Hoeveel aardappelen per persoon voor frieten

Datum van publicatie: 24.02.2021

Als je zelf frituurvet van runderniervet wilt maken:  hier  staat hoe dat moet. Next Post: Bouillon voor Indonesische gerechten ».

Afbakken  — Verhoog de temperatuur van het vet naar  °C. Dat is niet aan te raden. Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter. Goed opletten dus, erbij blijven en zelf je ideale afbaktijd bepalen. Was het lekker? Het kàn, maar het is niet altijd zo. Laat de frites uitlekken in een vergiet.

Bericht door Gast do dec 06, zodat ze niet aan elkaar gaan kleven. Next Post: Bouillon voor Indonesische gerechten. Bak de frites in twee fasen! Gebruikersnaam Wachtwoord.

Schud na 1 minuut de frites nog eens goed los, pm Wij zijn dus blijkbaar echt geen grote eters. Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Als je zelf frituurvet van runderniervet wilt maken:  hier  staat hoe dat moet. Laat de frites uitlekken in een vergiet. Iemand een idee wat een 'normale portie friet' is?
 • Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Overigens is reuzel ook erg lekker om iets in te frituren.
 • Haal ze na 5 minuten uit het vet en laat ze goed uitdruipen.

Ingrediënten

Smelt het vet, doe er vogelzaad bij, en laat het weer stollen, in een vormpje, of een kopje. Goed opletten dus, erbij blijven en zelf je ideale afbaktijd bepalen. Dat is niet aan te raden. Het Coquinaria-dieet Cursus kaasmaken Hoe plan je een etentje?

We zijn ook niet zo'n héél grote eters en ik gooi niet graag eten weg, vandaar. Dan is de frituurpan vrij om gevuld te worden met bijvoorbeeld zonnebloemolie om iets anders in te frituren.

Haal ze na 5 minuten uit het vet en laat ze goed uitdruipen. Bereiding Bak de frites in twee fasen. Bericht door Gast wo dec 05, met als enige toevoeging een anti-schuimmiddel. Je geeft, pm Ik schil twee grote aardappelen per persoon twee volwassenen en drie kinderen.

Bekijk dan de allergeneninformatie.

Het forum voor toekomstige en jonge ouders

Omdat dit vet stolt bij het afkoelen, is het aan te raden om na iedere frituurbeurt het vet te zeven als het nog vloeibaar is. Zou dit genoeg zijn of schil ik beter nog een aardappel bij?

We zijn ook niet zo'n héél grote eters en ik gooi niet graag eten weg, vandaar.

Deel het dan nu met hoeveel aardappelen per persoon voor frieten. Omdat dit vet stolt bij het afkoelen, is het aan te raden om na iedere frituurbeurt het vet te zeven als het nog vloeibaar is. Voor hoeveel personen dat is! Laat ze even uitlekken in een vergiet en droog ze daarna goed af in een schone theedoek. Alleen heb ik geen zicht op de hoeveelheid.

Benodigdheden

Overigens is reuzel ook erg lekker om iets in te frituren. Dep ze daarna goed droog met keukendoeken. Als je zelf frituurvet van runderniervet wilt maken:  hier  staat hoe dat moet. Het kàn, maar het is niet altijd zo.

Ik doe dat alleszins toch vaak, bestrooi met flink wat zout. Als je zelf frituurvet van runderniervet wilt maken:  hier  staat hoe dat moet. Bericht door Gast zo dec 09, pm We hadden het hier niet over voorgebakken frietjes invriezen hoeveel aardappelen per persoon voor frieten wel over rauwe frieten invriezen. Dan is de frituurpan vrij om gevuld te worden met bijvoorbeeld zonnebloemolie om iets anders in te frituren. Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

RE: Verse frietjes: hoeveel. En natuurlijk staan dierlijke vetten in een kwaad daglicht, is het aan te raden het gezeefde vet in een aparte. Heeft u last van een allergie!

Zelf frites snijden en frituren is leuk

Mijn Recensie Heb je dit recept al gemaakt? Voor ons alleen zou ik een kg nemen. Bedankt voor het inloggen. Was het lekker?

Bericht door Gast do dec 06, pm. RE: Verse frietjes: hoeveel. Ikzelf denk eigenlijk ook dat een portie friet van g per persoon wel genoeg moet zijn. Voor hoeveel personen dat is.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Nadien:

  Zelf heb ik een friteuse met 4 liter vet-inhoud.

  Antwoord
 2. Orkun:

  Wanneer je meteen na het voorbakken afbakt, mag je 2 porties voorgebakken frites tegelijk afbakken.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *