Kan je zwanger worden als je ongesteld bent en de pil slikt

Datum van publicatie: 23.02.2021

Ben zo nieuwsgierig. Het risico op trombose is hoger bij pillen van de derde- en vierde generatie. Die hebben dus echt een flinke prijs gewonnen in de loterij.

Nu is mijn vraag of ik een eisprong zal krijgen na die zes dagen of niet want het is nu de derde dag dat ik geen meer neem en heb nog geen bloeding. In dit artikel zal besproken worden wat de kans is op een zwangerschap terwijl de pil wel geslikt wordt. Zodra je ongesteld ben geweest en dus aan de tweede trip gaat beginnen kun je met een gerust hart vrijen zonder extra veiligheid te hoeven nemen. Dan heb ik perongeluk de pil van donderdag in genomen ik heb hem gewoon vanf donderdag in genomen terwijl het vandaag bijvoorbeeld vrijdag is.

De zwangerschapsklachten zullen echter steeds heviger worden, de baarmoeder groeit en je buik dus ook. Uitgerekende datum ».

Als ik de pil gewoon nu doorslik zonder te vergeten kan er toch niks misgaan, jaar de pil. Pauline zelf tijdelijke tattoo zetten, en ben ik bang dat het uitblijft. Nu moet ik aanstaande vrijdag ongesteld worden. Maar ben een enorme zenuwpees en maak me toch een beetje zorgen. Ik kreeg toen een kleine onttrekkingsbloeding. Maar de kans blijft bestaan dat je zwanger wordt.

Groetjes Esmee.

Chantal , Ik slik nu al bijna 6 jaar de pil. Gebruik dan voor de zekerheid extra bescherming. Het risico op trombose is hoger bij pillen van de derde- en vierde generatie.

Je kunt tijdens ieder moment van de menstruatiecyclus zwanger worden. Soms heb je bijwerkingen zoals hoofdpijn en gespannen borsten.

Advies is om een zwangerschapstest te halen in de periode of na de periode je ongesteld hoort te zijn, dan weet je het zeker.

  • Kan ik daar zwanger van worden? Zwangerschapsupdate ontvangen?
  • Ongesteld en zwanger worden. Sharona , 89 Ik ben een meisje en ik ben bang dat ik zwanger ben maar ik weet niet als ik wel of niet zwanger ben hoe kan ik bet beter aanpakken?

Ik heb enorm veel last van misselijkheid gedurende een week nu al, zondag laatste pil en donderdag bloeding. Kan je zwanger zijn als je tijdens je stopweek van de pil wel ongesteld wordt. Hoe werkt de pil. Ik heb een vriend en heb daar ook seks mee. De tweede generatie bevatten levonorgestrel!

Britt Talk over de pil

En wanneer is het verstandig om te testen? Begin je op een andere dag, dan ben je niet direct beschermd tegen een zwangerschap. Ben je jonger dan 25? Diane35® is een anti-acnémiddel dat vroeger ook als anticonceptiepil werd gebruikt.

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Ook dan beschermt de pil je tegen zwangerschap. Nu blijk ik weer zwanger te zijn? Vruchtbare dagen berekenen. Hoe betrouwbaar is een zwangerschapstest.

Ongesteld en zwanger worden

Waar kan ik de pil kopen? Kim , 26 Ik was dus ook gewoon aan de pil, maar heb paar dagen in die maand buikgriep gehad, en ben dus nu al 6 weken zwanger. Ben nu wel heel onzeker want heb las van mijn buik.

Lees de reacties van anderen en praat mee! Daarnaast maakt de pil het slijm in de baarmoeder taai zodat zaadcellen er niet doorheen kunnen.

In augustus heb ik men pil overgegeven en heb een andere pilletje ingenomen. Dan dus een condoom gebruiken. Is er kans dat ik zwanger ben. Klopt het dat de pil helpt tegen acn. Praten over anticonceptie Veilig vrijen doe je niet alleen met een condoom. Groeten B? De kans op het vergeten van een nieuwe strip is ook veel lager.

Een van de grootste zwangerschap websites met veel gedegen informatie over zwanger wor Ik ben zwanger.

Gevallen waarbij je wel zwanger kunt worden als je ongesteld bent

Na 3 tot 6 maanden ga je opnieuw langs bij je huisarts of gynaecoloog om je bloeddruk te controleren en eventuele bijwerkingen op te sporen. Een onttrekkingsbloeding kan verward worden met een menstruatie, maar het is een soort van kunstmatige menstruatie.

Eerst meot je lichaam wennen aan de pil, waardoor hij de eerste keer nog niet veilig is.

Ook restjes schoonmaakmiddel in het opvangpotje of verdunde urine als je te veel hebt gedronken kunnen voor een negatieve uitslag zorgen terwijl je wel zwanger bent. Volgens de pil moest ik al ik dinsdag ongesteld worden, 99 Hoii Ik was 4 dagen ongesteld en was gister ook met de pil begonnen weer.

Anoniemmaar ben tot nu toe ben ik niet ongesteld geworden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *