Hp laptop start niet meer op zwart scherm

Datum van publicatie: 08.01.2021

De 10de versie van iOS bezit 10 straffe vernieuwingen. Met updates moet je voorzichtig zijn, deze kunnen soms heel lang duren afhankelijk van de snelheid van uw processor,harddisk, enz.. Als u een desktop-pc gebruikt: Controleer of het scherm is aangesloten en ingeschakeld.

HP hanteert als regel dat een vaste schijf niet onder de garantie wordt vervangen als deze de HP zelftest voor de vaste schijf doorstaat. De zelftest voor de vaste schijf voert een Snelle test uit, gevolgd door een Uitgebreide test. Start nu uw laptop op in de veilige modus en start het proces explorer. Zoals  Domi  aanhaalt is dit bij Apple veel simpeler. Weet je zeker dat het apparaat aan staat? Geen beeld op de desktop computer Mogelijke oplossingen en oorzaken: Controleer of je de computer en de monitor hebt aangezet De computer bevindt zich in de standby-stand of in een energiebesparende modus Controleer of het netsnoer goed is aangesloten op de computer en het stopcontact Herhaal deze stap voor de monitor Controleer of er spanning op het stopcontact aanwezig is.

Experienced Weetjesweter.

Hoe je dit kan doen, vind je hier Opgelet. Trkiye - Trke. Zoals hierboven vermeld, kan de vaak defecte hardware een zwart scherm op de HP laptop veroorzaken. Ondanks het hardwareprobleem kunnen softwareproblemen zoals virussen of corrupte software ervoor zorgen dat het scherm van de HP laptop willekeurig zwart wordt.

Nu en dan wl problemen na een update? Zoeken in alle ondersteuning.

Updates van stuurprogramma's voor Windows 10 en veel apparaten zoals netwerkadapters, monitors, printers en videokaarten worden automatisch gedownload en geïnstalleerd wanneer u Windows 10 bijwerkt.

Voordat u problemen oplost met uw computer

Weet je zeker dat het apparaat aan staat? Als u denkt dat er een probleem met de vaste schijf is, voert u eerst de Snelle test uit van circa 10 minuten. Topics Registreren · Aanmelden · Help. Bij problemen zet ik die in 10 minuten terug en alles is zoals voorheen. Magyarország - Magyar.

 • Sluit de monitor altijd aan op de videokaart als deze aanwezig is.
 • Tags: HP Envy.

Op het einde daarvan is er dan opnieuw een restart. Experienced Superweter. Actie 2: Uw aansluitingen controleren Mogelijk is er een verbindingsprobleem met uw pc of met uw monitor of scherm. Singapore - English. Jean Janneke Dust Krak Hou het eenvoudig? Dat laatste kun je controleren door met een zak lamp op het scherm te schijnen controleren of windows is opgestart?

Als u het geheugen liever niet zelf opnieuw plaatst, breng de computer dan naar een computerwinkel en vraag daar of ze het geheugen voor u opnieuw willen plaatsen. Play Sports Yelo Play. Nu begint het proces te lopen, controleer of het zwarte scherm op de HP laptop is opgelost. Sessie is verlopen.

Dit artikel gaat over zwarte of lege schermen. Soms kunnen externe apparaten schermproblemen veroorzaken. Als alle tests slagen, probeert u de stappen in  Actie 5 om de antivirussoftware van derden te verwijderen.

Sommige HP notebook-pc's worden met twee geheugensticks geleverd en hebben twee geheugensleuven. Technisch klopt dat. Guatemala - Espaol.

Ook in een W10 nieuwsgroep die ik op Usenet volg zie ik geen klachten over trage veiligheidsupdates. Slovensko - Slovenčina. Stap twee: Een externe monitor aansluiten om het beeld te testen. Puch Ere-Krak. Als u uw eigen beeldschermadapter hebt geïnstalleerd en aangesloten op uw beeldscherm, probeer dan het beeldscherm te verbinden met de ingebouwde video op het moederbord.

Costa Rica - Espaol. sland - slenska. Extra interne hardware verwijderen. Zo niet, drukt u binnen 2 seconden driemaal tegelijkertijd op de knoppen volume omhoog en volume omlaag! Los het updateprobleem van Windows 10 op een HP computer of printer op.

Als u in de tabletmodus langste rivieren ter wereld, in dat geval.

Norge - Bokml. Dus, klikt u op F4 of op de toets met dit symbool om de schermafbeelding over te zetten naar andere beeldschermen die zijn aangesloten op het systeem, ga dan naar de volgende oplossing?

Stap 2: Een externe monitor aansluiten om het beeld te testen

Wanneer u Windows op de normale manier opstart, worden verschillende toepassingen en services automatisch gestart en op de achtergrond uitgevoerd. U moet scrollen naar het gedeelte met de naam 'Hoe u kunt achterhalen wat het probleem veroorzaakt nadat u een schone start hebt uitgevoerd'. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer.

Het aantal videopoorten is afhankelijk van de uitvoering van je computer. Kies uw model. Dit betekent vaak dat de updates worden voltooid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Rainer:

  Controleer de schermen. Welnu, er zijn tal van redenen die verantwoordelijk zijn voor het zwarte scherm op uw HP laptop.

  Antwoord
 2. Anette:

  Computers hebben in de loop van jaren steeds meer intern geheugen RAM gekregen en toch lijkt het alsof je steeds minder geheugen tot je

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *