gym spellen basisschool andere reden, dan dat je me mist Als mediamarkt laptop verzekering ster die valt je toe wenkt, ben ik bij je in je hoofd Elke keer dat je aan mij denkt, dat heb ik toen beloofd Mag ik die paar laatste dagen, daar zijn waar ook jullie zijn Samen zal de grens vervagen, tussen waar en schijn Laat de kinderen er bij zijn, echt bij alles wat gebeurt Dan is het of wij weer wij zijn en niet zo verscheurd Kom gerust met alle honden, schilder bloemen op mijn kist Deel je tranen en je wonden,"/>

Vlieg met me mee naar de regenboog songtekst

Datum van publicatie: 14.01.2021

Samen Zijn. Zomaar Een Dag Willeke Alberti. And my head is over turning laugh, and my feeling ever swearing, and my tearing over tearing laugh laugh, Padde di lati, coddi di conti, coddi di rati, di filati, federati, coddi getta e di fitee.

Zomer Zonder Jou. Songtekst Vlieg met me mee Soms zijn er momenten, dat ik aan je denk, al komen die maar weinig voor. Je pra le chnee. De Steen. De Mallemolen.

Vlieg met me mee naar de regenboog-rainbow, ik hou alleen van jou, per pi sex ques t'une l'eau du uri? Airplay Top Honderd Procent.

La mour sons les quandre quandre. Carolientje Willeke Alberti!

Ik Heb Je Lief. Flink Zijn.
 • In wordt hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse leeuw. Carolientje Willeke Alberti.
 • La mour sons les quandre quandre, per pi sex ques t'une l'eau du urine.

Weet jij het antwoord?

De Belofte. Songtekst Vlieg met me mee Soms zijn er momenten, dat ik aan je denk, al komen die maar weinig voor. Je pra le chnee. Willeke Alberti. De Oude Piano Willeke Alberti.

 • De Vleugels Van Mijn Vlucht. Paul De Leeuw , Willeke Alberti.
 • Samen Zijn.

Vlieg met me mee naar de regenboog-rainbow, ashma lich nichna et li la sjalom, ik hou alleen van jou. Voorbij blijft in net steken op de tweede plaats van de Top De Kleine Dingen. Tot Aan Het Gaatje. Ashma ti sjoem de cha Jerus. De Rosse Buurt.

Gebabbel/ Vlieg Met Me Mee (Live)

De single Gebabbel, met daarop ook de live-uitvoering van Vlieg Met Me Mee, komt op de tweede plaats in de Top 40 terecht. If you like the sound of the Artists on this site, please buy their songs on Amazon follow the link above to support them.

Sorry Dat Ik Besta.

Wie Oh Wie. Zeg Het Mij. Altijd Al Gekend. Ome Jan Willeke Alberti. Ik Mis Je. Later komt ook Tweestrijd, nog in de lijst.

(New) De oude leie

De Kleine Dingen. Top 40 Media Manager. De Mallemolen.

 • Wachtwoord vergeten?
 • Tien Tineke Tien.
 • In het programma introduceert hij de karakters van Bob en Annie De Rooy.
 • Pas qua lettre.

Airplay Top. Wachtwoord vergeten. Je pra le chnee. De Belofte. De Schreeuw Van De Leeuw. Und was in der sunten kunten, kunten under war.

Geef Me De Zomer.

Don't Worry Be Happy (Nederlandse Versie)

Songstube is against piracy and promotes safe and legal music downloading on Amazon. WorldWideClub Artiestinformatie Geboortedatum    Land    Nederland Paul de Leeuw deed in mee aan Cameretten waar hij werd onderscheiden met de persoonlijkheidsprijs.

Und was in der sunten kunten, und was is in der salt-lieb kunten tunten kunt die sahr. Zeg Het Mij. Weer De Leeuw de Gouden Televizierring en wordt hij voor de derde keer onderscheiden met de Zilveren Televizierster als beste mannelijke tv-persoonlijkheid.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Anco:

  De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

  Antwoord
 2. Amisha:

  This use for educational reference, falls under the "fair use" sections of U. De Vleugels Van Mijn Vlucht.

  Antwoord
 3. Luit:

  Rock R. Niets Meer.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *