Wat zijn airmiles waard

Datum van publicatie: 03.11.2020

Je bepaalt dus zelf je voordeel op het artikel van je keuze. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Je spaart dus Air Miles op het hele assortiment in de winkel en op ah.

De eerste airmiles zijn per november vervallen vroeger waren ze namelijk onbeperkt geldig. Hoe kan ik mij aanmelden voor Air Miles? Doe je dat niet en laat je het tegoed vervallen, dan gaat het geld namelijk terug naar de bedrijven die de Air Miles hebben uitgegeven. Zoals ik al eerder aangaf is het mogelijk om bij de kassa van de supermarkt kaartjes voor attractieparken aan te schaffen met airmiles.

Het is toch een leuk extraatje en je hoeft er in feite niets voor te doen. Air Miles Shop hanteert een zichtzendingstermijn van 14 dagen.

Dat is wel even slikken ja, zo worden mijn boodschappen duurder. Ik vind dit nog het allerbelangrijkste. Het spaarsysteem vind kluis huren rabobank verder helemaal niet zo heel wat zijn airmiles waard. Dit was namelijk helemaal geen goede aanbieding. Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn. Het gebeurd namelijk met enige regelmaat dat je met een actiebon een paar honderd miles extra krijgt bij bijvoorbeeld een tankbeurt.

Naast de reguliere beloning worden er actiematig ex- tra Bonus Air Miles uitgereikt. Voorlopig blijft het vertrouwde blauwe pasje dus gewoon in de portemonnee zitten. Zoals ik al eerder aangaf is het mogelijk om bij de kassa van de supermarkt kaartjes voor attractieparken aan te schaffen met airmiles.
 • Ik vind dit nog het allerbelangrijkste.
 • De waarde van een airmile verschilt. Een groen dak: is dat iets voor mij?

Klantenservice menu

Hier zie je dus meteen dat je het meeste airmiles ontvangt voor je geld bij het tanken. Henk Kok maakt zich daarover geen zorgen: ,,Aangesloten winkels maken de waardevermindering goed door het geven van extra Bonus Miles tijdens koopavonden, of op andere handige momenten. Gewoon opdoeken dat AirMiles, compleet nutteloos. Doe je dat niet en laat je het tegoed vervallen, dan gaat het geld namelijk terug naar de bedrijven die de Air Miles hebben uitgegeven.

Let er dus op dat je ook daadwerkelijk iets koopt waar je blij van wordt. Vorige week is het hondje van mijn zus in een paar minuten doodgebeten door een pitbull  Die pitbull was ontsnapt uit de tuin van een buurman  wiens dochtertje de poort open had laten staan.

Plaats je bestellingen dus altijd in n keer om de bezorgkosten te minimaliseren, wat zijn airmiles waard. Voortaan hoef je alleen nog maar je Bonuskaart te scannen om te sparen en te kunnen inwisselen. Wat ik nou vooral belangrijk vind, is wanneer ik het meeste voor mijn Airmiles krijg. Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Ja, dit kan.

Meer in deze special

De kassabonpunten vind ik ook een mooi systeem. Je kunt al geruime tijd niet meer bij bol. Dan krijg je Air miles als je Air Miles kaartnummer in je klantenkaarten staat. Het kaartje is wel iets duurder, omdat je miles administratie moet betalen én je de normale kaartprijs moet betalen.

Philips Tondeuse: 3. Bestel snel deze Princess Steelstofzuiger en kruimeldief in een. Alle andere dingen werken voor mij minder heb ik het gevoel. Overigens Heeft bol com ook een airmiles inwissel programma, wat zijn airmiles waard, Dixons is inmiddels ook uit de roulatie wbt airmiles.

In de air miles shop zie je ook dingen waar je een waarde van meer dan 10 euro per punten krijgt.

Air Miles aanvragen

Ik heb tenslotte meer dan genoeg miles. Waar check ik mijn Air Miles saldo? Afgelopen 2 en half jaar ben ik dienst geweest bij een groot bedrijf in de detailhandel. Mijn huurbaas heeft kenbbaar gemaakt de woning waar ik met mijn vriendin 3 jaar woon, te willen verkopen.

 • Wat krijg je ervoor terug Ik vind dit nog het allerbelangrijkste.
 • Na wat door zoeken kwam ik op de site van airmiles erachter dat ik ook het volledige kaartje kan betalen met mijn miles.
 • Ik vind dit nog het allerbelangrijkste.
 • Airmiles levert je niks op, het kost je juist geld!

De huidige waarde van een Air Mile is minimaal 1 eurocent. Let er dus op dat je ook daadwerkelijk iets koopt waar je blij van wordt. Van stofzuiger tot tandenborstel en van strijkijzer tot scheerapparaat: Philips ontwikkelt alles voor in huis.

Ontdek nu de producten van Philips bij Air Miles Shop. Ook iedere e besteller ontvangt een prachtige prijs. Ik moet mijn airmiles kaart eens opzoeken, wat zijn airmiles waard. Binnenkort volgt een soortgelijke actie.

Breadcrumb Navigation

Voor mij waren dit die opzetborsteltjes voor mijn tandenborstel. Je spaart geen Air Miles op: de boodschappen die je doet bij AH to go AH-koopzegels producten die wettelijk zijn uitgesloten, zoals geneesmiddelen, tabakswaren, kook boeken, loterijartikelen, prepaid-kaarten, tickets en zuigelingvoeding voor jaar. Met JBL haal je topgeluid in huis en geniet je volop van hoge kwaliteit én een mooie design!

Deze vind je op de achterkant van je Air Miles pas, onderaan de wekelijkse persoonlijke Bonusmail of in de maandelijkse Air Miles mail.

Nu ben ik de afhelopen maand helaas in de ziektewet beland en van der wiel twitter ik besloten om afscheid te nemen en ergens anders te gaan werken. Dat men in de webshop een andere waarde er aan toekennen kan, wat zijn airmiles waard.

Dat is meestal het geval, maar soms zit er een goede actie tussen. Hier zie je dus meteen dat je het meeste airmiles ontvangt voor je geld bij het tanken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Emmely:

  Als je normaal toch al naar de Shell gaat, kan je die acties net zo goed meepakken.

  Antwoord
 2. Charita:

  Onbewust ga je toch meer kopen met airmiles. Het spaarsysteem vind ik verder helemaal niet zo heel goed.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *