Hoe moet je spotify offline luisteren

Datum van publicatie: 20.02.2021

Opmerking: in de Offline modus kun je alleen muziek en podcasts afspelen die je hebt gedownload. Scrol naar beneden naar Opslag offline nummers om te zien waar je cache opgeslagen is. Ook als je de app van Spotify in de offline modus zet, zal je muziek nu beschikbaar blijven.

Eerste indruk     11 jan. Zorg dus dat je zeker genoeg opslagruimte hebt. Spotify raadt aan om alleen muziek te downloaden als je minimaal 1 GB aan vrije ruimte hebt. Hoe maak je een playlist op Spotify? Voor Windows: klik op Bestand in het Windows-menu boven in het scherm.

Alles wat je niet hebt gedownload, is grijs en niet beschikbaar. Je kunt deze video's uitschakelen, maar ze worden alleen afgespeeld als je scherm op de podcast staat? Hoe download je muziek op Spotify.

Ga naar die map op je computer, hoe moet je spotify offline luisteren. Video's Video's verbruiken meer data dan muziek omdat de bestanden groter zijn, maar het dataverbruik van onze video's is vergelijkbaar met dat van andere populaire videokanalen. Je account moet minstens n keer per 30 dagen online gaan.

Er is ook geen equalizer verwerkt in de desktop-versie in Windows en MacOS, maar ook hiervoor geldt dat je los van Spotify een equalizer kunt downloaden. Op iPhone slaat Spotify gedownloade muziek in een gecodeerde vorm op in het opslaggeheugen van je apparaat.

Eerst muziek downloaden

Geen probleem, want met Epic beats hoef je eigenlijk niets te downloaden. Het werkt als volgt:. En ook als je dagelijks met de auto in de file staat en de radio beu bent, kan je de liedjes afspelen die je graag wil horen. Ga naar de Community.

Als je alle schuifjes uit zet dan zijn je nieuwe afspeellijsten niet meer openbaar en kunnen anderen niet zien naar welke artiesten je onlangs hebt geluisterd. Tijdens het downloaden zie je voor ieder nummer een groen pijltje verschijnen.

 • Dus ben jij vast ook heel blij met de mogelijkheid om offline muziek te streamen via Spotify. De app in Offline modus zetten Opmerking: in de Offline modus kun je alleen muziek en podcasts afspelen die je hebt gedownload.
 • Maar euh, weet je al hoe je dit precies moet doen?

Ga naar de Community. Artikelen binnen Online muziek luisteren Alle artikelen. Tik op Geluidskwaliteit. Bij Android-smartphones en -tablets werkt het anders. Lees ook: Podcasts-how to   Met een wifi-speaker kun je ook Spotify luisteren.

Werkt het niet?

Ga direct naar de hoofdinhoud. Wijzig je cookies om toegang te krijgen tot de messenger inhoud! Alle artikelen. Geen probleem, want met Epic beats hoef je eigenlijk niets te downloaden.

Opslaan van downloads Op iPhone slaat Spotify gedownloade muziek in een gecodeerde vorm op in het opslaggeheugen van je apparaat. Niet aan het downloaden? Geen probleem, want met Epic beats hoef je eigenlijk niets te downloaden. Net als bij muziek krijg je ook aanbevelingen op basis van je luistergedrag. Bij Spotify is je gebruikersprofiel zichtbaar voor andere gebruikers ook als ze je niet volgen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Voor je de app van Spotify offline kunt gebruiken, moet je natuurlijk muziek downloaden. In Spotify kun je vervolgens het geluid aanpassen. Workshops 10 tips om data te besparen op vakantie.

Vraag het of word lid van onze Community. Schakel Data Saver in. Als je alle schuifjes uit zet dan zijn je nieuwe afspeellijsten niet meer openbaar en kunnen anderen niet zien naar welke artiesten je onlangs hebt geluisterd.

De app in Offline modus zetten Opmerking : in de Offline hoe moet je spotify offline luisteren kun je alleen muziek afspelen die je hebt gedownload. Tik op Geluidskwaliteit. Schakel Autoplay uit in de instellingen van je app. Om naar Spotify te luisteren zonder dat je daarvoor online hoeft, dan is Spotify je beste reisgenoot.

Volgend artikel? Op een gegeven moment weet je misschien niet meer goed welke zomerse muziek je allemaal gedownload hebt.

Ontdek automatisch muziek

No worries , we leggen het nog effe uit! Je aanmelding is helaas niet gelukt. Schakel Autoplay uit in de instellingen van je app. Als je een Spotify-account hebt aangemaakt met je Facebook-gegevens, kun je dit niet meer ontkoppelen.

Vraag het of word lid van onze Community. Het mooie is dat je daarvoor weinig actie hoeft te ondernemen. Radio luisteren op je smartphone.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Nathasja:

  Workshops iTip: Artiesten blokkeren op Spotify — zo werkt het.

  Antwoord
 2. Suzie:

  Controleer of er genoeg vrije ruimte is  in het geheugen van het apparaat wij raden ten minste 1 GB aan.

  Antwoord
 3. Annika:

  Android Je cache wissen Tik op Home.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *