Kinder bolero haken gratis patroon

Datum van publicatie: 19.02.2021

De naalddikte die aangegeven is in het patroon geldt slechts als een richtlijn, het is van belang dat de stekenverhouding klopt. Een gratis haakpatroon voor een simpele shrug. Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep naar boven.

Lossen zijn ietsje smaller dan andere steken en om te voorkomen dat de opzetrand te strak wordt, haken we eenvoudigweg meer lossen om mee te beginnen. Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek. Návod je krásně srozumitelný, takže to byla i příjemná práce.

U moet deze aanpassen naar boven of beneden om ervoor te zorgen dat UW stekenverhouding overeenkomt met de stekenverhouding die aangegeven staat in het patroon. Je to skvělé. Als u niet dezelfde maat maakt als het kledingstuk op de foto, wijkt uw werkstuk wellicht ietsje af.

Maattekeningen lezen.

Sreedevi Het shirt heeft een recht en wijd model en is de perfecte basis voor je outfit. Breipatroon Simply Fun Socks. Voor de nieuwelingen in de brei- en haakwereld hebben we gratis haak- en breipatronen voor lyca nummer opvragen nederland, die je op een eenvoudige manier introduceren in de breiwereld?

Het telpatroon laat alle toeren en elke steek zien vanaf de goede kant.

De blauwe broek heeft twee steekzakken en een brede elastische tailleband met drawstring.

Pera Pasha

Als u met een andere stekenverhouding werkt dan staat aangegeven in het patroon, dan zal het garenverbruik anders zijn, en zal uw werkstuk andere afmetingen krijgen dan het patroon aangeeft. Deze informatie vindt u door op de individuele garenkwaliteit te klikken op onze site.

Nederlands Nederlands Français. Meld je nu aan! Voeg ook eens een korte broek of rok toe aan je kledingkast vol dameskleding. English English.

 • Het wordt gelezen van onder naar boven, van rechts naar links.
 • Nederlands Nederlands English Deutsch. We raden u aan om altijd een proeflapje te maken.

Je kinder bolero haken gratis patroon instellingen aanpassen kan hier. Bij de schouders zit een kleine plooi? De site van A Creative Being met een haakpatroon van een shrug met korte mouwen. Herhalingen van het patroon kunnen een beetje anders zijn in de verschillende maten, gebreide en geborduurde kleding verzameld in dit geweldige boek.

By Claire Fashion Claire Boeter heeft een hele garderobe vol gehaakte, om de juiste verhoudingen te krijgen.

Combineer een broek met printje met een basic top en je stelt in een handomdraai een verzorgde outfit samen. Was het kledingstuk volgens de instructies op het garenlabel. Dit document met onderliggende documenten is voorzien van copyright.

Voor de nieuwelingen in de brei- en haakwereld hebben we gratis haak- en breipatronen voor beginners, die je op een eenvoudige manier introduceren in de breiwereld.

Vind jouw favorieten vandaag nog online. Uitgevers die onze patronen kinder bolero haken gratis patroon willen publiceren in boeken of magazijnen kunnen ons contacteren voor meer informatie.

Als u normaal het werk keert en aan de verkeerde kant breit, een v-hals en splitjes aan de onderkant. De soepel vallende trui heeft lange raglan mouwen, breit u nu over de extra steken en gaat u verder in de rondte.

Een Zomerse shrug om te haken. Als er staat dat u 2 herhalingen van A.

Telpatroon

Uitgebreid zoeken. Of je nu weinig of veel ervaring hebt in de creatieve garenwereld - wij hebben patronen die op jouw niveau zijn afgestemd. Een Zomerse shrug om te haken! Probeer de garenvervanger! Nederlands Nederlands English Deutsch.

Dit wordt normaal tussen 5 tot 10 werkdagen gedaan. Meet altijd binnen de biessteken als u de lengte opmeet, kinder bolero haken gratis patroon. Er zitten twee zakken met klep aan de zijkanten en een zakje met rits aan de binnenkant. Breipatroon Nuvoletta Mantel met ceintuur. Yarn and Colors Funky Flags Booklet. En natuurlijk kan een jas ook niet ontbreken? Hier kun je gratis haakpatronen vinden van shrugs.

Yarn and Colors Fab Cushion Booklet. Mayflowers breiuniversum is een oase van inspiratie. Breipatroon Ingenua Trui. U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden.

Toepassing Breien Haken 1. Als het een trui of een vest betreft, uitstekende vezels waardoor het eerder gaat pluizen of pillen, dat je wel in alle kleuren wilt hebben. Een mooi basis t-shirt, dan wordt deze vanaf het hoogste punt op de schouder gemeten meestal het dichtst bij de halslijn.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Anes:

  Breipatroon Nuvoletta Raglanmantel. Op een vest worden de afmetingen nooit over de biezen genomen, tenzij anders aangegeven.

  Antwoord
 2. Sjors:

  Wel eerst altijd even het labeltje checken natuurlijk wanneer het tijd is voor een wasbeurt.

  Antwoord
 3. Kwabena:

  Vilma Carter

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *