Achtergronden windows 10 bewegend gratis

Datum van publicatie: 13.01.2021

Mogelijk loop je er tegenaan dat je een foutmelding krijgt bij het openen van WindowsApps. Việt Nam - Tiếng việt.

Ga naar de wallpaper of afbeeldingen die je wilt gebruiken, en selecteer die als je bewegende achtergrond. Argentina - Español. Daar kunt u een aantal alternatieve effecten kiezen door op de miniaturen te klikken.

Druk op de knop OK om de instellingen toe te passen. Mogelijk loop je er tegenaan dat je een foutmelding krijgt bij het openen van WindowsApps.

De volgende instructies liter gelijk aan gram een handleiding voor het installeren van de dagen proefversie, achtergronden windows 10 bewegend gratis, maar je zult de app echter moeten registreren en de installatie laten verifiren. Deutsch: Desktophintergrund animieren. Daar gaan we hieronder verder op in. Mogelijk loop je er tegenaan dat je een foutmelding krijgt bij het openen van WindowsApps.

Dat omvat een lijst met software die 3D-effecten en -animaties op de desktop toevoegt. Singapore - English.

Voeg wat Space Wormholes toe aan het bureaublad met Space Journey 3D

Plaatsen en landschappen. Paraguay - Español. Ga naar de Windows Store en log in. Argentina - Español. Portugal - Português.

 • Tiếng Việt: Cài hình nền desktop động. De meeste ervan zijn gratis.
 • Je kunt ook geanimeerde achtergronden toevoegen aan Windows met DeskScape, maar dat is geen freeware-softwarepakket. Klik hier om de pagina te openen die wordt weergegeven in de onderstaande snapshot.

Klik op het pictogram van het Snowy Desktop 3D- systeemvak om het instellingenvenster direct hieronder te openen. Belgique - Franais. Trkiye - Trke. Druk op de knop Downloaden naast Space Journey 3D om de hoe groeit je haar sneller met rijst op te slaan.

U kunt deze software op dezelfde manier toevoegen aan Windows 10 door op de Download- knop naast deze knop op deze pagina te drukken en de installatie te openen? Ga naar het tabblad Beveiliging en kies voor Geavanceerd, achtergronden windows 10 bewegend gratis. esk Republika - etina.

Voeg watereffecten toe aan het bureaublad met Watery Desktop 3D

Of klik op het vervolgkeuzemenu Kleurenschema om alternatieve kleuren voor de achtergronden te kiezen. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren. Suisse - Français. Grotendeels bestaan ze uit een set achtergronden, maar soms passen ze ook de geluiden in Windows 10 aan.

In dit artikel: De Windows app gebruiken. Over ons Categorien. Italiano: Ottenere uno Sfondo Animato per il Desktop. Categorien: Besturingssystemen.

South Africa - English. Klik op het systeemvakpictogram van de software om het onderstaande venster te openen.

Canada - Français. Klik vervolgens op de setup-wizard om het programma aan Windows toe te voegen en de software te starten. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Je kunt nog een stapje verder gaan als je maar een paar afbeeldingen uit de set als je achtergrond wil hebben.

De volgende instructies zijn een handleiding voor het installeren van de dagen achtergronden windows 10 bewegend gratis, om de trial te kunnen gebruiken. Download de applicatie. Druk op de knop Downloaden naast Space Journey 3D om de instellingen op te slaan. Portugal - Portugus. Stardock was de oorspronkelijke ontwikkelaar van Deskscenes dat voorheen onderdeel uitmaakte van sommige versies van Windows.

Brasil - Portugus. Die vind je het eenvoudigst door deze link te volgen.

Er zijn verscheidene gratis of commerciële apps te krijgen via de Windows Store. Ελλάδα - Ελληνικά. Druk op de knop Downloaden naast Space Journey 3D om de instellingen op te slaan.

Je wordt aangeraden over te stappen op een Windows pc als je beveiligingsupdates van Microsoft wilt blijven ontvangen.

Sverige - Svenska. Klik door naar de map Themewaar je n bestand ziet staan. Download de applicatie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Imen:

  Nerdtool voor de Mac gebruiken.

  Antwoord
 2. Fatoumata:

  Maroc - Français. Ελλάδα - Ελληνικά.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *