Zon vandaag nederland

Datum van publicatie: 01.03.2021

Weerplaza satelliet. Wil je graag meer weten over de regengebieden en live bliksemdetectie in andere delen van de wereld? Op de online wolkenradar van Nederland is te onderscheiden waar de wolkengebieden zijn en waar de zon schijnt.

Buien en regenradar Regenradar 24 uur vooruit Weerbericht Weerkaarten Regenradar Europa Windkracht en windrichting Weer 14 dagen daagse pluim. Als je nog zuidelijker rijdt, zoals Spanje en Portugal, ga je stralend weer tegemoet", zegt Verhoeven.

Algemeen Weervideo. Hoe verder je morgen Frankrijk inrijdt, hoe meer zon je gaat zien. In De Bilt is het rond 16 uur 20,2 graden geworden.

In de avond neemt de wind verder toe naar matig tot vrij krachtig landinwaarts en krachtig tot hard aan zee en op het IJsselmeer. Lees verder.

En hoe gaat de rest van de zomer in ons land eruit zien. Als je nog zuidelijker rijdt, zoals Spanje en Portug. Altijd weten wat er speelt, zon vandaag nederland.

De maximumtemperatuur ligt hotel met bubbelbad nederland 16C. Later af en toe zon en een bui. Vooral een rustig en zonnig weerbeeld zorgt voor een hoge score van het weercijfer.

Het koelt af naar ongeveer 9°C. In de middag zijn er dan zonnige perioden. De wind is in de ochtend zwak uit een zuidelijke richting, in de middag wordt de wind zuidwestelijk en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig.

Wijzig je voorkeurslocatie

Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige zuidwestenwind. En hoe gaat de rest van de zomer in ons land eruit zien? De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig. Het lijkt dit weekend wel herfst. Het wordt gemiddeld 21 graden. De wind is in de ochtend zwak uit een zuidelijke richting, in de middag wordt de wind zuidwestelijk en neemt toe naar matig, langs de kust naar vrij krachtig.

In de middag raakt het van het zuidwesten uit zwaar bewolkt, maar het blijft droog.

 • We hebben vanaf donderdag regionaal al kans op zomerse temperaturen.
 • Vandaag begint in een deel van ons land de zomervakantie, maar helaas

Zaterdagochtend maakt het noordwesten eerst nog kans op zon vandaag nederland bui, zon vandaag nederland. Op de online wolkenradar van Nederland is te onderscheiden waar de wolkengebieden zijn en waar de zon schijnt. Het wordt gemiddeld 21 graden. In de avond neemt de wind verder toe naar matig tot vrij krachtig landinwaarts en krachtig tot hard aan zee en op het IJsselmeer.

In het noordwesten kan een bui vanaf zee binnendrijven. In het zuidoosten blijft het overwegend bewolkt en kan er mogelijk af en toe wat regen of een bui voorkomen.

Weerplaza nieuws

Vanochtend trekt de mist langzaam op en breekt hier en daar de zon door. Bekijk de actuele bewolking voor Nederland.

Pinpassen gestolen Eis 3 jaar cel tegen pakketbezorger die ouderen oplichtte.

En de rest van de vakantie. Lees verder? U kunt gratis uw browser upgraden door op het onderstaande icoon te klikken. Het wordt 14C. De minimumtemperatuur ligt rond 9C.

Net binnen

Scroll onderstaande tabel om meer te zien. In de middag zijn er dan zonnige perioden. Meer verwachtingen Weerkaarten Verwachtingen in detail Weer- en klimaatpluim en Expertpluim Zonkrachtverwachting Normale waarden temperatuur Uitleg over weersverwachtingen.

Wanneer je richting Italië gaat, moet je rekening houden met buien onderweg. Later af en toe zon en een bui Er zijn brede opklaringen en in de loop van de nacht ontstaat er op steeds meer plaatsen dichte mist.

In het zuiden van Frankrijk kan de temperatuur dit weekend oplopen tot ruim 30 graden en in het binnenland van Portugal zelfs zon vandaag nederland 40 graden, zon vandaag nederland. Liveblog Amerikaanse toezichthouder keurt 'coronamedicijn' remdesivir goed?

Verhoeven: "Er is dan veel bewolking waar lokaal wat regen uit kan vallen. U kunt gratis uw browser upgraden door op het onderstaande icoon te klikken. Het aardoppervlak en de wolken geven warmte af. In het noordwesten kan een bui vanaf zee binnendrijven. Meer verwachtingen Weerkaarten Verwachtingen in detail Weer- en klimaatpluim en Expertpluim Zonkrachtverwachting Normale waarden temperatuur Uitleg over weersverwachtingen.

Vooruitzichten

In het zuidoosten is er meer bewolking en in Zuid-Limburg kan een enkele bui voorkomen. Later af en toe zon en een bui Er zijn brede opklaringen en in de loop van de nacht ontstaat er op steeds meer plaatsen dichte mist. Maar vanavond krijgen we een verandering.

Later af en toe zon en een bui Er zijn brede opklaringen en in de loop van de nacht ontstaat er op steeds meer plaatsen dichte mist. Zon vandaag nederland is het weer in het weekend 22 okt Het laatste weekend van de herfstvakanties staat voor de deur.

Ze heeft geluk met het weer op het Griekse eiland, zegt Verhoeven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Liora:

  Het aardoppervlak en de wolken geven warmte af. Cybercrime Demonstratie bij Jinek: zo makkelijk maken we het hackers.

  Antwoord
 2. Etiënne:

  Dit is het weer in het weekend 22 okt Het laatste weekend van de herfstvakanties staat voor de deur. Diabetes type 1 Poeptransplantatie tegen diabetes: Vincent deed mee aan test.

  Antwoord
 3. Erick:

  Lees hier alle details. Op de satellietbeelden van Nederland, ook wel wolkenradar, zie je precies waar de zon schijnt, opklaringen zijn en waar het bewolkt is.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *