Save the date kaarten zelf maken

Datum van publicatie: 12.01.2021

De volgende stijlen kunnen ook gekozen worden: Trend, Romantisch , Vintage  en Modern Het is ook mogelijk om zelf een Save the Date kaart te ontwerpen. Lees de veelgestelde vragen of neem contact op via  drukwerk weddingdeco. Wil je de save the date voor een specifieke datum versturen?

Natuurlijk mag niemand dit missen. Save the date kaarten in dezelfde stijl Bij de voorbereidingen van je bruiloft krijg je met heel wat drukwerk te maken. Kan ik naast save the dates ook andere kaarten bestellen bij Made for Moments?

Je maakt de save the date kaart extra persoonlijk! Hulp nodig met maken?

Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Pas jouw favoriete kaart helemaal aan naar je smaak, door bijvoorbeeld het lettertype te veranderen en de kleuren van jouw bruiloft erin te verwerken.

Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Save the date kaarten.

Verken onze uitgebreide collectie met de allerbeste lay-outs, kleuren en lettertypen. Account gemaakt Ga verder.

Save the date kaarten zelf maken

Save the Date kaarten zijn er bij Fuif in alle soorten, maten, kleuren en vormen. Maak de kaart compleet met een persoonlijk stukje tekst. Uiteraard kun je op beide websites uitstekende klantenservice verwachten. Staat er niet het kaartje tussen, waar jullie naar op zoek waren? Je kunt hem op elk moment wijzigen tijdens het ontwerpen.

Als de datum van de bruiloft bekend is, stuur je de genodigden alvast een save the date kaart zodat ze deze dag vrij kunnen plannen. Om je huwelijksgasten op de hoogte te stellen van de datum van je bruiloft en ze al triggeren voor je trouwdag kun je 4 a 6 maanden van te voren reeds save the date kaartjes versturen.

Lees ook: Wat moet ik op de save the date kaart zetten! Fotocollage - collagekaarten met label en initialen. Wij gaan graag de uitdaging aan. Bijpassende kaarten Trouwkaarten Trouwhuisstijlen Alle kaarten voor de bruiloft. Selecteer vervolgens een thema in de themagalerie van Post!

Verwijderd uit eigen collectie

Bekijk je eigen collectie. Wij hebben daarom in onze save the date kaarten collectie een heleboel 'neutrale' ontwerpen staan. Het is eenvoudig om een eigen foto te uploaden. Directe verzending Bij Fuif.

Je kunt er zelfs voor kiezen om het Save the Date kaartje helemaal zelf te ontwerpen. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Bekijk je eigen collectie. Met de verschillende collecties weten we al ruim 17 jaar de klant te raken.

Save the date kaarten

Lees meer in de privacyverklaring. Bekijk je eigen collectie. Voor je gasten is het direct duidelijk wat ze kunnen verwachten en je zet hiermee gelijk de toon voor je bruiloft!

Wanneer je in Nederland trouwt is het gebruikelijk tussen de 12 en uiterlijk 4 maanden een save the date te versturen.

Wijzig het lettertype door de tekst te markeren en een optie te kiezen in een keuzelijst met lettertypen, zoals V. Meer weten. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Op voorraad. Bij Made for Moments save the date kaarten zelf maken we als geen ander dat een uitnodiging vaak een speciale betekenis heeft? Met ontworpen achterkant. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie?

Heb je toch hulp nodig bij het ontwerpen? We hebben veel verschillende collecties en stijlen voor save the date kaartjes. Als je verder gaat accepteer je deze cookies.

Als je deze alleen met een selecte groep wilt delen, bohemian trouwkaartjes of kraftlook kaarten. Als je op zoek bent naar creatieve inspiratie, save the date kaarten zelf maken, deel je de koppeling rechtstreeks met hen. Daggasten moeten wel de hele dag vrij vragen. Ook mooi: een kaart met sierlijke gouden letters, blader dan in de galerie van de Spark-site met aanbevolen ontwerpen voor datumaankondigingen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *