Gratis breipatroon muts met flappen

Datum van publicatie: 13.01.2021

Om uit te rekenen hoeveel bollen u nodig heeft, moet u eerst weten hoeveel gram er in 1 bol gaat 25 g, 50 g, of g. Crochet Hood. De muts heeft een hoogte van ca 22 cm gemeten op het middenvoor.

Verkoop op grotere en commerciële schaal is niet toegestaan. We zijn er trots op dat we patronen aanbieden die correct en makkelijk te volgen zijn. Wat kunt u met onze patronen doen? Tu pregunta estaba en comentarios generales y la he encontrado ahora por casualidad. Steken opzetten. Tips dubbele draad: bij het wisselen naar een nieuwe bol, is het beter omdat niet tegelijkertijd te doen, anders is het lastig om de draaduiteinden netjes weg te werken.

Op de site Breien en Haken vind het patroon voor deze beanie met klep even naar beneden scrollen voor de Nl versie.

Klik hier voor een overzicht van de garens in elke garengroep. Winter Hats! Liz Hardwick Muts: brei de oorkleppen en de 6 eerste nld ribbelst van de muts met 2 draden, en brei hierna de rest van de muts met 1 draad. Love Crochet, gratis breipatroon muts met flappen.

God fornöjelse.
  • Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. Media login Retailer login.
  • Diy Crochet Hat. Hoe zet u op volgens de continentale manier standaardmethode, duimmethode.

Heartthrob hat newborn and up. Breipatroon Beanie met klep Op de site Breien en Haken vind het patroon voor deze beanie met klep even naar beneden scrollen voor de Nl versie. Bij het kiezen van een ander garen is het belangrijk dat de stekenverhouding hetzelfde blijft. Verkoop op grotere en commerciële schaal is niet toegestaan. Je kunt er zelfs een naam op laten bedrukken als je dat leuk vindt.

Crochet Kids Hats. Find this Pin and more on haakpatroon en brei patronen by Willy Rozendaal. De momento tenemos ms de patrones a tu disposicin. Als het patroon van boven naar beneden wordt gebreid. Als er staat dat u 5 herhalingen van A.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

Toggle navigation. Lees verder. Mutsen breien Koud? Loop Stitch Crochet.

Recht en averecht breien. Haken: haakpatroon voor een eenvoudige muts, om de juiste verhoudingen te krijgen. Uitgebreid zoeken? Dit document met onderliggende documenten is voorzien van copyright. Herhalingen van het patroon kunnen een beetje anders zijn in de verschillende maten, tieners en volwassenen.

Boekentip:

Find this Pin and more on haken by romilda bijl. Het is ook mogelijk om meerdere draden van een dunner garen te gebruiken om de stekenverhouding van een dikker garen te krijgen. Crochet Hood. Hoe breit u een averecht av steek Engelse manier.

  • Je kunt er zelfs een naam op laten bedrukken als je dat leuk vindt.
  • De foto mag niet aangepast of veranderd worden en het logo moet duidelijk zichtbaar blijven.
  • Debes marcarla como pregunta para que me aparezca como tal.
  • Kids Outfits.

Hoe meet u de stekenverhouding? Baby Girl Crochet. Find this Pin and more on Hkling by Tanja Merkez. Crochet Hood. Crochet Patterns. Deze informatie vindt u door op de individuele garenkwaliteit te klikken op onze site.

Breipatroon Dames muts Saartje ontwierp het patroon voor deze muts.

Instructies voor het patroon

Heeft u moeite met het volgen van het patroon? Sock Knitting. Tons of free patterns on this blog! Mens Crochet Beanie.

Tot en met vandaag hebben wij boeken en patronen gepubliceerd. Verkoop op grotere en commercile schaal is niet toegestaan? LET OP: als u een ander garen neemt, vanwege individuele eigenschappen en kwaliteiten van elk garen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *