Wasmachine trommel zit los

Datum van publicatie: 05.01.2021

Dit schijnt bij nader inzien meer regel dan uitzondering te zijn bij Deli-Lifestyle. Hallo als je de veren er af hebt , kijk voel dan of er speling op de lagers zit door de trommel heen en weer te bewegen , en of je een schrapend of ander raar geluid hoord , alleen de veren vernieuwen is niet voldoende , want dan blijfje aan de.

Maar krijg dat ding echt niet los.

Is dit niet meer leesbaar, Gebruik dan het typenummer van uw wasmachine om de lagers en eventueel de Simmering lager afdichting in onze shop te bestellen Het monteren van het nieuwe lager gaat in omgekeerde volgorde. Ask a Question Add Experience. Als ik de veren zou vervangen dan kost me dat 40 Euro. Wasmachine met "klapperende" centrifuge AEG wasautomaat.

Een vreselijk geratel. Silvester38 - 23 okt.

Maar krijg dat ding echt niet los. Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Lovely 5 Nov Voorkom een miskoop Met onze test zie je in n oogopslag welke wasmachines goed zijn.

Nu zit er om het wiel natuurlijk de riem en dacht die haal ik los en dan met een inbussleutel het wiel eraf halen om zo de boel eens te bekijken.

Storingsmeldingen

Kan een monteur de machine ook niet aan de praat krijgen of is reparatie te duur? Wasmachine installeren: tips. Als ik de veren zou vervangen, zou dan mogelijk he probleem opgelost zijn? Ik heb er 6 stenen op de bovenkant gelegd, daaronder een anti slipmat. Previous patrick bruyninckx 22 Aug Naar de Garantiechecker. Wat kan ik het beste doen?

 • Gebruiker status.
 • Demonteer de achterplaat eens controleer of er ook speling in het snaarwiel zit. Op het Radarforum zitten geloof ik ook een paar specialisten op het gebied van wasmachines.

Jan 18 Aug Deli-lifestyle Hallo   Ik ben 80 wasmachine trommel zit los en heb een tv gekocht via Bol. Alle artikelen. Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn. Test wasmachines De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten. ForumEmperor - 26 nov. De nieuwe keerring kan niet meer goed afdichten en gaat lekken, het gevolg laat zich raden.

Zelf oplossen: trommel van de wasmachine zit los

Repareren of vervangen en afdanken. Ik heb mijn laptop op opgestuurd ter reparatie bij de mediamarkt, na enkele weken gewacht te hebben contact opgenomen met de mediamarkt omdat ik het erg lang vond duren.

KT thermostaat.

Hallo als je de veren er af hebtdaar zijn ook vakmensen aanwezig, wasmachine trommel zit los, kijk voel dan of er speling op de lagers zit door de trommel heen en weer te beweg. Hoelang mag de reparatietijd duren. Stel je vraag op het Klusidee forum.

Wasmachine installeren: tips? Om dat te repareren is een lastige klus.

Populair in Elektronica & TV

Repareren of vervangen en afdanken. Indesit Wx wasmachine, trommel draait niet. Zit inderdaad achter het aandrijfwiel van de trommel, dus dat zal eraf moeten.

 • Vaat slaat af en maakt geluid lijkt op dat niet verder afpompt water ofzo word wel warm de water.
 • Ik heb de schokbrekers inmiddels vervangen.
 • Ik ga aan de slag met de snaar.
 • Kan een Restaurant bij niet komen opdagen vanwege gezondheidsklachten ivm corona de voorwaarden geldig maken, en per persoon 50 euro vragen?

Althans in de voorwaarde wordt van vooraf afgesproken menu gesproken, dat is niet het geval geweest. Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips! Silvester38 - 23 okt. Gebruiker status. Ik had nooit gedacht wasmachine trommel zit los kruidengeneesmiddelen. Wasmachine Indesit wx trommel draait niet meer. Vaillant via Vaat slaat af en maakt geluid lijkt op dat niet verder afpompt water ofzo word wel warm de water.

Het lijkt of de trommel op de een of andere manier niet goed vastzit.

Zit de trommel in je wasmachine los?

Bedankt voor het antwoord Ron! Een wasmachine snaar stellen werkt eigenlijk het zelfde als een V snaar die ook in oudere wasmachines nog te vinden is.

Naar de Garantiechecker.

Huishoudelijke Apparaten. Lovely 5 Nov Ik heb zojuist toch maar een nieuwe wasmachine besteld, want deze draait al 8 jaar dagelijks 2 keer groot gezin. Vaatwasmachine stokt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jenneken:

  Schokdempers zijn goed en dacht ik haal die trommel wel even los.

  Antwoord
 2. Aditya:

  Heb je enig idee hoe ik lagers of lager kan vervangen of moet ik dat echt aan een deskundige overlaten?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *