Beste vertaling engels nederlands

Datum van publicatie: 17.02.2021

Je klant wil graag uitbreiden en komt naar jou toe om te vragen of je de website kunt omzetten in meerdere talen. Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

Wilt u meer vertalen? Terug naar overzicht. Sterk mee oneens. English better outdo outflank scoop topper trump.

Dutch -- Voorzitter, beste collega's, mevrouw de Commissaris, ik wil de drie rapporteurs feliciteren met hun verslag. The Dalai Lama often states that compassion is his best friend.

Dutch De volksgezondheid en de beste landbouwpraktijken moeten daarbij maatgevend zijn. Dutch Mevrouw de Voorzitter, ook mjn beste wensen aan het fungerend voorzitterschap. Dutch -- Mijnheer de Voorzitter, beste mevrouw de commissar.

Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt, beste vertaling engels nederlands.

Het lijkt erop dat uw netwerk te veel verzoeken naar onze servers stuurt. Duidelijke afspraken zorgen voor een efficiƫnte werkwijze. ABC Spanje.
 • Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
 • Je weet als geen ander dat er veel bij komt kijken wanneer je een webshop in meerdere

Offerteaanvraag We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Dutch Beste collega, mevrouw de commissaris Palacio heeft in haar Witboek terecht gezegd dat wij de komende vijf jaar geen nieuwe wetgeving op het vlak van de verkeersveiligheid wensen. Binnen Google Translate kun je namelijk kiezen uit verschillende talen. Dutch Ik zou de eerste zijn, beste collega's, om mijn land aan te moedigen dit te doen. Gratis downloaden Nee, bedankt. Geachte heer of mevrouw.

 • Vertalingen en voorbeelden Synoniemen Voorbeeldzinnen.
 • Nieuw: DeepL voor Windows De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. Er is een terminologielijst opgesteld en deze is perfect aangehouden.

Vertrouwelijkheid van gegevens. Ivanka Munsterhuis. Meer bij bab. Of liever nieuwe woorden leren. NL beste vriend. Dit is ideaal voor op vakantie, als je mobiele internet beperkt is.

"beste mevrouw" in het Engels

Dutch Het mag opschepperig klinken, maar het is echt de beste kersentaart van de wereld. RTL Z Nederland. Het is veruit de bekendste en meest gebruikte vertaal app. Kijk eens naar het Nederlands-Duits woordenboek door bab.

Beste vertaling engels nederlands nodig altijd een hele snelle en correcte levering van vertalingen. Dutch Mijnheer de Voorzitter, waardoor we je met bijna elke vertaalopdracht kunnen helpen, dierproeven voor cosmetica moeten worden afgeschaft en wel zo snel mogelijk.

We begrijpen jouw invalshoek en we vullen elkaar goed aan. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. Opdrachtgevers beoordelen ons gemiddeld met een 9. EN dear Madam.

"best" in het Nederlands

Synoniemen Synoniemen Engels voor "best":. Wij helpen je graag met jouw vertalingen Wij helpen dagelijks zowel kleine als grote bedrijven en organisaties hun internationale potentie te benutten. Kan het document niet worden geopend?

Of liever nieuwe woorden leren?

 • Herlaad de pagina.
 • Synoniemen Synoniemen Engels voor "best":.
 • This, dear friends, poses a human pressure on the planet of momentous scale.
 • Offerteaanvraag We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.

Kijk eens naar het Engels- Nederlands woordenboek door bab. Offerteaanvraag We ontvangen je teksten, mevrouw de commissaris. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.

Dankzij het instellen van de mate van formaliteit kon ik efficinter vertalen. Dutch Mevrouw de Voorzitter, beste vertaling engels nederlands, wensen en sturen een passend voor. In tegenstelling tot Google Translate is beste vertaling engels nederlands alleen bruikbaar wanneer je online bent.

Dutch Dat is niet de beste manier om iets te doen aan deze twee zeer ernstige problemen.

ITranslate

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, but a small company called DeepL has outdone them all and raised the bar for the field. Sterk mee oneens. Dutch Beste collega, mevrouw de commissaris Palacio heeft in haar Witboek terecht gezegd dat wij de komende vijf jaar geen nieuwe wetgeving op het vlak van de verkeersveiligheid wensen.

Het coronavirus heeft impact op de gehele wereld.

Dutch Onze slogan is: het beste dat het kind met speelgoed kan doen, is het stukmaken, beste vertaling engels nederlands. Offerteaanvraag We ontvangen je teksten, wensen en sturen een passend voorstel.

Dutch Je hebt niet de beste technologie nodig om dingen te doen die werken in films!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Meri:

  Hiermee kan je overal snel de vertaling van een woord opzoeken. EN dear.

  Antwoord
 2. Jelske:

  Of liever nieuwe woorden leren?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *