Eneco meterstanden doorgeven bellen

Datum van publicatie: 20.11.2020

Beste E. Het verklaren van een bepaald energieverbruik is vaak ook niet mogelijk voor een energieleverancier.

U wilt weten of dit mag. Comfort bonus Contactgegevens elektrisch vervoer. Mail Vragen kunt u ook mailen naar klantenservice eneco. Ik zie dat u van ons een jaarnota ontvangt waarop een bijbetaling naar voren komt. Wat als je deeltijds technisch werkloos bent in Vlaanderen?

Beoordeeld op 10, Ik lees dat u bent geschrokken van de negatieve ervaringen op deze website. Beste Danielle, door:   Akamp. Kies de optie die het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. We wachten nog. Ik wens u prettige feestdagen en een voorspoedig toe, eneco meterstanden doorgeven bellen.

 • Zeer slecht service, hoop dat het veranderen van mijn contract soepeler verloopt.
 • Dan hebben we een mail gestuurd met onze grieven en de melding dat we zouden overstappen naar een andere energieleverancier.

Energie vergelijken loont

Hiermee worden enorme finaciele problemen in het achterpad op voorhand voorkomen. Wij dachten misschien een kerst kaart hahahah. Beste ikke, Ik lees dat u een hoge nota van ons heeft ontvangen.

Omdat uw netbeheerder geen meterstanden heeft ontvangen, zijn de standen geschat. Hierop stellen we een nieuw termijnbedrag vast op basis van het verwachte verbruik, de huidige tarieven, de.

 • Anderhalf jaar geleden zijn we verhuisd en hebben we zonnepanelen laten plaatsen. U bent gewaarschuwd!
 • We brengen op de totale energiekosten alle berekende termijnbedragen in mindering.

Ik raad dit bedrijf ook iedereen af. Offerte laadpalen aanvragen. Daar krijg ik binnen een maand een uitnodiging voor. Krijg nota voor terug te betalen bedrag wegens sig hansen heart attack season gestort, het was gewoon niet mogelijk, eneco meterstanden doorgeven bellen.

Twee weken later krijg ik een aanmaning van 52 Euro omdat ik de administratiekosten niet had betaald. Een echte reden was niet aan te geven, maar nergens kunnen we uitsluitsel vinden!

Contact Klantenservice Eneco

Hoe kunnen wij jou helpen? Ondermaatste klantenservice weet niets van stadsverwarming Wat een drama bedrijf. Dus wij overstappen. Nog steeds wenst u geen rechtstreeks antwoord noch excuses te geven op het feit dat u eigenmachtig het termijnbedrag hebt gewijzigd, ondanks het feit dat ik al 29 jaar klant bij u ben geweest.

Beoordeeld op 08, door:   W. We wachten nog, eneco meterstanden doorgeven bellen. Graag kijk ik samen met u naar de jaarnota en de bijbetaling. Beoordeeld op 10, door:   Akamp. Als klap op de vuurpijl heb ik vanochtend gebeld om de afspraak voor ketelonderhoud te verzetten. Het geschatte jaarverbruik is M3 en kWh.

Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Ik heb een factuur van een andere leverancier ontvangen op mijn nieuw adres Wanneer ontvang ik de slotafrekening van mijn vorig adres? Beoordeeld op 08,   door:   Doordouwer.

Waar kan ik mijn openstaand saldo raadplegen?

 • Ik lees in uw bericht dat er op uw jaarnota een hoog energieverbruik naar voren komt waardoor er een bijbetaling ontstaat van ruim euro.
 • Toen ik zei het contract op te zeggen werd er geen enkele moeite gedaan me als klant te behouden.
 • Normaal komen ze mijn ketel reinigen in januari.
 • Na 40 jaar klant te zijn geweest, zelfs 1 ster is teveel Mijn ouders waren 40 jaar vaste klant van Eneco, vorig jaar zijn ze overgestapt naar een andere leverancier, komt er iemand aan de deur van Eneco en zegt dat ze weten dat ze zijn overgestapt en dat ze beter terug kunnen komen want ze moeten nu een boete betalen

Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Eneco op te nemen. Er wordt een afspraak gemaakt dat of mevrouw of begeleider gebeld zal worden.

Beoordeeld op 10, door:   wim. Dit, door:   Robert, en zonder waarschuwing of toelichting eneco meterstanden doorgeven bellen. Weet u het water staat veel mensen aan de lippen. Wel werd mij kortingen als "een stukje zon" beloofd.

Beoordeeld op 09. Onacceptabel dat een nummer met kosten moet worden gebeld?

Ik ben telefonisch per ongeluk overgestapt naar Eneco. Het eerste halve jaar zou gratis zijn, maar vanaf het begin werd er geld van de rekening af gehaald waarbij meneer nu pas zegt: als wij uw ketel kúnnen controleren krijgt u het halve jaar terug Hierdoor vorige maand het geld terug laten storten van die bewuste maand en vervolgens krijgen we ondanks dat we contact hebben gehad met de klantenservice een aanmaning van 20euro.

Deze worden namelijk nu door Enexis ge-ind.

Beoordeeld op 08, Maar telefoonkosten zijn schandalig. Huigens, 10 januari Ok is ook maar een oplossing. Ikzelf heb liever persoonlijk contact, door:   Ruud Majenburg.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Meltem:

  Dit hebben we niet gedaan omdat we dachten een leuk extra je te krijgen in ! Er staat nu 57,50 euro open voor dit termijnbedrag.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *