Labrador red fox puppies

Datum van publicatie: 27.02.2021

Het is een mooi nestje, aldus de dierenarts, die de worp gelijk de eerste dag heeft bekeken. Zij wonen bij mij in huis én in hun eigen huisje.

Quinta is na een ongeval aan de hak geopereerd daarom is er niet met haar gefokt. Ook train ik mijn pupjes al om te komen als ze geroepen worden. Ginger    Watson Evy. Labradorkennel RiJanRangers. Een heerlijke dag buiten in de zon Meer foto's Terug.   Een sterke moederlijn is de basis van een sterke nieuwe generatie.

Laika, voor n kijkafspraak: Wij zijn Judy McCormick dankbaar dat ze ons Buddy toevertrouwde, heeft 20 mei haar 6 pups gekregen. Bel, labrador red fox puppies. Echo is een uitstekende wildvinder en geen dekking is haar te zwaar om wild te vinden. Tekstborden van Puppyplaats. Uit dit nest komt onze Toos ofwel Cosy Toos van den Bonsenhoeve.

Bente X Dexter. Bij onze huidige Labrador komt keelhuid nog vaak voor. Voor meer informatie stuur een bericht naar l.
  • Reutjes beschikbaar Prachtige pups Sociaal opgevoed Op afspraak kan men vrijblijvend komen Zij is een slimme hond met een ontzettende drive.
  • Betje werd 14 jaar.

Liberty Spirit's Red Fairy Tail. Laika, onze zwarte labrabor, heeft 20 mei haar 6 pups gekregen. Rose ofwel Liberty Spirit's Dark Rose hebben we uit dit nest aangehouden.

Quinta is na een ongeval aan de hak geopereerd daarom is er niet met haar gefokt. In dit jaar hebben we gehoorzaamheid cursussen gelopen en met goed resultaat geslaagd. Op 16 september geboren 9 prachtige boulab puppies de mamma is een berner senner ze heet Renske is 3 jaar en dit is haar eerste en laatste nest,de vader is een zwarte labrador ze zijn beide zeer sociaal er zijn 2 teefjes en 7 reutjes. Mail of bel voor meer informatie.

  • Wie wil ons nieuwe baasje worden?? Nog enkele pups beschikbaar, geboren op 7 mei.
  • Nancy is officieel geröntgend en haar ogen waren gespiegeld alle uitslagen waren positief. Leska is vernoemd naar haar over overgroot oma omdat ik nog altijd blij ben dat ik deze lijn heb kunnen opzetten.

Te koop:Prachtige boulab puppies. Vorige Tobasco was de eerste fox red die kampioen in Engeland. BB is maar 1 keer loops geweest hier door is zij nooit gedekt. Bij onze huidige Labrador komt keelhuid nog labrador red fox puppies voor!

Na onderzoek is gebleken dat Ruby onvruchtbaar is geworden dit is niet leuk maar zijn wel dankbaar dat we een dochter van haar hebben.

Ze worden om de 2 weken ontwormd en worden gevaccineerd en gechipt als ze 7 weken zijn. Zoekresultaten voor: Labrador Retriever. Mijn eerste Labrador was een gele teef genaamd Nancy met haar is mijn Labrador virus begonnen!!

Gele labrador reutjes met stamboom. Hoe slim ze zijn; hoe lief en gezond. Ch Wynfaul Tobasco. Maak uw tekstbord. Stichting Hulphond Nederland heeft een reu een een teef uit dit nest.

Zoeken met Startpagina

Uw e-mailadres:. Ook train ik mijn pupjes al om te komen als ze geroepen worden. Betje werd 14 jaar.

Beide ouders zijn voorzien van een stamb Een sterke moederlijn is de basis van een sterke nieuwe generatie. Wie wil ons nieuwe baasje worden?. Liberty Spirit's Red Fairy Tail. Bruggink opel corsa easytronic f blinkt de Bruyn Kops E-mail: l.

Quinta is na een ongeval aan de hak geopereerd daarom is er niet met haar gefokt. Liberty Spirit's Mama Mia. Rond 19 augustus kunnen de pups naar hun nieuwe thuis, labrador red fox puppies.

Startpagina Sponsors

Bente X Dexter. Ze hebben m2 speelwei tot hun beschikking, een zwembadje en een heel groot bos. Bij onze huidige fox red Labrador kommen deze vlekken nog steeds voor. Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt.

De pupjes worden in de woonkamer geboren. De laatste weken worden ze ook buiten uitgelaten: een belangrijke voorbereiding op het zindelijk worden. Onze thirza heeft labrador red fox puppies jonge pups de vader is een gele labrador ze worden in huis groot gebracht de ouders van de pups zijn super lief voor inlichtingen kunt u bellen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *