Een woord van troost bij overlijden

Datum van publicatie: 12.01.2021

Woorden voor de overledene Voorgoed uit ons midden maar nooit uit ons hart. In alle eeuwigheid ben jij door: Toon Hermans.

Ik wens jullie heel veel sterkte, liefde en licht. Condoleanceteksten Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste woorden te vinden bij het schrijven van een condoleance. Draag gerust bij! Hierbij tonen we ons medeleven met dit grote verlies. Wat verdrietig te lezen dat uw man, jullie vader is overleden.

Beterschapswensen en teksten. Wij leven met jullie mee. We hebben ook een overzicht gemaakt van gedichten op condoleancekaarten. Diep is onze verslagenheid. Vereist JavaScript.

Woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies. Gecondoleerd met het verlies van uw man.

Telefonisch condoleren

Als je NoScript of soortgelijke plugins gebruikt, houdt er dan rekening mee dat we ook ajax. Zou je dit willen delen met anderen? Veel sterkte voor nu en de komende tijd met elkaar.

Het is echter niet altijd makkelijk een tekst te verzinnen om iemand sterkte bij een overlijden te wensen. We leven intens met jullie mee en wensen jullie veel kracht toe in deze droevige tijd.

Wij wensen jullie veel sterkte in deze zware tijd. Met liefde ontvangen, met verdriet weer afgestaan. Sterkte wensen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Ik weet niet wat ik zeggen moet. Ik vond het fijn erbij te mogen zijn. Je weet het er zijn geen woorden voor, maar wij denken aan jullie.

Condoleren via een rouwkaart

Wens jou, je kinderen en kleinkinderen heel veel troost toe de komende tijd door de mooie herinneringen te koesteren. Van Naam hebben wij gehoord dat Naam is overleden en afgelopen week is gecremeerd. Ik vond het fijn erbij te mogen zijn. Gisteren was ik niet in staat om naar het afscheid te komen.

Samen is een groot gemis, als samen er niet meer is Het gemis zal groot zijn. Voorbeelden van een aantal veelgebruikte korte condoleance teksten om sterkte te wensen bij een overlijden! Waar is hij dan? De man waar je een heel leven mee hebt gedeeld. Kijkt hij naar jou? Veel sterkte toegewenst deze dagen.

Toegevoegd aan je collectie

En zo zullen wij hem ons ook herinneren. En elk lichtje zegt ik hou van jou. Wat op liefde is gebouwd, vergaat niet. In alle eeuwigheid ben jij door: Toon Hermans.

Elk verlies is weer anders, wij leven met jullie mee. We hope the good memories will give you comfort. Sterkte en kracht in deze moeilijke periode. Onvoorstelbaar en verschrikkelijk, geen rouwproces is gelijk. Search for:. Even een woordje van mij om te laten weten dat ik nog steeds met jullie meeleef in deze nog moeilijke dagen denk ik zo, een woord van troost bij overlijden.

Wij zijn diep getroffen door het plotseling overlijden. Ik wens jullieĀ  veel kracht en sterkte toe.

Teksten om iemand sterkte te wensen na een overlijden

Ook al is het lastig de juiste woorden te kiezen, laat in ieder geval altijd iets horen. Dat spijt mij zeer. Welke condoleance tekst kan er op een rouwkaart gezet worden?

Verwijderd uit eigen collectie Deze kaart is nu verwijderd uit je eigen collectie. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze tijd en hoop dat u veel steun heeft aan Naam en Naam, en uw verdere familie en vrienden! Account maken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Jasin:

    Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Veel kracht voor jullie allemaal.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *