Gazelle orange pure innergy problemen

Datum van publicatie: 19.02.2021

Wat een kleinerende toestand, om te janken! Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Heb nu mijn hele verhaal ook gestuurd naar Gazelle met het contactformulier op hun website en hoop dat er nog iets aan gedaan kan aorden. Het voorwiel wordt alleen wat zwaarder en dat kun je eventueel merken met sturen, en je zou bij glad wegdek wat eerder kunnen slippen werd er gezegd.

Alle nuttige tips zijn welkom. Ik heb mijn zoon een nieuwe Gazelle Orange c 7 gekocht Wat een slechte kwaliteit na een jaar het stuur is al gebroken ,het zadel al op meerdere plaatsen gescheurd de voorlamp al geknapt. Rein Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 19 Misbruik melden Bij de Gazelle E Byks en alle andere merken vooral in het voorjaar en het najaar de kontacten van de accu en van de display schoonmaken van vocht en aanslag anders word het kontact verminderd of valt helemaal weg dit is een veel voorkomend euvel met vriendelijke groet E Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 18 Misbruik melden Precies dat: het schoonmaken van de contacten met electrisch geleidende contactspray.

Nooit meer een gazelle elektrische fiets.

En dan het super arrogante commentaar van die meisjes van de klantenservice Fietst alleen op tour stand Andere standen kunnen niet worden ingesteld Geantwoord op omgazelle orange pure innergy problemen.

Ik vind dit een zeer slechte zaak en kan dan ook niemand aanraden om een E-bike van jullie te kopen? Groetjes Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 78 Misbruik melden Precies hetzelfde probleem. Overzicht Reviews Over Trustpilot.

  • Ongelezen bericht door TA69 » 19 aug
  • Je kunt beter een fiets bij Stella kopen. Het zou natuurlijk heel naar zijn als de lijm van 1 magneetje na 6 jaar toch niet optimaal verwerkt lijkt te zijn en het opgeeft

Hoofdnavigatie

Ook zijn de stroomkabels zijn wat langer en daardoor kwetsbaarder. Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Filter op:. Gazelle toont geen coulance. Op 11 juni schreef EricP : Je zou eens kunnen kijken hoe die 'intelligentie' bepaalt wat de snelheid is.

Bij mijn fiets in 4 jaar o. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

En dat moet je natuurlijk niet hebben. Laatste bezoek was: 25 okt    Het is momenteel 25 okt Ik krijg wel de indruk dat de fietsen met dit fenomeen wel vrij oud zijn, uit de begintijd van het elektrische fietsen. Alle woorden En of meer woorden Gebruiker.

Succes ermee.

Uw antwoord

Wat gebeurt hierna? Gepost zaterdag 15 juni Deze past echter niet goed op mijn fiets.

Ongelezen bericht door maarten. Geen service? Die hadden ze wel, maar nu niet meer. Als ik hem straks van de gazellefabriek terug heb, mag ik blij zijn als hij bij het fietsen weer normaal blijft ondersteunen.

Daarvoor werd er een luidruchtige en onderhouds-gevoeliger middenmotor gentroduceerd om klanten geld uit hun portemonnee te kloppen, gazelle orange pure innergy problemen.

341 • Slecht

Met een beetje mazzel, is dat een Hall-sensor met een paar magneten ergens op een as of wiel. Gazelle een topmerk? Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels: lees eerst de handleiding door; controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld; probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen; heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub; heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum; wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag'; uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen; Belangrijk!

Voor mij nooit geen Gazelle fiets met Bosch motor.

Ook geen verschil in soepelheid in ondersteuning. En gaan. Dat ding staat zo vaak bij de reparatie als ik ermee gefietst heb. Dan is 30 kg zware Innergy zonder ondersteuning 14 km heen en 14 km terug naar mijn werk wel erg vermoeind met mijn zwakke knieen. Vul hier uw vraag voor het forum in. Ik ben het zat en maak al sinds vorig jaar alleen maar negatieve reclame over deze fietsen. Gazelle orange pure innergy problemen is bij deze fiets de ondersteuning valt weg?

Op de hoogte blijven

Zelfs een zwaardere accu gekregen. Niet iedereen wil Mercedes rijden. Moesten meteen andere tandwielen in en dan moet je nog altijd op de hoogste versnellingsstand fietsen.

Misschien met de update ga dit beter, gazelle orange pure innergy problemen, die deed alles op het voorwiel. Zonder succes nu blijft hij na 10 km niet meer ondersteunen. Heel vroeger heb ik een Solex gehad, dus de update naar 85nm gehad. Rein Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 19 Misbruik melden Bij de Gazelle E Byks en alle andere merken vooral in het voorjaar en het najaar de kontacten van de accu en van de display schoonmaken van vocht en aanslag anders word het kontact verminderd of valt helemaal weg dit is een veel voorkomend euvel gazelle orange pure innergy problemen vriendelijke groet E Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 18 Misbruik melden Precies dat: het schoonmaken van de contacten met electrisch geleidende contactspray.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Heike:

    Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *