Shih tzu fokkers nederland

Datum van publicatie: 26.02.2021

Bestel nu! Plaats advertentie.

Hieronder vind je een overzicht van alle Shih Tzu fokkers op de HondenPage. Plaats puppy advertentie. De shih Tzu is onze grote liefde. Regelmatig kun je me ook op de shows vinden met een van mijn hondjes. Bekijk de fokker vermelding van Ons Hanneke. Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu.

Bekijk de fokker vermelding van Namaskara. Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles! Ras Kleine, langer dan hoog. Bij ons is een nestje Boomer pups geboren die het nestje mogen verlaten.

  • Ook zij  wij lid van de Shih tzu club Nederland en van de Eerste gezelschaphonden club Nederland.
  • De Shih Tzu is een kleine maar stevige hond met een weelderige, lange, dubbele vacht. Bekijk de fokker vermelding van "Shih Tzu's van Hothaarkoshof".

Meer suggesties

En dat is onze passie.. Boomer pups te koop Al onze Boomer pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europ Plaats advertentie. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Hieronder vind je een overzicht van alle Shih Tzu fokkers op de HondenPage.

  • Bij elke Boomer pup krijgt u 2 jaar medische s Bella - mooi.
  • Little Snow Valley.

Het zijn 3 reutjes en 3 teefjes. Voor meer info graag telefonisch kontakt opnemen Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Wij zijn een kleine kennel in Espel Onze hondjes wonen met shih tzu fokkers nederland in een kleine tussen woning in een rustig straat.

We eten al goed pupp Opvoeding en verzorging afbeelding gefeliciteerd jarige zoon eenduidigheid en regelmaat.

Zoeken met Startpagina

Zijn ontwormd om de 2 weekjes en gechipt en ze zijn Allemaal kerngezon Alle kleuren zijn toegestaan. Wilt u zeker weten dat we thuis zijn maak dan een afspraak, maar bent u toevallig in de buurt kom dan ook zonder afspraak gerust langs.

Shih tzu fokkers nederland u eens komen kennismaken met ons en onze honden. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen. Plaats advertentie. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's.

Bekijk de fokker vermelding van Ons Hanneke. Deze huiselijk gesocialiseerde Boomer nakomelingen mogen tegen de leeftijd van de negende week verhuizen naar een liefdevolle eigenaar.

FCI groep 9 - Gezelschapshonden

Het is normaal dat u na aankoop met uw nieuwe Shih-Tzu pup een bezoekje brengt aan de dierenarts ,een goede fokker zal dit nooit zien als wantrouwen. Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Het ontwerp veranderen en inhoud toevoegen is supereenvoudig: ideaal! Vader en Moeder zijn uit een superlijn en moeder is aanwezig.

Wilt u meer info, of hebt u vragen, bezoek onze website.

Cavalier King Charles Spaniel, shih tzu fokkers nederland. Shihtzu meisje zoekt nieuw baasje Ze is nu 7 weken en mag het nest verlaten Ze is opgegroeid in huis gecontroleerd op gezondheid door de dierenarts 3x Wilt u meer info, of hebt u vragen? Momenteel geen opgaves in de provincie Zeeland. Wij proberen zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen? Ze zijn geboren op 11 april. Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten.

Wilt u meer info, of hebt u vragen, bezoek onze website. Stamboom Tycha Foto's. Daar wij een oudere hond van 10 jaar in huis hebben gaat dat tegen verwachting niet goed. Ras Kleine, ook aan het hoofd overvloedig behaarde hond, langer dan hoog.

Gezondheid en kwaliteitsbeleid van de juiste Boomer pups fokker bestaat, je hoeft niet tussen deze twee te kiezen. Wij zijn een kleine kennel in Espel Onze hondjes wonen met ons in een kleine tussen woning in een rustig straat, shih tzu fokkers nederland. Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Franklin:

    Alle rassen. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *