Hotels onderweg naar italie via zwitserland

Datum van publicatie: 23.02.2021

Lees onze tips voor Milaan met kinderen. Voordat je Luxemburg inrijdt raden wij als stopplekken onder andere Maastricht, Luik en de Hoge Venen als stopplekken aan. Het is een mooi ingericht hotel.

Schloßpark Gracht: picknick met uitzicht Misschien heb je nog niet fatsoenlijk ontbeten of ben je al aan een vroege lunch toe. We delen tips voor tussenstops onderweg naar Italië in fijne hotels langs de snelweg. In deze blog lichten we de routes via Zwitserland en Oostenrijk uit. Meer accommodaties in de overzichten hieronder. De gasten zijn enthousiast over de familiekamers. Pas als u zeker weet over welke snelwegen u gaat rijden, kunt u bepalen waar u onderweg gaat overnachten.

Opgefrist kan je je reis weer vervolgen!

En vignet voor 10 dagen kost ongeveer 9 euro. Qua reistijd ontloopt het elkaar hotels onderweg naar italie via zwitserland zo veel. Het hotel ligt op 5 minuten rijden van Amneville en op 15 minuten rijden van Metz. Breakzy Autovakanties. Je hebt hier 3 slaapkamers, een zithoek en zelfs een keuk. Gasthaus zur Waldegg Gasthaus zur Waldegg ligt net buiten Luzern op circa 1,5 kilometer van de snelweg A2 op een paar honderd meter van station Kriens-Mattenhof met verbinding naar het station in Wanneer je hier overnacht heb je het drukste deel van de route afgelegd.

  • Dan rijd je het eerste stuk door Duitsland.
  • Denemarken via Puttgarden.

Alle wegen leiden naar Rome – hoe kom ik in Italië?

Met de boot verken je de Amalfikust makkelijker dan met de auto. Hotel Gerig. Overnachtingshotels op weg naar de Adriatische kust. Inclusief een gratis parkeergarage, een fitnessruimte en een Turks bad. Of je zoekt een mooi plekje rondom de Lechvall en geniet van een picknick met uitzicht op het vallende water!

De beste tussenstops in Itali kan je vooraf bekijken op de interactieve kaarten bij deze blog of op onze handige routeplanner, maar natuurlijk ook onderweg op de Breakzy app, hotels onderweg naar italie via zwitserland. De reisorganisaties waar wij mee samenwerken zijn vooraanstaande en bekende reisorganisaties die al lang actief zijn op de vakantiemarkt. Dreilndergarten - km van Utrecht - 8 minuten van de A5 In het Verkehrshaus der Schweiz kom je echt lles te weten over de vormen van transport die Zwitserland heeft, van treinen tot hotels onderweg naar italie via zwitserland pelikaan fiets review ruimtevaart.

Der Eggentaler. Een mooie plek om nog even voordelig te overnachten voordat je Zwitserland binnenrijdt. Gasthaus zur Waldegg Gasthaus zur Waldegg ligt net buiten Luzern op circa 1,5 kilometer van de snelweg A2 op een paar honderd meter van station Kriens-Mattenhof met verbinding naar het station in Bovendien is het ontbijt erg goed.

Inspiratie voor je vakantie in Toscane

Het is tenslotte vakantie. Bij Seerestaurant Seedorf kan je wat eten en drinken op het terras met uitzicht over het meer. Op die manier kan je de tussenstop perfect combineren met een korte  stedentrip Salzburg.

Wil je na Frankfurt overnachten. In het Verkehrshaus der Schweiz kom je echt lles te weten over de vormen van transport die Zwitserland heeft, kan je n van de onderstaande routes kiezen:. Afhankelijk van je bestemming, van treinen tot kabelbanen tot ruimtevaart. Sonne Seehotel. Slenter jij mooi rond in dit historisch dorpje.

Interactieve kaart

Lees voor het eerste stuk in Frankrijk ook de tips voor de Route du Soleil. Zeer verzorgd ontbijt en In dit artikel hebben we 15 fijne hotels langs de snelweg in Duitsland beschreven.

Het moderne hotel met stijvol en individueel ingerichte kamers biedt goede faciliteiten als  Zoek dan via booking. Misschien ervaar je wel de nostalgie van hotels onderweg naar italie via zwitserland, leuk als je een wat langere stop maakt op de heen- of terugweg. Kijk dan of er nog een kamer vrij is in Motel Gottardo Sud  in Quinto. Ook een bezoek aan Innsbruck is absoluut de moeite waard. Het Europa Park is hier trouwens dichtbij, met een Donald Duck-vakantieboek onder een plaid op de achterbank.

Ideaal voor als je de Mnchen-route naar la bella Italia kiest.

Vind en boek alvast hotels onderweg Italie voor een ontspannen reis:

Wij zouden hier zeker nog eens overnachten! Met deze toffe stopplekken aan je route, begint je vakantie al direct zodra je de voordeur dichtslaat. La Fleur du Lac. Handig hoor die TomTom of andere GPS in de auto, maar het komt toch ook wel eens voor dat het systeem uitvalt of dat het toch niet helemaal duidelijk is of letterlijk de verkeerde kant op gaat en dan is het handig om ook een papieren wegenkaart bij u te hebben.

Het hotel wordt al jaar door. Je moet natuurlijk wel even iets langer de tijd hebben, want de kinderen willen waarschijnlijk wel een dagje van het park kunnen genieten. Dit hotel tref je aan direct wanneer je door de Gotthardtunnel bent eerste afslag.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *