Groene kabel ziggo verlengen

Datum van publicatie: 10.01.2021

Meerdere coax aansluitingen aanleggen Tegenwoordig is één coax-aansluiting in huis niet meer genoeg. Ze konden me niet garanderen dat de monteur dit goed zou afhandelen bij installatie. Nou vraag ik mij af, welk bedrijf doet dit verplaatsen in z-limburg?

Dat ligt vaak veel hoger. Hij is volgens mij niet helemaal verzopen, dus moet te doen zijn. Of het wel of niet mag dat is niet zo spannend, gewoon doen. Niet goed, geld terug. Nieuw op het forum, lees al tijdje mee maar heb nu toch een prangende vraag.

Ze weten op de multitap het uitgangssignaal. Bedankt Allen. Hieruit kunnen ze berekenen groene kabel ziggo verlengen signaal je overhoud op het einde van de kabel. Maar lees hier dat je dit niet zelf mag doen. Officieel wordt dit niet ondersteund maar het is wel de meest goedkope manier. Populaire producten? Er zijn aansluitingen die meer dan meter vanaf een eindversterker zitten en waarbij je niets merkt kwa internet signaal enz.

Heb je hulp nodig bij het aansluiten van jouw coax netwerk?
 • Ik weet dat het helaas geld gaat kosten, maar wil er niet zelf eraan gaan rommelen i. Wat is er nieuw Ongelezen berichten Nieuwste berichten Laatste bijdragen.
 • Er zijn aansluitingen die meer dan meter vanaf een eindversterker zitten en waarbij je niets merkt kwa internet signaal enz. Internet werkte bij de klant instabiel.

Internet via coax

En hoopte eigenlijk nog dat het verplaatsen van de coax naar de meterkast nog eerder zou kunnen.. Heb je nog andere apparatuur? Als dan aangetoond kan worden dat het verwijtbare, illegale reparaties zijn, kan de rekening alsnog fors oplopen. Als je nou gewoon zorgt dat je een zeer goede kwaliteit kabel legt vanuit je meterkast, is er niks aan de hand.

Aangezien het modem dat naast die aansluitpunt moet aansluiten en de kabels overal in het zicht en in de weg liggen.. Forum tracker.

Beste mensen, Kun je makkelijk zelf. Het zou toch een stuk voordeliger moeten kunnen! Ik denk groene kabel ziggo verlengen het raadzaam is eerst de situatie te laten bekijken en je wensen kenbaar te maken. Dank voor de snelle reacties. Best beantwoord door Evert 27 februari .

Registreren

Wij wonen in een huis uit Alleen zijn dat geen lange lengtes. Fantomaz: Dank voor je reactie. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een greep uit ons assortiment Je begrijpt dat ik hierdoor niet echt blij om kan zijn. Raymond van der Horst! Zoek groene kabel ziggo verlengen Ah, net zoals je voor televisie zou doen. Gratis verzending boven 30,- Reuze assortiment.

Leg vanaf de versterker de verschillende kabels naar de ruimtes, net gelijk gepost zie ik Raymond van der Horst Succes.

Meerdere coax aansluitingen aanleggen

Zo heb ik het ook gedaan. Oh ja, en wachttijd kan oplopen tot 16 weken. Desnoods doe ik zelf het kabelwet en sluit ziggo het voor me aan. Wij vertellen je in deze blog precies wat je moet doen om meerdere coax aansluitingen te maken en geven je enkele tips zodat jij snel aan de slag kunt.

Bedankt Allen. Inloggegevens vergeten? Heb begrepen van via www. Veelgestelde vragen Contactformulier Facebook messenger. Anonymous Forum Gebruiker. Maar in zulke gevallen moet je dan wel op wat extra kosten rekenen. En zo niet maakt me dat nog niks uit.

Ik gebruik zelf de systemen van RayChem om alles waterdicht te maken. We gaan het netjes doen, Short round! Postcode huisnummer etc. Voor een meter kabel verlengen

Gepost donderdag 21 oktober Hij is volgens mij niet helemaal verzopen, dus moet te doen zijn. Ook niet optimaal maar werkt wel.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jurn:

  Beste Raymond, Ik zou toch dit via officieel kanaal laten doen.

  Antwoord
 2. Danae:

  Welke apparatuur heb je om TV te kijken? Of het wel of niet mag dat is niet zo spannend, gewoon doen.

  Antwoord
 3. Annelot:

  Onbeantwoorde onderwerpen.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *