Zinnen vertalen van engels naar duits

Datum van publicatie: 12.01.2021

Hiervoor dient kennis aanwezig te zijn. Wil je goedkoop vertalen?

In Nederland zijn vooral het Engels en het Duits een van de meest prominente talen. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Probeer DeepL Pro! Kenmerkend is een vaste woordvolgorde. Onthoud mijn gegevens.

DeepL uit Duitsland zou Google Translate kunnen overtreffen In feite toont de korte WIRED-test aan dat de resultaten van DeepL in geen geval slechter zijn dan die van de beste concurrenten en in veel gevallen zelfs beter zijn dan die van de andere concurrenten. Heeft aan u deze vertaling geholpen?

Onthoud mijn gegevens. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. De basis verdeling onderscheidt Hoogduits inclusief het Zwitserse en Oostenrijkse DuitsMiddelduits en Nederduits noordelijke groep van dialecten.

We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect, zinnen vertalen van engels naar duits. Wat vond u leuk aan de ervaring of hoe kunnen we die verbeteren. Kan het document niet kraan wasmachine lekt geopend!

Kenmerkend is een vaste woordvolgorde. Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie.
 • In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling. U kunt ook de tiijdsvorm van een woordt aanpassen om te zien of deze beter wordt vertaald door de vertaalmachine.
 • Vertalingen voorzien door.

Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine

Naar het inlogscherm. Voor een professionele vertaling kunt u natuurlijk voordelig terecht bij onze partners. Toegang tijdelijk opgeschort. In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Gebruik de gratis DeepL Translator om uw teksten te vertalen met de best beschikbare automatische vertaling, aangedreven door DeepL's wereldwijd toonaangevende neurale netwerktechnologie. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Sleep hier om Word.

 • Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Duits vertalen.
 • Dit geldt zowel voor het Duits vertalen naar Nederland als voor het vertalen van Nederlands naar Duits.

Home Over ons Engels vertalen Duits vertalen Frans vertalen blog. Aanmelden voor. DeepL Pro - snel, nauwkeurig en veilig vertalen Meer lezen.

Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Toegang tijdelijk opgeschort! Uw teksten worden nooit opgeslagen?

U bent hier

Nog geen account? Pas uw vertaling aan en gebruik formele of informele aanspreekvormen met DeepL Pro. Sponsored links:.

Zinnen vertalen van engels naar duits Nederland zijn vooral weersverwachting playa de palma mallorca Engels en het Duits een van de meest prominente talen. Sterk mee oneens. Contactgegevens Email: info devertaalmachine. Heeft u nog een vraag of werkt iets niet. Zo zal een financieel document vertaald worden door een Duits- Nederlandse fiscalist. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa!

Probeer het dan eerst op onze site.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount...

In die gevallen is Frans vertalen , Duits vertalen naar Nederlands of andersom natuurlijk erg handig. Vertaling beoordelen Gemiddelde beoordeling : 4, Feedback versturen. Vertaal uit e lke taal. In die gevallen dient dan ook goed gekeken te worden naar de inhoud van de tekst en welk jargon hier gebruikt wordt.

Denk hierbij aan e mails of korte teksten. Hierdoor krijgt u direct een passend resultaat. Vooral Engels, Frans en Duits. Overslaan en naar de inhoud gaan. Sleep hier om Word, zinnen vertalen van engels naar duits. In die gevallen is Frans vertalenDuits vertalen naar Nederlands of andersom natuurlijk erg handig? Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt.

In Nederland zijn vooral het Engels en het Duits een van de meest prominente talen.

Duits vertalen naar Nederlands

Voor een professionele vertaling kunt u natuurlijk voordelig terecht bij onze partners. Het woordenboek is op dit moment niet beschikbaar.

Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount Medische of andere officiële documenten staan vaak vol jargon die niet één op één te vertalen zijn.

Sterk mee eens. Heeft u nog een vraag of werkt iets niet. Vooral van het Italiaans in het Engels.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Jorie:

  Toegang tijdelijk opgeschort. In Nederland zijn vooral het Engels en het Duits een van de meest prominente talen.

  Antwoord
 2. Silvana:

  Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken.

  Antwoord
 3. Ashana:

  In een eerste test - van het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *