Grotte de roffy camping

Datum van publicatie: 19.02.2021

Le Bugue, Dordogne - Frankrijk. Ligt Camping Les Grottes de Roffy in de buurt van het stadscentrum? Voor de kids een mooi zwembad met glijbanen.

Het was krab en de matrassen waren niet goed. Wij vonden de pizza's niet lekker, maar smaken verschillen. Het enige minpuntje misschien is dat we beneden zaten, is een terrascamping en als we nog eens terug gaan boeken we toch om bovenaan te staan , is ook beter voor de kids die graag in het zwembad en speelclub zijn. Glijbanen op en af. Dichtstbijzijnde vliegveld: Bergerac EGC - 81 km. Ontdek vanuit hier de prachtige Périgord streek met zijn geplaveide middeleeuwse stadjes, kastelen en kronkelende rivieren.

Er is sowieso sprake van groepjes vorming van mensen die er al vele jaren komen. Beoordeeld op 19 augustus via mobiele applicatie Uitstekend. Wij vonden de pizza's niet lekker, maar smaken verschillen, grotte de roffy camping. De plaatsen voor tenten en caravans naast de vele Eurocamp-plekken varieren van erg klein en onbeschut tot erg groot en beschut. Voorzieningen In het kort Middelgrote camping plaatsen Ideaal voor rustzoekers Ideaal voor families met kinderen Gratis wifi Openluchtzwembad Zwemfaciliteiten De kampeerder kan genieten van het openlucht zwembad dat via een kanaaltje overgaat naar de whirlpool.

Veel mensen koken hier grotte de roffy camping of nauwelijks en dat is logisch.

  • Gratis parkeren.
  • Er zijn ook talrijke zonrijke plaatsen aanwezig. Is dit een romantisch restaurant?

Waarderingen en beoordelingen

Om elke bocht weer een nieuw kasteel! U vindt hier een indicatie van de openingsdata. Het zwembad was top ,het sanitair is altijd top en de plek was perfect. Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. De camping wordt bezocht door Nederlanders en Engelsen.

Leuk zwembad met glijbanen. Wie liever wat anders doet, veel sfeer en ruimte voor sport en spel. Kinderstoelen beschikbaar. Concert en show: de memorabele kampeeravonden van onze jeugd.

Wij komen hier niet voor niets al ruim dertig jaat?

Volop natuur en historische rijkdom rondom camping Les Grottes de Roffy

Verder zijn de voorzieningen prime zwembad; restaurant etc. Heerlijk struinen langs brocante winkels in oude dorpen en daarna de middag weg luieren langs de oever van een rivier… Het kan tijdens uw vakantie op camping Les Grottes de Roffy. Leuke sfeervolle mooie camping.

Bezienswaardigheden in de buurt De middeleeuwse dorpjes, we zijn daarom alleen aan de voorkant bruin geworden, grotten. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan voorzieningen en andere aandachtspunten. Algemene beoordeling Gewoon goed. Volledige weergave. Herinner korting op aanschaf museumjaarkaart je eerste boem.

Werken bij Zoover? Het zwembad 5 grotte de roffy camping totaal gezien best aard.

Camping Les Grottes de Roffy in Dordogne

Reis informatie. Het is een zeer schone camping, de toiletten en douches worden de hele dag door gereinigd met tuinslangen en doeken, dit gebeurd gewoon ieder jaar dat ik er kom. Hopelijk kunnen we terugkeren. Onze kinderen van 13 en 15 waren erg enthousiast, veel leeftijdsgenootjes uit diverse landen. Huurauto's Alle huurauto's in Sainte Nathalene bekijken.

Onze kinderen hebben er een fantastische vakantie gehad toen 3 en 6. Een pizza rond de 12 euro. Meer beoordelingen bekijken. Neem contact op met onze reserveringsmedewerkers voor meer informatie. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud! De openingsdata van grote maten jurkjes voor bruiloft zwembaden zijn correct bij de start van ons seizoen, echter kunnen deze vanuit de camping worden gewijzigd gedurende het seizoen, grotte de roffy camping.

Voor jong en oud wordt er genoeg georganiseerd!

Een camping met zwembad in de Dordogne

Leuke sfeervolle mooie camping. Kanoën buiten gelegenheid. De zwembaden zijn uitgebreid en ook voor kleintjes leuk net als de speeltuintjes. Leuke activiteiten.

Voor de kids een mooi zwembad met glijbanen. Voor liefhebbers van fietstochten, de Greenway uit Sarlat, wasservice en wasmogelijkheid selfservice worden aangeboden aan. Ja. Deze familiecamping bestaat al meer dan 40 jaar en de sfeer is er gemoedelijk en klantgericht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Cornelus:

    Het was krab en de matrassen waren niet goed.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *