Gele vlekken in kleding oksels

Datum van publicatie: 11.12.2020

Ik laat je verschillende opties zien en dan kan je zelf kiezen wat jouw manier gaat zijn. Dankzij Easy Life genieten al meer dan

Dit helpt alleen bij verse zweetplekken. Ook zou een bruistablet voor kunstgebitten volgens hen vlekken tegengaan. Lichte vlekken kunnen met behulp van een middagje zon zelfs helemaal verdwijnen. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt. De gele vlekken worden dan gebleekt, waarna het shirt weer mooi wit is. Stap 2: Meng een waspoeder speciaal voor witte was of voorwas in een aparte kom met schoonmaakazijn, de verhouding is 3 op 1.

Stap 4: Leg je shirts in de wasmachine maar zet deze nog niet aan.

Maak een mengsel van Biotex en water en laat het overhemd dertig minuten weken. Redactie Margriet 10 november Doe dit in een teil die groot genoeg is om je T-shirt in te weken. Voeg dan een dopje azijn toe aan het mengsel, gele vlekken in kleding oksels.

Een andere stof die erg goed ademt is linnen?

Maar niet getreurd: met deze tips kun je in no-time je T-shirt weer wit maken.
 • Gebruik vooral niet teveel. Dat doe je door de oplossing van water en azijn over de vlek te verspreiden en vervolgens twee stukken van het gebied waarop de vlek zich bevindt tegen mekaar te wrijven.
 • In negen van de tien gevallen zal deze methode de vlek er helemaal uitkrijgen!

Hoe ontstaan die gele zweetvlekken eigenlijk?

Iedereen kent dit soort hardnekkige zweet vlekken wel. Stap 5: Na 45 minuten was je het shirt op de maximale temperatuur die in het label aangegeven wordt. Het beste is het in een koude cyclus 30° te wassen. Het gaat pas ruiken als het ouder wordt.

Strijkhulp Westmalle. Bij witte shirts met een opdruk is dit niet mogelijk, aangezien deze dan ook zal vervagen of verkleuren.

 • Heeft u azijn of Biotex zonder succes geprobeerd? Behandelen Gele Zweetvlekken In Kleding Kies je toch voor deo met aluminium of heb je gele zweetvlekken in kleding dan kan het zeker behandeld worden.
 • U heeft ook de mogelijkheid om u af te melden voor deze cookies.

Verse vlek Hoe verser de gele zweetvlekken in je kleding zijn hoe makkelijker het te behandelen is. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Maar er zijn verschillende manieren gele vlekken in kleding oksels ik deel ze met je.

Het beste is het in een koude cyclus 30 te wassen. Bovenstaande tips werken ook voor shirts in een licht blauwe kleur of bij een wit shirt met een dessin erin?

Hoe verwijder ik bestaande zweetplekken uit mijn overhemd?

Deel dit artikel: Facebook Twitter Pinterest. De zon! Deze vlekken gaan er in de wasmachine vaak niet uit.

Onder de manieren om plekken in de toekomst te voorkomen, doe ze dan in een wasbolletje en niet rechtstreeks bij de witte T-shirtwas. Naast azijn is er een ander wondermiddel om vlekken te verwijderen: baking soda. Heb jij tabletten met een kleurtje erin, gaan we in dikke darm engels in op hoe u bestaande vlekken uit uw kleding krijgt. Franklin V.

Groene zeep kan de gele vlekken uit je kleding laten verdwijnen, gele vlekken in kleding oksels.

Gele zweetvlekken uit witte T-shirts verwijderen

Probeer zeker verschillende deo's uit : sommige deo's zorgen er ook voor dat je minder vlekken maakt bvb. Tip 3: gebruik een vaatwastablet of bruistablet   Stop een vaatwastablet bij de was in de trommel. Hou de vlek nat door te besproeien met water. Wie kent het niet?

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Wilt u meer weten over het perfecte ondershirt. Hoe komt het en wat kan je er aan doen, gele vlekken in kleding oksels.

Dit werkt overigens alleen bij vrij nieuwe vlekken, of vlekken die niet zo erg zijn. Stop een vaatwastablet bij de was in de trommel.

Het wordt vaak gebruikt om aangekoekte restjes uit pannen te laten weken en sommige mensen doen er zelfs een klein beetje van op hun tandpasta om hun tanden te witten. Julien K. Gebruik bleek uitsluitend op echt witte overhemden.

Tip 1: soda of schoonmaakazijn

Post comment. Doe vervolgens het wasmiddel in het wasbakje en was de kleding op het normale programma. Verhuizen met kinderen, wat komt er allemaal bij kijken? Vaatwastabletten en bruistabletten Een ander goed middel is een vaatwastablet.

Schrik niet: er treedt een chemische reactie op, en de mix zal behoorlijk gaan bruisen. Heeft u al plekken in uw kleding. Start nu je aanvraag online.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Yarnick:

  Natuurlijke deo is er tegenwoordig in veel vormen en maten. Let op als je dit middel voor gekleurde kledij wilt gebruiken, glansspoelmiddel kan de kleur verbleken!

  Antwoord
 2. Tjarda:

  Lees reviews.

  Antwoord
 3. Francois:

  Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *