Kleine vlechtjes laten zetten

Datum van publicatie: 08.01.2021

Als je kunt invlechten, geduld en wax heb kom je een heel eind haha. Haar invlechten 15 min.

Alle kapsels verzorgen wij momenteel in huiselijk sfeer. They also speak English, German and Spanish. Wie ken iemand die ze goed kan zetten voor een redelijke prijs? Boterhard De 6e editie […]. Schoonheidssalon Matias. Bij ons kon je het ook in de nephaar winkel laten doen.

Nooit gedacht dat synthetisch haar kon jeuken en zo ontzettend warm was. Wil je graag advies. En ik heb het altijd 3 maanden in. Lief, leuk en aardig, kleine vlechtjes laten zetten. Je bent hier aan het juiste adres voor knip- en kleurbehandelinge?

 • Het team geeft je dit met alle plezier, afgestemd op jouw budget. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
 • Geniet ervan! Na ruim 6 uur wat nóg langer aanvoelde dan die werkelijke 6 uur was ik 5 kg zwaarder, dankzij de maar liefst vlechtjes!

Losse vlechten

Of probeer het anders zelf eens? Eigenaresse en haarstyliste Merel heeft meer dan 9 jaar ervaring en ze is gespecialiseerd in kleuren. Je betaald wat maar dan heb je ook iets, ik kom zeker nog eens terug! Maar iedereen zijn eigen ding, en zijn eigen voorkeur. Alle stijlen hierboven gelden voor een normale lengte tot net iets boven de billen.

Dutch braid 30 min. Bij het slapen zit het in de weg, etc.

Berichten: Geregistreerd: Op vakantie liepen er veel vrouwen rond die dit tegen betaling deden. Hint: minder rimpels. Je betaald wat maar dan heb je ook iets, keurig mail contact en Nathalie legt alles super uit en heeft veel geduld. Heel netjes en zorgvuldig gaat dit, ik kom zeker nog eens terug.

Etten-Leur, Noord-Brabant, kleine vlechtjes laten zetten.

Bad hair day?

Pas op: deze look werkt het best voor kroeshaar of heel dik haar met veel textuur. Het is de bedoeling dat iedere klant met een brede lach de salon verlaat. Meest recente berichten Populaire Berichten.

Ain't nobody got time for that? Jeanetta maakt kleine vlechtjes laten zetten haar passie haar werk en verblijdt bezoekers met haar vakkundigheid. Elke klant, anders word ik gek, kleine vlechtjes laten zetten, krijgen altijd een proefmonster of leuke attentie mee. Ik was  totally  excited  en rende naar de   Afro Indian Market   in China Town en kocht voor het eerst in mijn leven haar dat niet mijn eigen was.

Voor elke knip- of kleurbeurt krijg je wat rijmt op jaar uitgebreid advies. En above all … ik doe ze niet langer dan mijn schouder.

So Much Hair

Haar vlechten 20 min - 5 uren 30 min. Toen ik jong was, was dat helemaal hip. Mag ik weten bij wie je het hebt laten doen? Wat is volgens jouw typisch Nederlands hieraan? Hint: minder rimpels!

Gewoon kleine vlechtjes laten zetten. Ze werken met producten van Keune, Goldwell en Mediceutical. Veel hoofdpijn gehad omdat het zo strak zat en mijn hoofdhuid helemaal verbrand in de zon.

Let op: de genoemde prijzen zijn vanaf-prijzen. Ieder zijn ding toch. Alle trends en ontwikkelingen op het gebied van haar en haarverzorging worden hier op de voet gevolgd. De Lessepsstraat, Utrecht.

Invest in your hair

Osdorper Ban, Amsterdam. Medium kost 5 euro extra! Het gebruik van de deluxe invisible weaving net. Beauty is everywhere.

Met twintig jaar ervaring zorgt de kleurspecialist in de salon ervoor dat er aan alle wensen en behoeften wordt voldaan als het aankomt op haarkleuring, kleine vlechtjes laten zetten. Ik heb de braids slechts 13 dagen ingehouden dus mijn haar was nog in dezelfde staat als daarvoor. Medium kost 5 euro extra. Onwijs leuke dame en goed in haar werk!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Vivian:

  Box braids - vanaf 4 uren 30 min.

  Antwoord
 2. Israa:

  Ceintuurbaan, Amsterdam.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *