Droger maakt brommend geluid en draait niet

Datum van publicatie: 01.03.2021

Was voelde erg warm aan is ook logisch als de trommel stil staat en er geen circulatie is. Close popup. Zodra de wasdroger bromt druk dan, een voor een, met je hand op de 3 plastic kappen.

Afgelopen weekend even de machine open gemaakt. Vrijwel alle drogers die ik onder handen heb gehad, waren het simpelst open te maken aan de voorzijde.

Nadien een aantal keer geprobeerd de machine aan te zetten. Wasdroger bromt maar draait niet. Alle reacties Antwoorden op mijn eigen reactie s. Hulp inschakelen van een echte professional?

Groetjes Hans. Capelle aan den IJssel? Heb in ieder geval een nieuwe riem besteld die ik er binnenkort even op ga leggen als hij binnen is. Gepost vrijdag 11 september Bekijk snel hoe je jouw wasdroger weer in topconditie krijgt.

  • E-mail me bij. Deze kappen zijn in dit geval van belang.
  • Als er geen vreemde voorwerpen zijn is er misschien een andere oorzaak waarom de wasdroger bromt maar niet draait. Toch probeer je of het onder coulanche onder garantie misschien gerepareerd kan worden.

Koken & Bakken

De volgende avond draait er weer een was te drogen, en jawel. Onee, wacht… dat is niet zo. Op het moment dat de condensdroger of warmtepompdroger bromt kun je er snel naar toe lopen en eens goed luisteren waar de brom nou daadwerkelijk vandaan komt. Maar ineens bedenk je dat de wasdroger wellicht nog binnen de garantie zit want nog niet heel lang geleden gekocht , en dus ga je de papieren opzoeken.

Je staat op, loopt naar de wasdroger. Zoals ik het begrepen heb doen ze het met sleepcontacten op de trommel, en dan geleiding meten. Nee, het lijkt er op dat de brom ergens van de behuizing vandaan komt.

Inline feedbacks, droger maakt brommend geluid en draait niet. Op 9 september schreef fcapri : die droogkast zal waarschijnlijk de vochtigheid in de uitgaande lucht detecteren. Als de turbine geen obstakels heeft en de motoras niet handmatig kan bewegen, maar niet ronddraait. Afspannen van snaar het beste de linker zijplaat losnemen. Onderdeel vervangen Deurhaak vervangen Wasdroger doet niets Wasdroger verwarmt niet Verwarmingselement vervangen Trommel draait niet Snaar vervangen Drogen duurt te lang Droogt te hard Waaier vervangen Wasdroger blijft maar draaien Spanwiel vervangen Droger maakt veel lawaai Licht werkt niet Gedroogde kleding ruikt vies Kleding gedraaid en met afdrukken Wasdoger typenummer vinden!

Ontkalker voor je koffiezetter

Het beste kunt u dit door een professional uit laten voeren. Dat het programma gelijk stopte kwam waarschijnlijk omdat de vrouw des huizes het weliswaar met natte handdoeken had getest, maar er zat ook nog een droge handdoek in de droger, en mogelijkerwijs lag die in eerste instantie tegen de trommelwand aan. Ik lees over de relais die vaak problemen geven.

Op 16 september schreef smd : Klopt. Gepost woensdag 16 september Heb in ieder geval een nieuwe riem besteld die ik er binnenkort even op ga leggen als hij binnen is? Maar ineens bedenk je dat de wasdroger wellicht nog binnen de garantie zit want nog niet heel lang geleden gekochten dus ga je de papieren opzoeken.

Skip to content.

Droger maakt een laag bromgeluid maar draait niet

Dat was het piepende en stinkende. Denk hierbij ook even aan de slang welke naar de afvoer gaat, zodat je die niet kapot trekt. Inspecteer vervolgens met een zaklamp in de droger. Op 11 september schreef Jochem : Bedankt voor de glazenbol suggesties.

Droger gaat niet meer aan augustus 19,

Servicemanual nog steeds welkom. Zoals ik het begrepen heb doen ze het met sleepcontacten op de trommel, en dan geleiding meten. Whirpool HDLX typeplaatje. Wanneer de wasdroger wel een zoemend geluid maakt maar niet wilt draaien is het droger maakt brommend geluid en draait niet om te controleren of er geen vreemde voorwerpen zijn die de trommel kunnen blokkeren.

Je haalt het stroom even van de droger en vervolgens keer je de condensdroger in dit geval een Whirpool HDLX Skip to content. Ik weet het niet Ineens hoor je zomaar uit het niets een enorm overheersende brom vanuit de bijkeuken. Zoef de Haas.

Wasdroger bromt heel hard

Op 16 september schreef smd : Klopt. Dat het programma gelijk stopte kwam waarschijnlijk omdat de vrouw des huizes het weliswaar met natte handdoeken had getest, maar er zat ook nog een droge handdoek in de droger, en mogelijkerwijs lag die in eerste instantie tegen de trommelwand aan.

E-mail me bij.

Trommel droger draait zwaar augustus 20, Geld alleen als er uberhaubt een snaar nog op zit. Den Haag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *