerstation zijn: 16,73 graden latitude, ,95 graden longitude en 54 voet hoogte.

Palmeira in maart. Er valt gemiddeld niet meer dan 5 mm regen in 2 dagen in heel de maand januari. Pedra de Lume in maart, weer kaapverdie boa vista maart. De binnenlanden zijn over de jaren heen woestijnen geworden waardoor landbouw hier zo goed als onmogelijk is geworden.

Dankzij marketing cookies kunnen we advertenties tonen waarmee wij inkomsten kunnen genereren. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Kaapverdië vakantie

De weergegevens zijn afkomstig van het weerstation Sal, Kaapverdië. Hallo Wim, Deze pagina over het gemiddelde weer in februari helpt je wellicht verder: Kaapverdië weer februari.

Winter  Dec. September is naast de maand met de hoogste temperaturen ook de natste maand.

De watertemperatuur ligt tussen 24C en 29C. Het is 75 dagen droog in de zomer. Klimaatcijfers zijn handig, maar bieden geen totaalbeeld van het klimaat en de mogelijke weersomstandigheden binnen een bepaalde periode. Weer Kaapverdische eilanden oktober: De gemiddelde maximale dagtemperatuur op de Kaapverdische eilanden is in oktober een warme aangename 28C met kans op weer kaapverdie boa vista maart tropische regenbui.

Weer in februari op Kaapverdi. Bekijk op de kaart. Er is gewoonlijk 8 uur zon per dag. Deze momenten zijn bevorderlijk voor allerlei ochtendactiviteiten en om de frisse zeelucht in te ademen. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage hoe vaak naam gegeven in 2020 aan bankkosten, weer kaapverdie boa vista maart.

Het weer in Kaapverdië in maart

Vooral tijdens de regentijd loopt deze op en kan het behoorlijk warm en benauwd worden. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

De maximale UV niveaus UV index 11 liggen rond de middaguren wanneer de zon op zijn hoogste stand is.

De cordinaten van Boa Vista zijn: Latitude: De gemiddelde temperatuur van het zeewater op de stranden is in november gemiddeld 25C. Kortom, waarbij de zon volop schijnt. Er is gewoonlijk 8 uur zon per dag, maart heeft prima weercondities om van te genieten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Dinah:

    Het is 85 dagen droog in de lente. Er valt in maart op 3 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 28 Dagen droog op Boa Vista.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *